2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 順帶講俾d拎唔到ccb ac既舊玩家聽的~up19/4 ...
go

順帶講俾d拎唔到ccb ac既舊玩家聽的~up19/4 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

有好多裝備都冇得打出黎~要制作出黎~當然要材料啦~採材料係要用唔同既3先採到~仲有d係要指定職業先可以做到出黎~

沖裝備只需在背包中按一個像鐵的圖案就可以沖了。

仲有個魚釣系統~都係新既~

多左個通緝同洞既任務npc~

同埋多左好多任~包括一出世會有本任務之書既書~唔知係咪所謂既主線任~

攤販方面同日版一樣~要去到指定地圖一排排咁賣野~

另外仲有車仔坐~(呢個多數會係日後商城出)

同埋月光流域打寶既資料好多都唔同了~所以可以試著自己慢慢摸索~部份技能書跟據月光資料~已經係轉左怪掉嫁喇~

道具,裝備,技能,npc名~好多名都已經改晒新名~大家可能要慢慢習慣下~例如:以前叫魔忽~依家改左個勁長既名~迪xxxxx待機室(好似) 要改口叫滴虱

仲有個新城~叫櫻花~響路森附近~去打yoyo唔洗再行餐死~xd

多左個n制既大地圖~可以直接點map去地方~找npc都可以直接打名~方便好多~有埋! 同?

技能樹當你學左同系新攻擊技~舊果一招就唔可以再用~如:冰箭術再學冰碎之片,那冰箭術就不能再用~

聖職補血技治癒同痊癒術合併~治癒已帶有回sp效果~

魔法c個人移送改了為mp2602 cd 30mins , 隨機移動技 mp1xx cd 15s 。

死亡後不會掉任何寶箱$了~但裝備一樣會解除到身上~

童話區90lv先入得(聽說的..本人未去禁睇過)

東西都不能再掉到地上~要過東西就乖乖找玩家幫忙了

原帖由 hilhil520 於 11-4-16 01:55 AM 發表
有好多裝備都冇得打出黎~要制作出黎~當然要材料啦~採材料係要用唔同既3先採到~仲有d係要指定職業先可以做到出黎~

同埋多左好多任~包括一出世會有本任務 ...

嘩..咁夜先走黎打資料@@你升到幾lv啦??game叫咩??
同埋你聽日係唔係會出席研討會嫁?

- -你問完又問..........我咪存在感好低果個lo...

原帖由 hilhil520 於 11-4-16 01:55 AM 發表

同埋多左好多任~包括一出世會有本任務 ...

一出世有本任務之書..呢個日神都有的@@

btw...佢d快捷鍵轉哂我真係好唔慣

原帖由 hilhil520 於 11-4-16 02:02 AM 發表
- -你問完又問..........我咪存在感好低果個lo...

今次係問game名呀...唔係msn名呀...
你聽日係咪會去姐=0="

我意思係比較汁之前~因為未必個個舊玩家都玩到日神...我自己都攪到一大輪先玩到...

原帖由 hilhil520 於 11-4-16 02:13 AM 發表
我意思係比較汁之前~因為未必個個舊玩家都玩到日神...我自己都攪到一大輪先玩到...

明白明白..

而家月光流域又更新番@@!?

原帖由 virgomc320 於 11-4-16 02:12 AM 發表

今次係問game名呀...唔係msn名呀...
你聽日係咪會去姐=0="

我舊game名叫漂亮臉蛋~ccb叫s糖不甩 ~ 我去呀~點會唔去=3=唔洗$打機wo~我好想知lag機係我pc問題定係佢本身有問題= =

原帖由 HoZhI 於 11-4-16 02:17 AM 發表

明白明白..

而家月光流域又更新番@@!?

一路都有post d資訊~不過佢如果繼續改..就唔知會唔會喇~因為佢有d係for玩日版既人繼續睇...

