2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩神伝 Soul Captor 本來都唔想出聲 不過真係忍唔到!(字海)
go

[分享] 本來都唔想出聲 不過真係忍唔到!(字海) [複製鏈接]

所有入到呢隻game既人可以唔洗睇第一點
因為唔關你地事
致垃圾黑橙
1.入ser問題
你有冇病啊? 壓測冇事而家你黎不刪檔封測有事?
hkbn過半數人入唔到 你而家係唔係錢太多唔志在做先?
係既話你出聲 以後所有你既game我以後唔玩

唔係hkbn既上網公司就玩到,hkbn就偏偏玩唔到
咁你而家咩意思先?

入到就猛咁升 入唔到就呆坐 等你d所謂寄個3張相搵問題
呢d野你唔係應該一早做既咩?而家先黎攪?
你地太平得太耐定還是唔憂做?
由巨商開始應變能力至到吹水講大話既能力 我相信真係去到極致既狀態
真係 估唔到一個國際性代理商 可以有咁既水準同服務

2.lock職
本人就未入到 不過聽人講神打同天師都比你lock左
咁我想問你點解一開始你要推出呢兩個職業

咩都未攪好 就拿拿林推d野出黎
為左頂其他代理既online game?

而家冇神打同天師玩..
真係自問打左機咁耐
第一次見到有代理會係壓測有得玩既職而公測冇

我真係唔寫個服字比你都唔得
真心堅問你一句 你點_樣做野架!!

3. 零效率及通知(後話:食水深)
你唔得你都出聲啊 淨係出個封測未攪掂等5點30啦
等到5點30 hkbn又更唔到
仲要唔殺到埋黎都唔開post

咁你想點先??買左d $48蚊包個d hkbn人點玩??
玩條毛? 好彩我冇買姐
本來都打算買 但係見你代理到咁
我真係...一個仙都唔會豪_比你啊
龍之谷又係咁 而家呢隻狩神又係咁
你除左識搵錢 Black橙 你仲識d咩??

有d人可能都會話:
"你又淨係識得係度吹水,又唔幫手.淨係話人有_用?"
↑以上之類既說話你可以唔洗留 因為冇用
呢篇野只係將對黑橙既不滿講出黎 亦都係事實
我可以同留上面個句".."野之類既人講

我係客 我比錢出黎 比心機出黎玩呢隻game我就係大曬
正如第時出黎做野既道理一樣
顧客永遠是對的
你做唔好 就係有問題 就一定預左比人插

老實講 對隻game興趣真係大減
等左10幾日 出d咁既野比我地 你咩料?

整得好 就玩 整唔好 我放棄
貼錢買難受
已有 2 人評分Good 收起 理由
¥樂仔¥ + 1 你說的內容我非常同意
矇豬仔 + 1 正解 入唔到GAME無聊中~

總評分:  Good + 2   查看全部評分

都係黑橘一向作風姐~

就係因為不刪檔封測所以有得賴~.~

仲有壓測同封測既人數係天同地比...雖然一個合格既代理係應該預計左

不過黑橘...算把啦...

十週年勳章(賀詞)

等我分析下先
你既問題係
1.HKBN玩唔到
2.LOCK職

就咁睇落去,HKBN玩唔到,唔係應該係HKBN問題咩????
LOCK職方面,人地都講左呢個版本同封測版本唔同...無人叫你去試玩....
你屌乜柒

好同意樓主
我都係hkbn入唔到,但我又買左$48個包
真係好後悔好後悔買左個新手包
真係以后黑橙既遊戲1個仙都唔會比佢賺
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 04:28 PM , Processed in 0.028773 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存