2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 唔該渡乜Q野君同我入黎交代清楚!
go

唔該渡乜Q野君同我入黎交代清楚! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4535091&extra=page%3D1&page=6

以上係一個吹水POST

我咁岩入去吹下水
原帖由 kawah1111 於 11-4-18 08:20 PM 發表
嘩!唔好比人拉開話題先!!

我見到紅國有人"事後孔明,講就有型"喎

當日幻影廿隻人見到果個團
我眼見人地帶成團走個啵

又做咩兜兜下又10kill又依又路既?
一話要密gm話自己唔係帶隊材料啊?

講左D咁既野

之後比你條撚樣QUOTE撚住黎話比人知自己幾撚清高

原帖由 渡邊君 於 11-4-18 09:42 PM 發表

你真係好鍾意攪事。極夜神
係唔係食飽飯冇野做?

玩隻game都要串串貢 串到對方冇位走?
你地紅國攪左咁耐野 我唔想再嘈
但唔該唔好再激走其他人,唔好再排斥異已
無事都要攪到有事
紅國少人真係多得你地
而家多返d人唔該唔好再咁玩

到紅國少人,就自己團係到自high 排斥異已
到自己團少人,紅國少人,就成班過哂去6國myth玩
唔該唔好再咁玩野啦.....

我都知d花生友或護主犬仲未撚明到底咩事,好明顯係懶撚得入去睇
上面quote緊果兩段野,第一段綠字我出既呢,就真係o係第2個post吹下水
點知,依條撚樣對號入坐,思覺失調,被害妄想症又發作
就走入去依個post入面,quote住上面第一段對話
點曬名咁出左下面紅字post

第1:
關你撚事咩清高撚
冇撚話過你架傻西!
仲有唔好用你既思想去再再再再再一次老屈我囉廢人

第2:我地團既野你知幾撚多?

第3:我去邊關你撚事?

乜撚都係你地講出黎
乜撚都係你搞事
乜撚都係自圓其說

啊廢人,你幾撚時先講句對唔住啊
老屈左咁撚耐,你屈撚夠未?
我就唔想入撚埋你個VT度當撚住你D人,數你地D衰野
點撚樣睇小自己D人

我只係希望你咪撚屈得就屈
比番D交代出黎
做番個人

已有 1 人評分Good 收起 理由
mmtt123 + 3 夜神.我想講.唔好起火啊...冷靜...

總評分:  Good + 3   查看全部評分

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4506702&extra=page%3D1

留位食花生

原帖由 kawah1111 於 19-4-2011 12:10 AM 發表
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4535091&extra=page%3D1&page=6

以上係一個吹水POST

我咁岩入去吹下水

講左D咁既野

之後比你條撚樣QUOTE撚住黎話比人知自己幾撚清高

第1:
關你 ...

哥哥,你都識講''當日'' ''幻影''
而家幻影都摺埋左 你仲係度想當年??
為甘小既事而開POST,值得嗎?
仲有, 而家紅國國商有一部份功勞都係歸功於赤夜幫手
渡B帶隊既成績有目共賭 唔需要由你這個''異國人''去定斷佢有冇能力

雲吞*  GOOD:O  發表於 12-3-12 07:57 PM

十週年勳章(賀詞)

禁禁下 路過 花生

十週年勳章(賀詞)

原帖由 gn01663092 於 11-4-19 01:00 AM 發表

渡B帶隊既成績有目共賭 唔需要由你這個''異國人''去定斷佢 ...

都係今年二月既事,真係當年囉

我冇講過d乜野,係叫依條撚樣入黎同我交代清楚
屈撚完未
你咪試下比人屈兩年,睇下你會點囉
唔好做隻on99既護主啦

依個POST度,我只係講O係出面既一個POSY吹下水9UP下
之後你果位救世主就QUOTE住我黎開曬名話依樣果樣
唔該你,睇清楚果個POST先,
O係依家依個POST入面
我出既兩個QUOTE,只係比"人"睇番出面發生咩事
先生
盲目護主嗎?

老老豆豆
搞親活動都係見得櫻龍幫手搞同守
最有印象近期既就係門口守3地又係見櫻龍守
侵略又係櫻龍打到去對面門口,個個痴線既國任活動又係見到個d人黎守
最多都係見到血染
赤夜我就唔知個時係未合到個個名定係無玩
如果講近期既國任係赤夜守而要推返晒之前櫻龍幫紅國做過既事
我就真係覺得極夜神講得岩...要係到扮清高囉

補充
我唔係咩勁人,而且又唔出名,不過身為過紅國人都唔係盲
渡邊君合親團都無好結果
次次合完個團出黎又唔理
自己乜都無做過又要走去話人地唔岩
我係其中親歷其境既人

半年前已轉藍國的紅國人

入黎食花生 順便昆一分

原帖由 gn01663092 於 11-4-19 01:00 AM 發表

渡B帶隊既成績有目共賭 唔需要由你這個''異國人''去定斷佢 ...