希望CCB既人有人可以客觀D分享下遊戲既新系鏡/修改既野,
唔係靜係不斷講技能樹/CD水, 講下有咩特別唔同左都好,
我唔介意俾人話打手, 我靜係想講睇落真係唔錯,
樓主都好似試左好多新野

我想問現在有無C人玩呀?我想知C人仲有無得FULL旦 我唔想見到比比猴係商城出現....

原帖由 TamakiNami 於 11-4-16 02:21 AM 發表
希望CCB既人有人可以客觀D分享下遊戲既新系鏡/修改既野,
唔係靜係不斷講技能樹/CD水, 講下有咩特別唔同左都好,
我唔介意俾人話打手, 我靜係想講睇落真係唔錯,
樓主都好似試左好多新野

新識左個朋友仔~大家都冇唔太上去沖lv~有d可能日神係有~不過跟住睇唔明佢寫咩~唯有同個朋友仔周圍去~xd~
諗住研究下個制作點整...但由於太多材料同復雜~結果放棄啦~xd~都係周圍遊下 d map~見怪又打下~就發現左好多lu~

丫~仲有個新城~補返上去先=0=

原帖由 A凹拉 於 11-4-16 02:24 AM 發表
我想問現在有無C人玩呀?我想知C人仲有無得FULL旦 我唔想見到比比猴係商城出現....

c人有呀~寵物npc果d照舊響到~價錢好似同以前一樣~150m一粒~冇記錯既話~復活水 10m 一支好似...好不幸..我隻野一出世..俾我唔小心整死左2次..
依家仲未復活xd

原帖由 hilhil520 於 11-4-16 02:21 AM 發表

一路都有post d資訊~不過佢如果繼續改..就唔知會唔會喇~因為佢有d係for玩日版既人繼續睇...

去左都好似無既...岩岩係game好似見到你  笑

lag機問題我都有..應該係ser問題

通緝任務 日版已經有

原帖由 hilhil520 於 11-4-16 02:20 AM 發表

我舊game名叫漂亮臉蛋~ccb叫s糖不甩 ~ 我去呀~點會唔去=3=唔洗$打機wo~我好想知lag機係我pc問題定係佢本身有問題= =

原來係你;o

原帖由 hilhil520 於 11-4-16 02:20 AM 發表

原來你係s糖不甩....見過你兩次~~
都唔知係咪真係有機打= =

原帖由 光稜 於 11-4-16 02:34 AM 發表
通緝任務 日版已經有

原來係你;o

haha~我都話我存在感好低嫁啦~

原帖由 hilhil520 於 11-4-16 02:30 AM 發表

c人有呀~寵物npc果d照舊響到~價錢好似同以前一樣~150m一粒~冇記錯既話~復活水 10m 一支好似...好不幸..我隻野一出世..俾我唔小心整死左2次..
依家仲未復活xd

THX你先 ...悶果時又可以帶住隻寵升LV

原帖由 virgomc320 於 11-4-16 02:36 AM 發表

原來你係s糖不甩....見過你兩次~~
都唔知係咪真係有機打= =

我諗會有掛..如果唔係約我地去寫字樓咪得lo~洗咩去網吧ja=0=

我呢d緊係坐埋d角落位~做一個默默支持你們的人~xd

所以成日都話神領就好似一個大家庭~去到邊都會撞到識既人~xd

原帖由 hilhil520 於 11-4-16 02:41 AM 發表

我諗會有掛..如果唔係約我地去寫字樓咪得lo~洗咩去網吧ja=0=

我呢d緊係坐埋d角落位~做一個默默支持你們的人~xd

所以成日都話神領就好似一個大家庭~去到邊都會撞到識既人~xd

GC咁膠...你唔比佢以為傾ONLINE GAME既野就要去網吧咁低能
我都係一個沈默派...我都會坐埋一邊食花生睇陣戲先再決定出唔出聲..
仲有呀...lag應該係你pc問題...因為我冇lag既問題...

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 06:26 PM , Processed in 0.036279 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存