2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 有個人 我真係頂唔順佢
go

[分享] 有個人 我真係頂唔順佢 [複製鏈接]

個個既名我反白左大家想看就看唔想就唔好看
SwordDance呢個人 自從我入會之後
平賣點比我之後 我都感覺佢都係一個好人
但係唔係呀 佢呢個人我真係識錯左佢
上一次我打天啟 個到寫住2500up進
點知(我係元素)一入左 唔洗一秒就俾人踢左
大佬我3000up 我諗住密番佢同解釋番
點知佢點都唔認 個陣我真係好鬼火
之後我打左落會頻到 等大家評下理
SwordDance呢個人就係咁係到落井下石
仲係到講粗口話我 我都算 佢仲要講
(係我都唔會組你la)<---呢d 果陣我真係好火
(其實我有好多野 都冇講到 因為廢事講
佢係個陣講左好多侮辱元素既詞句出來)
諗深一層我都好恢 估唔同一個會d人會咁講我
之後唯有唔講野 自己冷靜下 就咁算數
---------------下一次----------------------
今次我好手氣 唔防爆上上落落沖到條
牧師智慧庫+10 個陣我有的開心有的失落
呢個唔係好好屬本身 但又比我沖到+10
問左好多人 應該好難賣出去 之後潛左潛
又係一個唔好ge潛...又特別難賣出去
SwordDance呢個人 又出來叫我沖左佢
另一個人叫我唔好 之後我問+11會唔會上電視
SwordDance呢個人仲呃我話會
但另一個話+12先上到 起初都"如"為佢唔會昆我
但事實真係咁  我諗打左3場大喵 看一下有無飾跌先算
打完之後 佢仲叫我沖沖沖呀 叫左都唔知幾多次
想我沖爆左佢咁話wo  之後佢仲話*你爆左我賠番d沖裝錢俾你!!*
我唔多信佢 就諗住試下佢係咪真係賠番俾我
之後我同另一個人 話我沖爆左 之後果d唔講 佢又講哂d粗口出來
我講如果你唔信 我俾圖你看 msn見  點知佢話msn係咩來
係到扮傻???`分明係昆我水 唔想賠就真la 好在我冇沖到留紀念都好
仲話我有講呢*你爆左我賠番d沖裝錢俾你!!*咩 我無呀
條友黑心又口德唔好 自己人都呃 我唔知點解其實人會忍到佢
但我真係頂唔順佢  ~~~~
會友唔係要互相支持既咩
點解會咁 我真係好失望呀.......
如果大家想話我係小學x 咩都好 我都會認 因為呢個文
係我post出來既 我會負責任 正如個個人講我post出來
我會俾班2000fun班友 但我post出來都係
預左俾人笑 同俾人話我 我post呢個文 只係想大家評下理
(佢話見你x樣都唔x夠"憺"係2000fun post出來la xxla)
(我x好驚呀我好x驚你會post出來呀 點算呀 我好x驚你比人笑haha)
希望真係會有一個明白事理ge人

3000攻好高咩?邊個元素未俾人踢過
沖裝就更離譜,你地叫你沖你就真係走去沖?
人地好明顯隨口講下,你真係以為人地會賠?
你最後都冇真係去沖,反而係想呃佢錢,你覺得自己好岩?

樓主不如咁啦,

我沖件+11 沖到我既,沖唔到你既

笑傲無雙 忍影世界

我劍聖4千攻都比人秒踢啦...玩咁耐呢隻GAME都唔慣?

笑傲無雙

我物劍 4300 都比人踢啦
你3000攻好威呀依加?
劍聖 比人踢既次數 多個你元素呀
已有 1 人評分Good 收起 理由
感覺〞 + 1 劍聖+1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

睇哂~回返你 我真係頂你唔_順 膠post 謝

第一點....同公會都踢???  你可要知道....龍之谷 職業歧視有幾嚴重!??

就算同公會  都唔會話唔睇裝備/職業就組  公會又有咩用呢??

公會 方便找團 一班人玩開心D....但好難搵到D 經常係會頻叫

帶刷巢穴咁既公會  反而要搵親友團(街人)

第二....衝裝!?? 人地叫你衝話爆左會賠 你又信 咁叫你死 死左賠條命比你

你又信唔信!? face_l_18:   

你話人頂人唔順 自己又唔好得好多  呃人話爆左 試下人地會唔會賠....

咁猜忌對方 做你朋友真係辛苦

笑傲無雙

我仲記得
之前有一個帖
有係好似咁
同公會 就要 放野比佢 真係笑死人
人地唔鐘意放野比佢就話 人地 沒品 on
同公會 都唔放 仲話自己出高價都唔放比佢
之後好似樓主咁唱人

回復 7# 見習天使 的帖子

就係佢份人唔信得 我先想冇識過佢!!!
你都唔知佢次次昆得我足
我先想試下佢 係咪真係賠比我呀

回復 8# ☆永★ 的帖子

我無唱佢 我只係擺個事實出來姐

笑傲無雙

回復 9# 我真係新手 的帖子

請問 你仲係唔係小學生
小學生 先會諗 我以後唔同你做朋友 我冇識個你!

你地個個都沒看 只係識得係到串我
我最後想試佢因為佢次次都昆得我足
就算我真係無爆 我都會還番個幾百金佢
但係事實又如何呢 msn 咩都唔比
我都知佢無咁好心 我先試下佢
佢仲係到講我一直都冇你呢個朋友wo

回復 11# ☆永★ 的帖子

你中意點講就點講
我post出來都預左

佢就當我係傻仔 我就當朋友咁

原帖由 我真係新手 於 11-5-15 12:53 PM 發表
你地個個都沒看 只係識得係到串我
我最後想試佢因為佢次次都昆得我足
就算我真係無爆 我都會還番個幾百金佢
但係事實又如何呢 msn 咩都唔比
我都知佢無咁好心 我先試下佢
佢仲係到講我一直都冇你呢個朋友wo

你...幾大呀....玩網絡遊戲年資太淺啦  遊戲入面識既 大部份都信唔過

唔好一竹杆打一船人  但好人 相得過既又點會咁易比你遇到

經常比人昆  只可以話你無知 ON

回復 15# 見習天使 的帖子

佢係昆得我足
但係我就係冇信佢個隻
例如+11會上電視咁

係朋友就唔會點條黑路你行啦
朋友有好多種 以後帶眼識人
呢件事無話邊個岩邊個唔著,但呢個人真係咁既話以後你就唔好同佢痴咁埋啦

笑傲無雙

施主..認真就輸了..你瞭的??

玩過星曲WEB

樓主
第一你2000FUN個名已經出賣左你
第二  係冇第二既

回復 19# 感覺〞 的帖子

第一個名玩下野姐-.-
第二你真係好廢話
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-2 06:11 PM , Processed in 0.036855 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存