''異國人''!? 如果夜神係既話 咁櫻龍咪係異國團?

請你 小陣當幫手

P.S.請問你訓撚醒未?

玩過星曲WEB

留名跟進...
(補字)

我諗到FEZ到停止營運個日...
都見唔到紅國有和諧的一天
慘情

十週年勳章(賀詞)

原帖由 惡魔獵鷹 於 11-4-19 02:41 AM 發表
我諗到FEZ到停止營運個日...
都見唔到紅國有和諧的一天
慘情

我都唔想
真係O係出面吹下水9UP下
比人點住名黎話
點忍?_?
我真係留左好多手唔出聲
去SHOW依D人有幾撚鬼鼠
同賴左幾多屎要人地幫手執既事實
人地依家係簡唔答
做比人睇自己好似好清高,不理世事
做好自己,唔好同好似我依D咁既"仆街"解話

但係又唔知點解咁鍾意開人地名喎

哦  係呀  有功勞一定有赤夜份  有人搞事一定有櫻龍份

對上一個活動  點解我帶住MY  做活動  明明同紅國合作緊  仲可以見到有五隻赤夜  幫對面黃國  守地?

呢壇野  你洗唔洗又一個太極推番俾櫻龍呀 ?

講真啦  我本身懶得講咁多  我今日放學  冇野做  上個2KF睇下野  見到渡邊話  搵唔到有咩對手有實力

我見佢叫悶  反正大家紅綠時時見  咪約下佢打番場  等佢冇咁悶  陪下佢玩囉

點知又同我講唔夠人  只可以打10KILL  仲要係3V3 5V5  哇  我今晚30隻上線  我同你3打3  5打5?  分10隊定分6隊?  NBA聯賽定係街場打波跟隊呀?

OK 赤夜唔夠人打唔成唔緊要  咪算囉  我真係唔明關夜神咩事  我MY約赤夜  原來就係夜神搞事  笑到錯  

咁其實好簡單者  當日  係紅國  個聯合VENT  係咪有隻咩愛理  好串柒柒咁  同76軒講  話76軒串到渡邊  要囉個團出黎搞柒76軒架

咁個日我都在場  講到咁惡  我都有番小小戰意  想同赤夜打番場團戰者  之後一講  就俾人話我兇人  仲叫我有種出去尖沙咀同佢地傾

咁好啦  個日嘈到最後打唔成  唔緊要  今日有機會  我咪再約囉

不如你又解釋下  MY約赤夜團戰  同夜神帶住櫻龍搞事  有咩因果關係同有咩關連 ?
已有 3 人評分Good 收起 理由
kuok1234 + 1 果晚我都有聽現場直播 lol
mmtt123 + 1 原來就係夜神搞事 笑到錯
『阿細』 + 2 NBA聯賽定係街場打波跟隊呀? 真係唔推唔得 ...

總評分:  Good + 4   查看全部評分

話說 個日個渡乜9野君果日都有出聲:o
話搞9我~_~ 之後一個團戰就收左皮
說好的團戰呢?_?
你知道我在等團戰嗎?_?
定係想1on1 ;D ?_?
and 個乜9野愛理個日好串架喎
依加消失左?_?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 jeffrey1025 於 11-4-19 03:38 AM 發表

哦  係呀  有功勞一定有赤夜份  有人搞事一定有櫻龍份

對上一個活動  點解我帶住MY  做活動  明明同紅國合作緊  仲可以見到有五隻赤夜  幫對面黃國  守地?

呢壇野  你洗唔洗又一個太極推番俾櫻龍呀 ?
...

以上對話唔好同我個topic又溝埋黎講
一單還一單,你自己再另外quote啦廢人

原帖由 kawah1111 於 11-4-19 03:45 AM 發表

以上對話唔好同我個topic又溝埋黎講
一單還一單,你自己再另外quote啦廢人

我懶得再開一個

反正都要玩爆料  咪齊齊爆 :0

回復 16# jeffrey1025 的帖子

埋數時間?...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 jeffrey1025 於 11-4-19 03:47 AM 發表

我懶得再開一個

反正都要玩爆料  咪齊齊爆 :0

你爆者lol

我依d不嬲講事實!
係d人唔睇重點睇quote位

留名食花生!!!!!!!!

原帖由 gn01663092 於 19-4-2011 01:00 AM 發表

紅字為重點
這POST可以關了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:13 AM , Processed in 0.041230 second(s), 17 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存