2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

孫策一只 [複製鏈接]

耐冇玩, 見今日放假尋日借左人地AC玩左晚, 見到好多新副本同隊任= =
順手問各位大大十個問題= =
1, 長板而家仲多唔多人玩?
2, 長板仲有乜野軍團生還(好似風雨樓咁仲係唔係度)= =
3, 而家收空AC LV100 UP真天幾多可以收一個= =(重玩懶得再昇, 不過如果價唔O岩可以重練)
4, 仲有冇行行下飛左去樹頂同無神神黑畫面回城= =
5, 李典同袁術係唔係改左? 尋晚見到人講= =
6, 有冇人有孫策極品俾張圖睇下, 想知隻上品同極品六圍係唔係差好遠, 可能收隻極齊= =
7, 有冇人有曹操極品俾張圖睇下, 聽講好似好勁又想要= =
8, 玉免係咪改左, 我見到冇左招倚天波, 六圍亦低左= =
9, 計中計, 美州豹, 天劍........(不能盡錄)仲有冇玩= =
10, 問咁多你睇到睇花未? 我就已經眼花

冇乜回應, 應該隻GAME冇人玩@@
咁唔重玩LU, 阻到大家唔好意思

強!!!!!!!!!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞)

我答啦xd
1, 長板而家仲多唔多人玩?
多 因為合咗月ser;
2, 長板仲有乜野軍團生還?
風雨樓仲有星夜戀同D團冇左好耐 而家仲有獨酌 F團 揚名等等
3, 而家收空AC LV100 UP真天幾多可以收一個= =
呢個答你唔 我最近放戈102豪250真 不戈係貴放xd
4, 仲有冇行行下飛左去樹頂同無神神黑畫面回城= =
呢個係你部機問題 我個團有戈重玩既人話佢玩完活冇經添-_-
5, 李典同袁術係唔係改左?
改咩?冇
6, 有冇人有孫策極品俾張圖睇下, 想知隻上品同極品六圍係唔係差好遠, 可能收隻極齊= =

7, 有冇人有曹操極品俾張圖睇下, 聽講好似好勁又想要= =
冇阿
8, 玉免係咪改左, 我見到冇左招倚天波, 六圍亦低左= =
冇用戈
9, 計中計, 美州豹, 天劍........仲有冇玩= =
唔知
10, 問咁多你睇到睇花未?
未 不戈好撚攰-_-

ps.發誓﹏愛‵叫人 尤其係重玩既你 意去本團團帖

仲有 而家gm整到果lv上限做300lv 都人話-_-v
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 11:48 AM , Processed in 0.028827 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存