2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 歐美偶像 Avril Lavigne 5月7日2011 avril lavigne (相)
返回列表 發新帖 回覆
go

5月7日2011 avril lavigne (相) [複製鏈接]

當晚 what the hell 打頭陣 最後"安哥"唱Girlfriend
去到中後果陣佢唱my happy ending我仲e為咁快完> <
之後When You're Gone ,  I`m With You 搞到我好感動
已有 1 人評分威望 收起 理由
李奧 + 30 鼓勵

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

笑傲無雙

得罪講句...你部相機d質素好差

十週年勳章(賀詞)

我坐坐位 , 完全影唔到

,,,,,,,,

我5月7都有去,企位,隔離就企左一炸工作人員,佢地一見到有人用長鏡頭或短鏡頭專業相機就會捉你出去場外,你就唔洗諗可以入番去睇,所以d人只可以用手機或普通數碼相機影相,d相既質素
就梗係差

原帖由 szntnf123 於 11-5-8 10:44 PM 發表
我5月7都有去,企位,隔離就企左一炸工作人員,佢地一見到有人用長鏡頭或短鏡頭專業相機就會捉你出去場外,你就唔洗諗可以入番去睇,所以d人只可以用手機或普通數碼相機影相,d相既質素
就梗係差

咁PK -.- 紅館長鏡都任影架喎!

乜真係會比人拉出去咩???我企頭兩行見唔到喎~
最多咪收左部相機,邊會叫人出去唔比人睇架...比我實鬧爆佢
加上企位咁多人係你前面,邊會拉到你出去丫
好多人用大機,我都影左D但好多都震左~遲D UP幾張好少少比你地睇

樓主用咩手機,像素咁差既?4年前我用手機影都唔會咁多NOSISE

笑傲無雙

原帖由 szntnf123 於 11-5-8 10:44 PM 發表
就梗係差

嘩~乜今次玩到咁大?
以往都係有安檢,check到有相機就會叫你放落locker再入埸,
依家直頭趕人走-0-?
原帖由 kristy99 於 11-5-9 03:15 PM 發表
乜真係會比人拉出去咩???我企頭兩行見唔到喎~
最多咪收左部相機,邊會叫人出去唔比人睇架...比我實鬧爆佢
加上企位咁多人係你前面,邊會拉到你出去丫
好多人用大機,我都影左D但好多都震左~遲D UP幾張好少少比你地睇 ...

企位不嬲冇事,因為工作人員跟本入唔到去

用"i瘋"影係差d= =
個袋大少少都要去寄倉
入場前都叫人收起d相機

I saw myself in the last foto.. lol

我企頭5行.,.左面(話說avril成日都行去左面xd即我面前.,.夠晒近影左好多)
我見到人用大機.,.初頭果陣有+炮.,.不過開始緊果陣喪比工作人員用電筒照
之後都冇見人用炮.,.可能唔方便掛.,.托到手軟都影唔到1張xd''
-____-''我拍埋片.,.可惜唔夠電.,.when u gone後就冇拍嚕~
不過真係好熱..,hell後已經1身汗-_____-''

影相果d其實係開場前同啱啱開場嗰陣捉得最勁,
我企係頭5,6行嘅右面,
隔離有條友用支長鏡係度係咁影, 本身d工作人員淨係用電筒照住佢,
點知臨開5分鐘,有個工作人員走過黎,
帶住好兇狠嘅眼神同笑容同佢講:
5分鐘之後開場,你再吾收埋部相機,我就帶夠你出去十分鐘」
跟住其他人呆左,佢就乖乖地收埋左部相機...

其實開場之後佢地都無乜點左住d人影相,
但中途的確有人被工作人員捉走左 ,
不過我就無留意佢有冇番返入黎....

不過我都影左好多相 ,但係果晚Avril 真係成日走左過去右面 ...

笑傲無雙

原帖由 ericcheeky 於 11-5-11 02:09 PM 發表
隔離有條友用支長鏡係度係咁影, 本身d工作人員淨係用電筒照住佢,
帶住好兇狠&#2 ...

我靜係見到我附近有一個後生仔唔知因咩事被工作人員捉左出去,
完埸之後有2個差佬係佢隔離唔知講乜,
有冇人知咩事

P.S.block 11

原帖由 ericcheeky 於 11-5-11 02:09 PM 發表
帶住好兇狠&#2 ...

I stood on the left side, but still satisfactory
coz once she walked down to the left side and stood on the block in front of us!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 11:53 AM , Processed in 0.034793 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存