2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 佢鍾意我嗎?定只當我係好朋友
返回列表 發新帖 回覆
go

佢鍾意我嗎?定只當我係好朋友 [複製鏈接]

我同一個公司男同事好friend...時不時放工就去睇戲、食飯、唱k禁..但係每次都係3-4人一齊去...從未試過我地2個單獨出街...

同埋佢從來唔會同人send 訊息嫁(不過間唔中都會send 1-2個既)...but...佢近排唔知咩事...突然好鍾意同我send sms 傾計...

跟著同我講...佢5月份要考試...呢排都要溫書....會少d出街玩...

我之前有同佢講過話想睇scream 4 既....but因為佢想約埋其他同事一齊去睇...始終就唔到時間....跟著我今日問佢...今晚放工去睇戲..好唔好呀禁....佢好快禁就答我..ok...仲話睇完戲去食甜品先番屋企.....我問佢洗唔洗問埋其他同事去唔去..佢就話唔洗問..我地2個去睇就夠la..

跟著我地趕緊戲院既時候..我問佢...如果你驚既時候...你會唔會大叫或者賴尿嫁?..佢講左一句令我呆左...佢話我驚果陣會抱住我.....-.-
跟著食甜品又唔洗我出錢..

你地覺得佢當我係咩呀?...真係好想知道...

笑傲無雙 玩過星曲WEB

月月友你諗多左啦

我覺得可以睇定D先wo
可能接住重有d行動暗示到咩關係既

ok...thank you so much  ...

太快下判斷 \

暫時都唔係太清楚 果個男仔未"鍾意" 你

不過多數都有好感

敢你又要問下自己 對個男同事 有冇好感先

都有d好感既...因為佢對我好好嫁......e.g.係公司做野...我有d唔識做..請教佢既時候..佢就話叫我成份文件比佢..佢幫我做....

仲有冇人有唔同既睇法....話我知.....真係好想知...謝謝你地^,^

樓主,由你既文章睇到你係女仔吧,既然係咁既話,
問題極之容易解決了,1個字!,"等",
如果個男同事鐘意你,佢遲d就會表白嫁啦,
加上食野哩d多數都係男仔比$嫁啦,
不過佢講個句野,有80%係鐘意你,
信不信由你吧,信我吧,"等"

原帖由 kuen9090 於 11-5-1 12:41 AM 發表
樓主,由你既文章睇到你係女仔吧,既然係咁既話,
問題極之容易解決了,1個字!,"等",
如果個男同事鐘意你,佢遲d就會表白嫁啦,
加上食野哩d多數都係男仔比$嫁啦,
不過佢講個句野,有80%係鐘意你,
信不信由你吧,信我吧 ...

thank you so much ^.^

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

咁你感得個男同事性格係點  鐘意玩玩下定係認真
想知一個人講既野  可以睇佢既性格
唔同既人 講既野都有唔同既
一個人平時鐘意玩玩下既  同你講鐘意你  咁你有幾多%信呢
但一個人平時好認真既  同你講鐘意你既  咁你又會唔會信

想知一個人講鐘意你  可以留意下佢平時講野係點既  再自己分析
因為我地唔知佢平時為人 同講野係點  好難話比你知 係真定係假   同佢相處最多既人係你   你可以自己諗下句野係唔係真
已有 1 人評分威望 收起 理由
MANDY + 15 鼓勵

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

原帖由 loveyoujj520 於 11-5-3 02:22 PM 發表
咁你感得個男同事性格係點  鐘意玩玩下定係認真
想知一個人講既野  可以睇佢既性格
唔同既人 講既野都有唔同既
一個人平時鐘意玩玩下既  同你講鐘意你  咁你有幾多%信呢
但一個人平時好認真既  同你講鐘意你既   ...

我唔係好識睇人既性格....不過平時既佢同睇戲果日既佢...完全唔同....佢係公司..係一個口末遮攔既人黎既...咩都夠膽講出黎同埋好多野講
(口水佬一樣)

但係佢果日同我睇戲..成個人唔同左...對我好溫柔.反而佢搵唔到野同我傾(多數都係我引佢講野既)..同埋佢平時好少會將自己手機d野..比人地睇嫁.....但佢係果日好主動咁拎比我睇..佢用手機影既相.....

禁你覺得佢點?...

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

原帖由 siuterry117 於 11-5-3 19:42 發表

我唔係好識睇人既性格....不過平時既佢同睇戲果日既佢...完全唔同....佢係公司..係一個口末遮攔既人黎既...咩都夠膽講出黎同埋好多野講
(口水佬一樣)

但係佢果日同我睇戲..成個人唔同左...對我好溫柔.反而佢 ...

咁就可能對你有d意思  
鐘意就唔肯講啦   
因為久時既人講鐘意係=愛   
可能對你有d意思    要留意多陣先

原帖由 loveyoujj520 於 11-5-3 08:35 PM 發表

咁就可能對你有d意思  
鐘意就唔肯講啦   
因為久時既人講鐘意係=愛   
可能對你有d意思    要留意多陣先

ok...thank you so much

原帖由 andy@1208 於 11-5-9 09:23 PM 發表
對你有意思

thank you so much..^.^

不過真係嗎?...今日我同佢出左去做野...咁我地做完野..就去左食麵...當然佢又話請我la....不過我地食食吓既時候..佢無端端攞佢ex..送比佢既小禮物比我睇....問我得唔得意咁..==,,我就話ok得意.....跟住我地講起公司同事既生日日期....咁我問佢...記唔記得我幾時生日...佢竟然係唔記得....淨係記得個號碼係單數囉......其他同事佢就好記得...直程識背添>.<..果陣我真係有dd失望...跟著我心諗我同佢識左1 year 多d姐..唔記得係好正常姐....

咁你覺得佢真係對我有意思??

原帖由 siuterry117 於 11-5-11 08:34 PM 發表

thank you so much..^.^

不過真係嗎?...今日我同佢出左去做野...咁我地做完野..就去左食麵...當然佢又話請我la....不過我地食食吓既時候..佢無端端攞佢ex..送比佢既小禮物比我睇....問我得唔得意 ...

有冇人可以解答我....因為日日番工都見住....有小小唔知點樣怪怪地既感覺..=.=

你諗多左啦... 真係=]

原帖由 howah520 於 11-5-17 04:21 PM 發表
你諗多左啦... 真係=]

thanks  咁多位既意見

我決定盡量同佢小d接觸..(有時工作關係一定要一齊做野)....免得自己又係度胡思亂想...=.=

原帖由 siuterry117 於 11-5-17 09:25 PM 發表

thanks  咁多位既意見

我決定盡量同佢小d接觸..(有時工作關係一定要一齊做野)....免得自己又係度胡思亂想...=.=

一開始你覺得佢有行動,你未比d提示囉,提左3次佢都係只玩曖昧,你就係時候理智d剋制自己....

真心膠d文章------內含整個人既智慧
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 01:35 PM , Processed in 0.036332 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存