2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦硬件及砌機交流 初 到 此 區 - 有 事 相 問 - !! 謝謝
返回列表 發新帖 回覆
go

初 到 此 區 - 有 事 相 問 - !! 謝謝 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

我 想 砌 一 部
玩 到 勁 舞 團 / 勇 online / 亂 online / 3D 效果 既 線上遊戲

我 問 姑 媽 2500 - 3000 有 無 等 諗 佢 答 我 你 先 前 果 部 又 係
二 幾 三 幾 砌 部 同 一 樣 既 有 咩 用 呢 !! ''

甘 我 想 問 !! 市 面 2500 - 3000 既 價錢 算 唔 算 太 過 差 ??

或 者 你 地 提 供 下 D 意 見 '
如 果 適 合 既 我 唔 介 意 再 將 預 算 提 高 , 希 望 你 地 比 到 意 見 我 LA
因 為 我 學 業 方 便 都 就 黎 完 成 拿 '' 準 備 職 業 生 涯 決 定 左 砌 番 部
文 書 處 理 AND Online Game  既 電 腦 我 先 前 唔 砌 係 因 為 唔 想 比 部 電 腦 影 響 到 我
所 以 我 =] 親 手 整 爛 哂 , 黎 緊 我 好 大 機 會 從 事 文 職 決 定 左 砌 部 新 既 電 腦 ,
方 便 做 報 各 / 打 online Game 等等~ 我 而 家 部 電 腦 根 本 就 係 '' 要 好 有 耐 性 先 至 用 到
512 都 唔 夠 著 到 機 果 陣 開 第 一 個 網 頁 都 起 碼 1 - 2 分 鐘 , 我 套 音 響 唔 差 架
不 過 部 機 有 陣 時 太 LAG 會 整 到 疾 疾 下 -3- ' 我 又 熱 愛 英 文 歌 '' LAG 到 疾 疾 下
影 響 左 獨 自 聽 歌 既 心 情  。請 各 位 提 供 下 意 見

十週年勳章(賀詞)

[CPU]   1. AMD Athlon II X3 ADX450 HK$ 580
[MB]    2. MSI 870-G45 AMD RX780 DDR3 ATX M/B  HK$ 500
[RAM]   3. Kingston DDR-3 1333MHz 2G Ram KVR1333D3N9/2G HK$ 170
[CASE]  4. CM 335 ATX HKD250
[DISPLAY]  5. MSI DI-N450G1C GTS450 PCI-E 1GB DDR5        HK$ 880
[DVD/W] 6. LG GH-22NS50 22X DVD Writer /SATA/ HK$ 138
[HDD]   7. Hitachi 500GB HDS721050CLA362 SATA II/16MB HDD HK$ 310
[P.S]   8. CORSAIR CX430 430W HKD299  

TOTAL: HK$ 3127

十週年勳章(賀詞)

7.請使用明確而能表達帖子的內容的文字標題,以便將版塊上的帖子分門別類和方便其他會員瀏覽,而且避免使用"高手入黎,有野唔識,新手一問,有問題,幫下手,幫幫手,緊急..."等字眼作為標題.

玩過星曲WEB

原帖由 雲一0一 於 11-4-29 09:41 PM 發表
7.請使用明確而能表達帖子的內容的文字標題,以便將版塊上的帖子分門別類和方便其他會員瀏覽,而且避免使用"高手入黎,有野唔識,新手一問,有問題,幫下手,幫幫手,緊急..."等字眼作為標題.

THANK YOU  提 醒

玩過星曲WEB

. . .'

底 版   轉 技嘉
RAM  轉  ADATA

其 他 全 部 照 你 個 表
如 無 問 題 明 天 CALL YOU
見 字 請 回 一 回 覆  
                     PAN 字
                            謝 !
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 11:04 PM , Processed in 0.027463 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存