2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 [機戰撚]機戰W貼圖+要打爆8隻機戰+2周目up,大概要幾耐 ...
go

[討論] [機戰撚]機戰W貼圖+要打爆8隻機戰+2周目up,大概要幾耐 [複製鏈接]

n年前未玩完既分別有機戰A,機戰D,機戰J,機戰W,機戰K仲有機戰OG同OG2,其實要打爆呢幾隻機戰+2周目up,大概要幾耐..我日日玩幾個鐘,玩左兩個零月都係玩到機戰A 第2x話... 機戰W 1x話....,我係認真玩+睇劇情,唔通真係玩到2012年都未玩晒咁開心

另外抽水文系咁的,可能誇左d不過都冇吹水了,事源係有fun友問有冇人玩槍game,查實 cs1.6 一直想down黎玩但係一直都好撚忙,好似n年前未玩完既分別有機戰A,機戰D,機戰J,機戰W,機戰K仲有機戰OG同OG2, 當我玩了不久後, 深覺參戰作品系同眼鏡原創系根本已經冇乜得一齊用,想玩高達又想玩風之魔裝機神之際,我又突然走去玩返gameboy既第2次超級機器人大戰,之唔係廿九幾年前果隻黑白gameboy機戰,石破天驚拳再加魔裝機神絕技!正啊!!正完短短既二十三話gameboy機戰,仲走埋去煲返未煲完既SRW動畫,好撚忙之下我又重新走去忙返我n年前未玩完既機戰A,機戰D,機戰J,機戰W,機戰K,機戰L仲有機戰OG同OG2,當我以為"清機"行有所進展既時候,好景不常,當我仍然仲係煲到SRW動畫第十幾話,玩機戰只係順序由機戰A咁開始玩玩到二十幾話,係二十幾話渣!阿寶都未撚換Nu GUNDAM,什至連ZZ GUNDAM條毛都未曾見到,突然之間機戰又出左新系列了......

我現在的內心真是好很悲喜交雜,係呢個moment,我所有野都終於明白晒了....原來...佢出係快過我清...但時間只容許我悲喜交雜短短呢幾分鐘,我而家又要去忙返我n年前未玩完既機戰A,機戰D,機戰J,機戰W,機戰K,機戰L仲有機戰OG同OG2,以及新加左個機戰Z之外傳破界編,唔知到左2012年,又會出多幾多套機戰係psp nds ps2 ps3 wii xbox 果度呢 ,機戰真係好好好好很cum玩既game,
另外...岩岩玩玩下漢化版既機戰A我頂,頂玩到一半變返晒日文...

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

機戰日文都無所謂

十週年勳章(賀詞)

機戰真係可以玩好耐
我記得出左機戰a個時我仲未打爆機
又出左機戰D:smilie_:):

玩過星曲WEB

超鍾意玩機戰
細細個玩到依加

gba只得機戰j,og,og2好玩
nds就機戰w,l
psp 機戰z

原帖由 冰心冷刃 於 11-5-13 03:21 PM 發表
gba只得機戰j,og,og2好玩
nds就機戰w,l
psp 機戰z

係WOE  數漏左機戰L我都未玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 09:41 PM , Processed in 0.030429 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存