2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 籃球討論區 入黎吹水講下playoff啦
go

入黎吹水講下playoff啦 [複製鏈接]

講波唔一定要講到好似丘雨勤張丕德咁嘅!!
大家一齊share your thought!!
今年NBA Playoffs已經打得八八九九,
以近幾年黎講算係十分精彩嘅一年, 皆因十分多驚喜!!
依家形勢
西岸方面, 奴域斯基得分手段比以往更多元化, 上場更加射39中36, 而杜蘭特的狀態亦都十分穩定, 加上Westbrook對自己位置開始熟識, 亦為整個series増加變數
東岸方面, 保殊近2場都能夠帶起成隊波, 而路斯開始有疲態, 令人懷疑公牛可唔可以再下一城進入總決賽

小弟愚見, 總決賽會係MAV vs MIA

黎緊個schedule好tight呀~
日日都有波睇~
好在裝左n.o.w.t.v獨家播曬咁多場Final, 唔洗淨係睇highlight~
聽朝又有了~

路斯經常拉走左幾個熱火既防守球員, 令自己隊友有更多空位
我覺得有得打播~
而西岸我同樓主一樣撐小牛~
畢竟司機同kidd佢地都老啦~想佢地拎ring~

c基真係打得唔錯 不過個人中意雷神多d lor
希望總決賽係雷霆打熱火~

雖然Durant係打得幾好, 但睇返西岸個stat, 明顯係鬥攻的
講進攻變化同得分球員係小牛較優
而東岸真係2隊都好平均
FG%係Heats較好
但Rebound數就Bulls好d
好大機會要打到Game6/7
到時冇裝n0wtv的巴打有望可以o係tbb睇啦

答返岩岩有巴打問
o個個我好似o係報紙見過
n0w nba package free頭3個月(好似係)
送水樽and$100馬拉虫coupon(好似係)

頂, 總決賽個schedule係星期一三五
請假都唔知請邊日好
不過一早約曬d frd上我度睇48吋的高清live
收返佢地入場費!!!幫補下nowtv月費都好

。。。。。。。。。。。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 09:13 PM , Processed in 0.039976 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存