2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online 希望大家想吞食更新的玩家出一分力
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 希望大家想吞食更新的玩家出一分力 [複製鏈接]

現在的吞食天地1 無論是收費還是免費 網龍都巳經沒更新了 因為一直在更新吞食天地2的關系
有玩免費的人都知道 很多的武將 活動 地方都跟收費服有一段很大的距離
而正正因為網龍不更新 現在的玩家巳流失了很多
但最近在不少論壇都見到有玩家想回鍋重玩 就知道很多的玩家都對吞食天地1念念不忙
一份濃濃熱情與剪不斷的回憶相信是各位重玩的動力吧?
如果吞食1繼續這樣下去 遲早是要完蛋的
但在大家埋怨吞食沒有更新的同時 何不試試去表達自己對吞食天地1的感想 令網龍更新
或許很多人說 網龍的回覆很千篇一律 說了也是左耳入 右耳出
但只不過花幾分鍾時間 去回報一下建議 也總好在遊戲裡埋怨不停吧?
敲幾下鍵盤真的有這麼浪費時間嗎??
對吞食有感言的話 到這裡
http://www.chinesegamer.net/service.asp
回報一下吧!!
或許真的沒用 但有行動總比沒行動好

很好很好 比個like你
但就算回報那又如何 網龍要汁遲早的事 看看e+ d金融市價吧 什么也加價 遊戲代理商也沒咁多錢吧=.=
更新一隻game要用資源 更新左又冇人玩 咁佢點? 係 e+係好多人重玩 但好多都不會用現錢 只係掛機的
一隻game汁係遲早既事 我寧願係遊戲入面玩多幾分鐘 都好過回報呢d冇回報既回報-.- 好似世界咁 都會有終結既一日 有因必有有果 出現左因 就算做也都唔會改變既果 就算改變 也只是過程變了 也就是說『冇撚用』 頂多只係交流心得 <<<個人意見
(補一句)>>但我都希望你唔好放棄 也許能改變未來!!

隻Game幾時汁呢-.-?

也許到世界終結的一天!!!

原帖由 絕仙 於 11-5-16 10:42 AM 發表
也許到世界終結的一天!!!

咁又係-.-仲有大把人為吞食買點收Ac

哈哈 昆post先xd

我覺得唔洗咁絕望lo 可能網龍真的不會理會你 但打幾個字又不會費你太多時間
玩吞食這麼久了 就當說說自己感受不行嗎?
我個人覺得隻game不是沒潛力的 現在的人只會掛機是因為網龍不更新的緣故吧 因為不更新 很多東西都玩厭了 才不值得人去投資
君看吞食天地2 是有一直更新更新 但才開了兩年 又要出吞3了 證明了吞2短線吸錢的失敗吧
反之吞食1 開服至今有8年了 人數依然不少 就證明這遊戲的潛力了
也去真的很傻很天真 期待網龍會去更新
但幾分鍾買一個希望真的有那麼貴嗎??
正如六合彩一樣吧 即使只有不知幾萬分之一的機會去中 依然有人會去買 我大概就是這個心態 反正輸了損失不大

親愛的玩家您好:

不好意思,延至此時才回覆您的信件,未即時回覆,還請您包涵,關於您反映的問題,我們會將您的想法與意見轉達給相關部門,相關人員會依照遊戲的內容進行評估,但因建議屬特殊作業,我們將不另外通知後續結果,請您多留意官網及遊戲內的各項公告訊息,因為有您的寶貴意見,讓我們有更大的進步空間,感謝您對我們的支持與愛護。  

● 中華網龍ATM購點超值回饋最低八折起:http://www.chinesegamer.net/shop.asp

感謝您的來信,在遊戲期間有任何問題,歡迎您利用客服專線(傳真)、線上GM人員或是官網線上回報系統反映給我們,非常感謝您對中華網龍的支持與愛護,在此祝您遊戲愉快~

中華網龍股份有限公司
免費客服專線:0800-009-086 (24H)
台灣客服專線:02-2652-2381 (24H)
台灣客服傳真:02-2651-8287 (24H)
香港客服專線:2334-8426(PM12:00~PM09:00)
香港客服傳真:2333-5013
客戶服務處:(115)台北市南港區南港路三段47巷2號1樓
客戶服務部     客服編號:71

=.=佢答左咩?

十卜樓主

吞食天地 收費版 同 免費版 應該唔會執
最多合到得返一個伺服器..(我估,因為佢黎緊2012年都出3D版既吞食天地3,執左前兩作似乎比外界感覺唔係咁好)

笑傲無雙 玩過星曲WEB

3D版吞食................多9餘,我地都係靠掛機架嘛=3=
吞1最成功係因為d掛太出色,唔需要入game~
下下入game,開幾個acc好麻煩架嘛=.=
同埋個擂台戰真係幾好玩,又可以關閉PK唔洗驚俾人騷擾升呢
當年我部腦開足8個月無熄過.................全ser第一個爆齊2個水知所有技能(未轉),一上擂台輪流冰封復活全回血
結果搞到亂P次次都俾人10個集中攻擊=3=

哈哈 應該就唔會汁既 吞收 吞免 吞2  出吞3只係又幫佢黎昆錢 如果出埋吞3 咁吞食就有4個作品了=,=

如果真係出吞3既話...
我幾想試下佢由回合制轉做即時制...
可能個感覺唔錯~"~

我怕吞3 好似彩虹島果d咁炸

要睇網龍自己識唔識汁生啦=.=
講真3唔3D邊個會太介意 又唔係睇AV 咁追求晝質做咩
最緊要吞3真係唔好比D港幣戰士玩哂 出現好似吞2咁o既程況就好了

我要回應上面=,=
睇av係睇真人 唔係3d 如果3d都算係h漫~~

十週年勳章(賀詞)

吞食成功在外掛
失敗在更新

原帖由 絕仙 於 11-5-18 08:16 AM 發表
我要回應上面=,=
睇av係睇真人 唔係3d 如果3d都算係h漫~~

哈哈 睇黎你o係e方面好有研究@_@

吞一都出副本就好玩喇haha

吞一係真係好玩過吞2
吞2太低能
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 01:40 PM , Processed in 0.050425 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存