2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之仙境 [轉]「刀鬥劍鬥法師術士殺手射手EC」技能加點大分析! ...
go

[分享] [轉]「刀鬥劍鬥法師術士殺手射手EC」技能加點大分析! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

刀鬥:將暴力進行到底。
建議加點:全筋骨
好明顯刀鬥係物理攻擊嘅職業。擁有強大爆發力。暴怒+凝神之後,迅雷不及掩耳之勢提升自己嘅攻擊同埋氣力。可以連斬+凝聚一擊。互相使用。係一陣狂風暴雨之後,幾
乎將對手都秒殺係手下。
so,鍾意暴力嘅朋友可以練刀鬥。

劍鬥:將肉進行到底。
建議加點:全氣血。
劍鬥者好明顯係物理攻擊嘅職業。擁有超高ge生命同超厚防禦力。「破碎決」一出,彌補咗劍客攻擊嘅劣勢。「天神」一放,瞬間增加自身ge防禦。護衛
+嘲諷可以有效咁保護隊入邊其他成員。
如果你睇低劍客嘅PK能力,咁你好快會死得不明不白。「破釜沉舟」,傷敵一千自損八百。但係劍客有ge就係血,最最無恥ge就係,當自身血量偏低個時
。可以「狂性」吸血。幾個回合之後,突然發現,對方已經紅血la,而自己仲係接近滿血狀態。
SO,鐘意猥瑣嘅朋友。揀劍鬥絕對唔會錯。

法師:升級絕對效率者。
建議加點:以元神為主。
魔法攻擊嘅職業。最先秒3嘅職業。2轉之後可以學習核爆。可謂核爆一出,滿場皆傷。
論PK,法師都唔輸俾其他職業。連珠火=連斬。法師之怒=凝聚一擊。唯一嘅缺點就係脆皮一只la。仲好有斗轉星移嘅自保技能。合理運用呢個技能可以出
奇制勝。法師對技術要求比較高。可謂一冷血殺手ar0.0。
SO,鍾意升LV效率嘅玩家。偏愛技術流嘅朋友。可以練法師。

術士:技術流嘅體現。
建議加點:元神,身法
魔法攻擊嘅職業。有好多人玩唔好術士,因為升級冇法師咁快。PK冇其他職業嘅爆發。但係術士有著其他職業無法比擬嘅BUFF效果---冰咆哮。簡單介紹
一下冰咆哮嘅效果。 對敵方全體上一個冰咆哮嘅BUFF。持續5個回合。雖然冇直接嘅傷害,但係只要對方身上有冰咆哮,咁就好了。接下來離火術(附帶
灼燒BUFF),飛沙走石(附帶減速BUFF)。任何一個BUFF同埋冰咆哮重疊系一齊,咁就每回合結束之後,都會對對手造成很大嘅傷害。再加上術士有個可
以冰凍自己(附帶回復自己氣血)嘅技能。所以合理運用 冰咆哮+離火術+飛沙走石+絕對零度+冰刺+斗轉星移。這些技能運用好啦,絕對冇人可以無視你

SO,鍾意研究技術,操作嘅玩家可以揀術士。

業餘殺手:將閃避進行到底
建議加點:身法
業餘殺手嘅閃避+毒絕對係敵人嘅噩夢。物理攻擊嘅職業打業餘殺手。結果係閃避,令人火爆。瘟疫一放。一個傳染俾兩個,就可以坐低飲杯咖啡等待勝
利嘅歸來。唔多解釋。好簡單嘅職業。
SO,流氓玩家嘅最愛。

穿心射手:將爆擊進行到底。
建議加點:身法
擁有著絕對嘅速度優勢。暴怒引導一方,所有隊友全部爆擊。試問。群體PK嗰時,對面仲有幾個人可以企得返?暫時針對50幾級,唔知更高級之後,係唔
係放每個技能都係爆擊。如果bingo,唔使唸la。噩夢嘅存在。
SO,enjoy快感嘅朋友可以揀穿心射手。包你過足癮。

EC 唔多解釋,奶媽,奶爸。加血,救人,救HK

已有 3 人評分Good 收起 理由
邪眼師劍神道 + 1 應該係我俾 good 你先岩~!
惢沁尒♂ + 1 感謝分享!
niceboy449 + 2 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 4   查看全部評分

只看不回
推推推

我回+加good嫁~  
支持
已有 1 人評分Good 收起 理由
〝孤單樂〞 + 1 頭香

總評分:  Good + 1   查看全部評分

都幾好呀講得..........

有重點, 俾人知道究竟我想玩的職業有咩特性優點........

就係要咁先吸引到人去玩~
〝孤單樂〞 + 1 林尾香

原帖由 〝孤單樂〞 於 11-4-17 09:29 AM 發表

我係  講開又講,估唔到系度見到我係開心網發嘅帖,我明明隱藏噶wor

我琴日寫嘅新文:《「四睇」分辨BB好與壞~培養勁寵必備!》,支援嚇 。

原帖由 fhaghf 於 11-4-19 06:35 PM 發表

我係  講開又講,估唔到系度見到我係開心網發嘅帖,我明明隱藏噶wor

我琴日寫嘅新文:《「四睇」分辨BB好與壞~培養勁寵必備!》,支援嚇 。

咁先要多謝你同埋你嘅帖先

想問如果一開始刀鬥就全力~
後來會唔會唔夠防/血用呢?

原帖由 niceboy449 於 11-4-20 11:54 PM 發表
想問如果一開始刀鬥就全力~
後來會唔會唔夠防/血用呢?

拎去秒殺人

推推先
〝孤單樂〞 + 1 ThanK

原帖由 黑市獵人~ 於 11-4-21 12:55 PM 發表
推推先

唔該哂

十週年勳章(賀詞)

咁ec呢- -?
唔得我要ec><"
不過唔錯推推先~

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:31 PM , Processed in 0.034490 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存