2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之仙境 小事情
go

[分享] 小事情 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

本人剛剛就龍2掛機 突然多左2個隊友入黎 之後擂台
得返我同"亂月乂"呢位人兄 我就變身 當然 都係輸架啦~
呢位人兄 就變身成為"修羅"呢種物體 到最後都係輸
當然 我就話佢"癡左線"? (成份完全係想佢唔好亂變身 曬魂魄)
佢完全想法錯誤 當然 粗口橫飛 令到佢憤怒 我當然 過意不去 正想我道歉之制
突然拿金錢出來"達"人  "洗鬼你膽心我魂魄 我大把 全部變身都齊晒!"

我第一句說話當然就係"HKD戰士"
最令我憤怒之言 就是"窮能 學咩人玩game 有錢人先玩得起"

雖然我沒有圖片 只有伯母 信不信由你

希望是他的朋友 請早令他改過自新 不要令他成為害蟲 令社會....忘記鳥 是他的父母 請多多訓練他 不要像瘋狗 亂吠 多謝

比你嬴到 又點呀? 巧威威呀~! 串嬴左我~! 仲話自己係古惑仔 叫我出隊之後小心D 我唔係比面你? 我神早報左警

咩GAME都有小家玩家嫁啦,咁著緊做咩~
而且我覺得神將系統冇咩問題..又唔係長時間

笑傲無雙

變左修羅-0-唔一定會輸架啵@@

玩過星曲WEB

原帖由 逆小龍 於 11-4-25 10:48 PM 發表
變左修羅-0-唔一定會輸架啵@@

6個打1個 (計埋寵)

小學雞系咁架la 唔夠人玩就用錢黎玩 有d仲更加串呀 哂裝 拖時間呢d
不過樓主你真系小心d 呢個論壇post人名 小心有人話你沒品之類呀

無計=V=
D人中意曬錢~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 07:23 PM , Processed in 0.028805 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存