2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 賣ac,面交你都要睇住呀!!
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kkeeny2424
go

[分享] 賣ac,面交你都要睇住呀!! [複製鏈接]

原帖由 ~傻輝~ 於 11-5-26 09:34 PM 發表

可能你d時間寶貴d   咁佢都係放飛機姐,又唔係昆左你個ac去
現實生活上有d人買幾千萬既樓都會放飛機la
係你未"豆"實個客係咪買野姐小朋友

人地要比訂架^^"現實!
同埋要賠雙倍/塌訂成份訂金冇哂^^q
我唔知你買過樓未.
但我自己有層私人樓,手續你應該唔會夠我清楚了吧^_^?!*(唔係話好威威,但想同你講.你個比如差太遠囉 ..)
咁又係 ..你幾百萬未開頭呀嘛=]`(即係解做會有,係遲d遲d....但係唔知幾時^^)
等於人地一日未落訂,你都唔會留層樓比人(但法律有口頭承諾,對於買樓有效力)
而且,冇人會咁無聊咁樣約囉.多數約響地產到(起碼唔洗哂車錢出去先.)

原帖由 ☆睡藍〥 於 11-5-27 02:29 AM 發表

佢都答實買買買,到頭要出黎面交先知係咪買架嘛?
佢唔出黎點證實?你個腦生草?on99!
扣分咪扣分 ..我大把分比版主扣.
最憎d人知d唔知d,扮聰明扮大袋,冇料扮大袋
最後其實係牙簽仔
時間 ...

重玩啦,獅子冇晒人,條友真係....唔知想點,根本係心涼既心態入黎,唔關佢事就梗係咁講啦,見到人仆街仲唔有位入咩,佢講野都唔經腦空接爆出黎.仲以為自己好有point,我心諗佢提人放飛機買樓關我咩事呢??我e家又唔係同大家討論緊香港有幾多衰人買樓會放人飛機,佢未思考過就出黎教人做人,下次唔關佢事不如收聲啦,你要變到關你事就玩大d開晒youtube打上電台打上facebook咁啦,就算要扣分咪扣囉,見到都火啦,佢不如講詳細d,教人地點樣防止人放飛機,教人點豆d買家係咪買,開條youtube channel教人算啦,又或者開黎串下比人放飛機個d人係小朋友,係到串到人又點呢??我覺得你小朋友多d囉,你覺得係閒事不如唔好係到留言啦,又冇人迫你入黎,你係都要理,係都要串,真係唔知你想點,留個名走又或者睇下戲啦,睡藍你見到都火啦,條友講到我地比人放飛機係我地錯,錯在唔睇清楚條友,自己傻,仲要唔比我地埋怨下咁,唔屌唔得條友,板主要扣咪扣囉,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,我問反你呀,點有得預防放飛機既事,你教下我呀,教全香港要賣樓既人呀,我想知呀,你教得晒咪唔會再有人被人放飛機,你咁勁,實教到

已有 1 人評分威望 收起 理由
lingtk -5 內容觸犯版規

總評分:  威望 -5   查看全部評分

唔洗咁燥底丫-_-!
要攪清楚佢係咪買野有幾難-_-!
好似我交易咁...實係約係我個邊..."
佢到左我先出門口-_-!
又唔會話遲好多到....!"最多15分鐘內
咁咪唔洗比人放飛機-_-!
係有心買野個D人會係咁聯絡你...
係咁提你交易地點嫁啦..."
講真O既話比人放飛機好過比人昆錢先..."<-如有得罪多多見諒!

原帖由 wingb0131 於 11-5-27 04:20 AM 發表
唔洗咁燥底丫-_-!
係咁 ...

e家轉晒話題啦,你咪傻到真係教人點分係唔係真心想買野啦,你係真傻定假傻呀

原帖由 wingb0131 於 11-5-27 04:20 AM 發表
唔洗咁燥底丫-_-!
係咁 ...

而家係講緊= ="
佢要呃你佢仍然可以話到左 ............................
最後你落左去=白痴 ...............=放飛機~_~"
我唔知你係賣野定買野,佢可能等錢洗先平賣@@?或者見你賣得平先收@@?
話說 ..佢賣既野有部份係賊贓 ..我受獅子(線人)講的 ..........
我亦有對話紀錄+圖片=_="
名字不便公開 ..以免又被扣分

原帖由 yps2006 於 11-5-27 02:14 PM 發表

e家轉晒話題啦,你咪傻到真係教人點分係唔係真心想買野啦,你係真傻定假傻呀

已有 1 人評分威望 收起 理由
lingtk -5 內容觸犯版規

總評分:  威望 -5   查看全部評分

原帖由 yps2006 於 11-5-27 03:12 AM 發表

重玩啦,獅子冇晒人,條友真係....唔知想點,根本係心涼既心態入黎,唔關佢事就梗係咁講啦,見到人仆街仲唔有位入咩,佢講野都唔經腦空接爆出黎.仲以為自己好有point,我心諗佢提人放飛機買樓關我咩事呢??我e家又唔係同大 ...

豆字同果個字相差好遠 ..警察咩= ="要豆 ..買賣都要豆 ..
係估唔到有人屎忽痕到唔玩昆玩放飛機
一陣比人告扮警察就唔好啦

算啦,唔想講啦,我講完又比人話,大家,當佢唔係中意放飛機既人啦,當我冇講過野啦,繼續有人比人放飛機,比人玩野都唔再關我事啦,中意點就點啦,唔提啦。費事又比人串,你覺得小事咪唔講囉,叫人小心下姐,條友有分身姐,提完都比人話,算啦,關心下交易區都唔好啦。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:38 PM , Processed in 0.028582 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存