2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 FreeStyle 唉..我都唔明白第一次買點就咁.
go

唉..我都唔明白第一次買點就咁. [複製鏈接]

咁我係21號入左點啦..因為我個新帳入唔到點..所以開番舊帳入,之後送禮....我都已經怕我打錯名,咁係朋友清單到禁,簡好曬,咩都確定再禁傳送,之後到依家都仲未收到,SD信比GM,又話21號已經SD左比隻人,咁我到依家都仲未收到.佢又叫我檢查清楚先,咁我都日日上幾次再睇.但都係無,我再比信佢,又話會轉做客服幫我跟,到頭來又話我SD錯比人,又要我檢查,都成10日啦,我都仲未收到,都唔知佢想點,咁如果我收到就收到嫁啦,咁問題係我到依家都仲未收到,都唔知佢點,

我都係有依類問題,我之前抽到3個+8飾品(係寄左信問gm,確定係可以參加永久續約),點知果3個飾品過左期之後,就冇再收到依3個飾品
跟住我就不停寄信問佢  點解我仲未收到   之後佢就叫我再檢查一下。但係等左好多日都冇(最少有一星期) 我就再寄信問gm,點知佢就不停話已經派左比我-.-,我真的無言了

唉...第一次買點就搞D咁既野...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:31 PM , Processed in 0.028066 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存