2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 昆狗岀沒:@siu泣=乂日月光使乂=會員mickey511420 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 昆狗岀沒:@siu泣=乂日月光使乂=會員mickey511420 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

相信大家近日都見到日月光使(2000FUN名:mickey511420)對本人(羽祭)作出既指控,

請容我今日同各位詳勢分柝

點解佢會開POST博命話我係昆狗呢?

事源就係因為有人急住放acc,放走一個 個朵臭価既光c(日月光使)

可能大家會稔,佢放acc究竟關佢話我係昆狗又有乜野關係呢?

內裏關係就大了,因為我係佢個交易post到揭發佢係一名昆9

點解我會咁大膽用揭發兩個字呢?請看下圖:

睇下呢個小學雞昆9,講到自己昆人係既咁理所當然,我明明有昆果人,點解吾認得

我相信佢既觀念已經完全錯価,小小悔意都冇,仲要問人點解吾認得?而佢被我揭發左之後

就即刻開POST不斷咁指控我,為既就係想我講野冇人信,等人以為我走去佢果POST到誣烈佢

之後佢就可以好成功咁由害人者脫變成為受害者

咁佢自己就可以安心放埋個ACC就閃水

而佢每次被我係佢個交易POST到話完佢係昆狗之後就即刻發新POST以免毀左佢自己既假清白

(3日己經開左3個POST)

作戝心虛?怕被人見到後個ACC放吾出?呢D就留待大家判斷,我要對大家講既已經講価
而我亦吾想再為左佢惹起任何人誤會,
所以我亦吾會再為左佢任何指控作出回應.
---------------------------------------------------------------------------------------------
5月26日 更改標題 原標題為:昆狗岀沒:@注意!(回應日月光使)
5月26日
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=425371
昆狗又放AC 請各單位注意
6月2日:昆狗乂日月光使乂=siu泣

----------------------------------------------------------------------------------------------

明顯你歪曲左人地意思

原帖由 plk8888 於 11-4-24 07:20 AM 發表
明顯你歪曲左人地意思

雖然我有少許同意你既講法,但果個日月的確係1隻超級昆狗黎,
事關佢之前入我族想昆人,昆唔成仲可以理直氣壯咁講到好威咁...
而且...我係上年1月先重玩,佢可以講前年,擺明我果個族已經唔係第1個族...
係我果個族之前...已經有好幾個族中左佢既魔掌...不過呢個樓主,
我基於唔知佢既關系,所以我唔會比評價...
p.s.如果有人問我點知第1任大頭2年幾前就沒玩?我同佢真人識,
      到依家都仲成日去玩架嘛,梗知架xD

想知日月條昆狗有幾串?請到以下網址睇下啦!!!
入人地族扮同人大頭fd黎昆人地既族人架!!!
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D2

原帖由 ds0203403 於 11-4-24 06:13 AM 發表
相信大家近日都見到日月光使(2000FUN名:mickey511420)對本人(羽祭)作出既指控,

請容我今日同各位詳勢分柝

點解佢會開POST博命話我係昆狗呢?

事源就係因為有人急住放acc,放走一個 個朵臭&#20 ...

哈哈,我昆狗可?你5認你自己用真資攞ac,無所謂囉,天知地知你良心知,如果5係你話我昆9先,我都廢事理你。
你慢慢唱啦下,囗又生係你度,你鍾意講咩就講咩啦。

原帖由 plk8888 於 11-4-24 07:20 AM 發表
明顯你歪曲左人地意思

呢個係我個人看法與觀點

明顯你歪曲左人地意思

睇番以下呢個post啦,最後果度龍都指證日月放左隻昆番黎既老鼠ac比龍,隻ac唔夠2星期就凍左la,
之後比番5000m比龍,但果隻昆番黎既老鼠ac都唔叫昆人咩!!??死昆狗日月,
仲有你鴨ser果陣的確係神早已經有大把人唱你昆狗啦,昆一大堆老鼠貨ac去放hkd,咁都唔叫昆狗?
龍都講你放比佢隻ac係昆番黎既老鼠貨黎,你係比番5000m比龍呀,但係你有無補賞番比果隻老鼠ac既主人呀!!!
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D2

原帖由 殺神者 於 11-4-27 12:21 AM 發表
睇番以下呢個post啦,最後果度龍都指證日月放左隻昆番黎既老鼠ac比龍,隻ac唔夠2星期就凍左la,
之後比番5000m比龍,但果隻昆番黎既老鼠ac都唔叫昆人咩!!??死昆狗日月,
仲有你鴨ser果陣的確係神早已經有大把人唱你昆狗 ...

日月真係冇得救

http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=425371
昆狗又放AC 請各單位注意
某人身有屎玩 DEL POST
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 03:56 AM , Processed in 0.030847 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存