2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 新手一問
返回列表 發新帖 回覆
go

[新聞] 新手一問 [複製鏈接]

笑傲無雙

隻game點搵錢嫁.
咩job最勁
仲有,有冇咩帶升之類~

隻game點搵錢嫁.
答:比較好賺應該係封印師丶礦工吧?(沒玩過生產抱歉><)
咩job最勁
答:冇話邊個最勁既.如果新手既話最易上手就係弓箭手啦:]學亂射方便清怪
仲有,有冇咩帶升之類~
答:帶升你要搵下有冇朋友或者玩家喔:]

無野最搵錢 視乎你去做d咩 但一般都要有番咁上下lv
新手建議係1隻戰系,隔離開礦工 點原礦用 可以賣魔錢 係悶d同晒時間

最勁既意思好廣範 打王最勁 基本都差唔多 睇你d裝 有d係時限性既活動先有 有d一般要貴既價錢
pk既勁 裝要識砌 姐係要熟隻game 人物配點同玩心理戰多 都係用腦玩
升lv既勁 多體技同埋輸出高既裝 都係比錢

有組隊功能 隊友幫你清晒 你都有經升lv 但唔可以防禦太多回 會無經
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:43 AM , Processed in 0.026723 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存