2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍虎亂舞K1 好心你用埋d廢招就咪話人廢啦 傻系 博笑咩 ...
go

[分享] 好心你用埋d廢招就咪話人廢啦 傻系 博笑咩 [複製鏈接]

我懷疑青蛙網已廢 所以請自己上去see
先入http://www.facebook.com/?ref=log ... oup_209042269115178
然後你就會揾倒個photo

呢條友fb   2010-2011年度1A班班會主席?收皮啦

http://www.facebook.com/chantszlun000
2kf
http://www.2000fun.com/bbs/space.php?uid=2074606

希望大家見次打次
因為條友無啦啦踢曬d人
自己無啦啦搞倒個盟唔知咩Q事

另+留言
  • 麥精燐 踢左你咩?你咩名?早前我地係到清人   約於 1 小時前 ·
  • 麥精燐 我同王者D人搞到好大鍋    約於 1 小時前 ·
  • 麥精燐 ‎=.=    約於 1 小時前 ·
  • 麥精燐 依家係王者ge胖徒==   約於 1 小時前

本人不評論呢個事情
因為聽講呢條友同王者有關係 多謝

我己經講左話係清1清D人,我可能踼錯人,踼錯ge你可以去搵雷.虎/日軍.入番,同埋我有D野5明,做班會主席要收皮咩?我5知wo,係ge我5做la,仲有5該你5好件事都未搞清楚,就係2kf到好似好勁咁亂咁發up風,同埋5該你串人就串人啦,5好玩都上fb咁無恥,最後就係個會係影連ac放俾我,所以個會係我ge。

原帖由 麥精燐 於 11-4-27 22:32 發表
我己經講左話係清1清D人,我可能踼錯人,踼錯ge你可以去搵雷.虎/日軍.入番,同埋我有D野5明,做班會主席要收皮咩?我5知wo,係ge我5做la,仲有5該你5好件事都未搞清楚,就係2kf到好似好勁咁亂咁發up風,同埋5該你串人 ...

我唔想架 錦我打左好多貢 你踢曬 我d努力咪浪費曬?_?
仲有我都唔想入d
用*狗招*既盟

仲有我5小心踼你關王者咩事?我5小心踼你係我同你ge事,5該5好拉埋王者入黎

原帖由 elsonpoon 於 2011-4-27 09:53 PM 發表

我懷疑青蛙網已廢 所以請自己上去see
先入http://www.facebook.com/?ref=log ... oup_209042269115178
然後你就會揾倒個photo: ...

我己經知咩事,係劍雨kick曬D人5係我,仲有我5係無lala搞個團,個團係影放俾我ge,我kick你你吹啊?!所以我覺得你好無理取鬧,請你向我道歉!

原帖由 麥精燐 於 11-4-28 21:50 發表

我己經知咩事,係劍雨kick曬D人5係我,仲有我5係無lala搞個團,個團係影放俾我ge,我kick你你吹啊?!所以我覺得你好無理取鬧,請你向我道歉!

道咩歉.......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-27 12:21 PM , Processed in 0.035710 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存