2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 要求改野
返回列表 發新帖 回覆
go

[職業] 要求改野 [複製鏈接]

以前暗c屈機就扣左一半敏...e+暗c打既傷害比巫,魔,商低好多...因為+晒d點落敏度...
不如唔好扣咁多敏啦...e+黑洞又低攻又低命...好冇引.....唔該改左佢啦-.-

所以好多野都要靠迷裝...

如果黑洞可以秒到龍2..咁巫又有咩存在意義呢......
65元素既難升...唔係闇師可以體會到啊...
每個職都有佢獨特之處, 存在既價值
闇師有全體技黑洞可以秒水木, 自己升已經冇問題
有闇儀更加可以免費比人帶升水木甚至鬼3龍2, 係幾咁幸福, 升寵都唔洗煩添
闇師仲可以定怪添, 食埋際司碗飯
混門又可以周圍去唔洗錢, 好方便架啦
闇師咁多方面都咁著數, 雖然打人冇巫咁勁, 定怪冇456咁正, 混門冇光師彩虹咁正, 但闇師係可以有晒咁多樣好處, 仲想點呢........(所以先咁多人玩闇師姐...修士系最多人玩係咩?)

利益申報: 本人闇師同巫師都有玩
已有 2 人評分Good 收起 理由
ds0203403 + 2 你說的內容我非常同意
o0jason0o + 2

總評分:  Good + 4   查看全部評分

係就有晒咁多招野...但你都知功用冇其他咁好..數落得暗2最有用..
變相暗c只態靠暗2

原帖由 藍孩子 於 11-5-15 12:38 AM 發表
如果黑洞可以秒到龍2..咁巫又有咩存在意義呢......
65元素既難升...唔係闇師可以體會到啊...
每個職都有佢獨特之處, 存在既價值
闇師有全體技黑洞可以秒水木, 自己升已經冇問題
有闇儀更加可以免費比人帶升水木甚 ...

刀戰存在價值=?

不如改返收費果陣既設定啦-0-

原帖由 36661124 於 11-5-15 08:21 AM 發表

刀戰存在價值=?

刀戰宜加既存在價值好低..

但刀戰也有瘋狂時期..好早既時候 有真.刃
刀戰通街都是
自從劍士既龍閃 改強之後 宜加玩刀戰既人真係好少..

原帖由 36661124 於 11-5-15 08:21 AM 發表

刀戰存在價值=?

自從旅人有左閃躲技能,依家排行榜上去到10大閃技既玩家,
或上裝沖到2m5閃以上玩家,其實已經唔會輸比任何1隻刀戰[不論任何Lv],
本人以及某些2m5閃up既fd,打140lv以上刀戰,刀戰都90%以上打miss,
而且係任佢出任何技能,所以依家刀戰既存在價值已經低到無野講,
不如你地叫官方改強d刀戰仲好啦,大劍有龍閃+不動爆閃,狂有急電包定+專心9x%必中,
刀戰d野真係不值1提,改強d刀戰佢啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:53 PM , Processed in 0.036181 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存