2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之仙境 官方會唔會修改以下問題?
go

[疑難] 官方會唔會修改以下問題? [複製鏈接]

首先,禁字表未免同大陸網路一樣咁敏感呀嘛?打好多字都成日係當不當字眼..
第2,0LV.1LV,2LV,3LV,4LV家族..全部做家族任務都係10,20,30銀..但升家族LVD金都差幾遠下加上升1LV家族只開5個位..效果唔會差太遠..會唔會修改家任獲得銀兩跟家族等級平衡?
第3,個家戰係咪有修改空間?人數決定勝率並非玩家實力,人寵可以各拖30秒,真係有料都變廢料。
第3,個排行榜好廢.... D玩家實力完全9唔搭8..我無排名都殺到50名內..點會咁嫁..呢D就叫玩家實力?
而且,個家族排行又係..2LV家族現款都唔夠升3LV家族,但排名竟然高過1個無錢的3LV家族..可笑?
第4,好多時玩家A禁緊同NPC交易,另外1個玩家B唔小心點左玩家A交易後,會長時間出現:對方忙3個字,除非傳送去唔同地圖先解決到..
第5,其實PK果時大家都可以睇到對方能力值都有DD唔公平..雖然話大家都可以睇大家,但係例如我玩暴弓係好例外咁玩血量,人地見到你係玩血而唔係玩力速會即時用第2招,當然大家話咁你知道你又唔轉戰略?但係如果你玩全血係好難改變,冇咩可能即時轉速弓/力弓..
第6,呢個玩家爭議比較大,就係神將系統..官方會唔會改下點樣利D神將唔會勁過職業呢?因為大部份玩家VS第1回/2第2回已經係神將對戰並唔再係職業對戰。
第7,考慮下加強冰法能力啦,術士少得又弱得可憐...
第8,有小部份任務會否考慮全天侯開放?例如失散的同伴~~
第9,建議VS時間可以再擴大小小,大部份人要番學7點-4點(未計做功課)而且冇咩地方可以比玩家專門VS,隨便禁人地VS可以產生罵戰。
第10,徒弟系統會唔會改改呢?淨係得師父有錢徒弟冇,我係徒弟都冇動力升LV~
第11,依家D人改D<COXXX>黎改變字色,令到世頻成日出現顏色混亂(有某幾位玩家特別喜歡用紅字打全.服.公.告)..雖然心水清的玩家不會上當,但係D新手/一時錯眼信左點算呢?對方可以借意詐騙玩家金錢/水晶,或者帳號。
第12,關公活動都完啦,仲係咁出復活碎片.........停啦唔該~~~~~
暫時係咁多..諗到再加..亦希望其他玩家係度提出意見~~
都讚一讚官方個水晶系統做得幾好~玩家交易點品唔會出現騙子問題.....

下次隔行.......

你不如叫佢改下職業平衡問題啦, 殺手招毒重扣得多過用技打你, 我覺得最大問題係遊戲既毒傷太離普

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

首先,禁字表未免同大陸網路一樣咁敏感呀嘛?打好多字都成日係當不當字眼..

吾系話敏感,,但系見到@$@!總好過見到通街粗口 幣商廣告掛(不過d幣商好醒照講到 -口-" )...

第2,0LV.1LV,2LV,3LV,4LV家族..全部做家族任務都係10,20,30銀..但升家族LVD金都差幾遠下加上升1LV家族只開5個位..效果唔會差太遠..會唔會修改家任獲得銀兩跟家族等級平衡?

如果比你咁易賺到資金 咁就突顯唔到高級家族的分別啦...雖然真係差好多...

第3,個家戰係咪有修改空間?人數決定勝率並非玩家實力,人寵可以各拖30秒,真係有料都變廢料。

人數取勝好正常..唔通你想一個打十個!?.. 仲可以比d戰略玩家玩族戰  不過1個族既族員真係太少 ....

第3,個排行榜好廢.... D玩家實力完全9唔搭8..我無排名都殺到50名內..點會咁嫁..呢D就叫玩家實力?

排行榜每樣都有寫明佢以咩準則去量度 點9唔搭8?

而且,個家族排行又係..2LV家族現款都唔夠升3LV家族,但排名竟然高過1個無錢的3LV家族..可笑?

呢個....應該當前家族資金先係排行榜主要計算既數據,我都覺3級族應該要排高過2級族既

第4,好多時玩家A禁緊同NPC交易,另外1個玩家B唔小心點左玩家A交易後,會長時間出現:對方忙3個字,除非傳送去唔同地圖先解決到..

我又唔覺好多時....1日最多試過2次...幾秒轉一轉分流就0k`

第5,其實PK果時大家都可以睇到對方能力值都有DD唔公平..雖然話大家都可以睇大家,但係例如我玩暴弓係好例外咁玩血量,人地見到你係玩血而唔係玩力速會即時用第2招,當然大家話咁你知道你又唔轉戰略?但係如果你玩全血係好難改變,冇咩可能即時轉速弓/力弓..

兩面睇既姐,,重點你刀講咗;戰略最緊要 XD

第6,呢個玩家爭議比較大,就係神將系統..官方會唔會改下點樣利D神將唔會勁過職業呢?因為大部份玩家VS第1回/2第2回已經係神將對戰並唔再係職業對戰。

- 不 作 評 論 -

第7,考慮下加強冰法能力啦,術士少得又弱得可憐...

術士都吾算弱....不過主流黎睇真係似乎係最少人玩既職 ... 冰咆buff + 離火飛石buff 連傷好強大... 而且冰自己可以回血  身法高pk都好屈..

第8,有小部份任務會否考慮全天侯開放?例如失散的同伴~~

呢個我都想!!我每日夜晚都唔可以玩.... 星期6,日先可以玩到 日日無左支10萬水好傷心 >M<

第9,建議VS時間可以再擴大小小,大部份人要番學7點-4點(未計做功課)而且冇咩地方可以比玩家專門VS,隨便禁人地VS可以產生罵戰。

VS時間系指擂台麻?我覺得唔錯阿!時段都好多 不過想同朋友打就要計下時間XD 無人叫你一日打哂咁多場掛 -_-!!

第10,徒弟系統會唔會改改呢?淨係得師父有錢徒弟冇,我係徒弟都冇動力升LV~

所有任務+殺怪10%經驗都吾系少阿!連埋每日傳功都升得幾快!而且有心升既咪去果D系頻成日叫 : 出師送10金果D囉 haha,,

第11,依家D人改D<COXXX>黎改變字色,令到世頻成日出現顏色混亂(有某幾位玩家特別喜歡用紅字打全.服.公.告)..雖然心水清的玩家不會上當,但係D新手/一時錯眼信左點算呢?對方可以借意詐騙玩家金錢/水晶,或者帳號。

咁尼個好易睇得出掛!咁你好多其他普通既game都可以做到呢個效果...

第12,關公活動都完啦,仲係咁出復活碎片.........停啦唔該~~~~~
暫時係咁多..諗到再加..亦希望其他玩家係度提出意見~~
都讚一讚官方個水晶系統做得幾好~玩家交易點品唔會出現騙子問題.....

睇大陸
香港做唔到野

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:47 AM , Processed in 0.037776 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存