2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 賣ac,面交你都要睇住呀!!
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 賣ac,面交你都要睇住呀!! [複製鏈接]

咁既,我係玩雙子既

相信大家生存得係魔力

緊會試過ac買賣

比錢既方式,好多時都係過數/面交

過數比人昆到喊咁口既就大有人在

而面交有冇比人打劫既就唔知咁多

是咁的

我今日黎 係講 面交放飛機既!

話說某一日

我係魔力度見到有人收高lv ac

咁我就好順擺埋去點左個名,交低左少少資料

過左無耐,條友就覆我

就咁msn傾啦

結果條友好順攤咁話買,要面交

咁大家都ok啦

咁傾好哂d野之後我就好努力咁汁走ac入面d野啦

而因為為d事,我就同買家傾好左,推遲一日再交易

結果

推遲左一日之後,

我再打比佢,佢就話漏左電話係公司
嗯,咁我都ok既

最後就約左21/5 星期6既10點鍾

到左交易個日晚既8點半

我就打比個買家提返佢個時間同地點

而到左9點45分

我再打多次比佢確保佢接我電話,同埋冇玩野之類

結果...最唔想發生既事發生左

個死_ _竟然唔聽我電話

事後我都冇再搵返佢

因為,我覺得搵佢都多餘,有心買就唔會唔再搵你啦~

條友玩雙子既,同我同族既,仲係我個fd個fd

我都估唔到佢聲都唔聲就放飛機

過左幾日,上2kf 見到咁多人比人昆,咁我都唯有再提多大家一次,

廢事人地唔厄你,都玩你餐死(其實我係想報復)

所以我就放條友msn上黎

放飛機買家msn:siuchau131419@hotmail.com

魔力名:chaujaii

電話就唔比啦,煩到人就唔好啦^_^

呢d死__ __真係無__用,做埋d損人不利已既事

整臭自己個朵仲邊有人同你交易

晒車錢晒時間...最憎呢D

你睇交易板啦,我個個post都屌7佢,你仲同佢面交??divier19961996同一人
佢既post,我去過雙子睇嫁啦,認清楚係同一人,條友獅子轉雙子,獅子都有受害者嫁啦 http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=627810

e個人死都唔認囉,第一日整ac完,我都未去佢post屌佢,就比負平我....一睇就知身有屎啦,港島東交易差唔多啦,明撚明就同一人,大家要信佢就信啦,恭喜定佢先啦

已有 1 人評分威望 收起 理由
lingtk -5 內容觸犯版規

總評分:  威望 -5   查看全部評分

我唔知係咪同一人

但今日我個fd話佢過左數同我個fd收左件雙精2鼠既裝-.-

順帶一提

佢約我去x箕灣地鐵站交易

我覺得依條友用緊abc交易方法 都係唔好同佢交易好=.=

原帖由 kkeeny2424 於 11-5-24 10:54 PM 發表
我唔知係咪同一人

但今日我個fd話佢過左數同我個fd收左件雙精2鼠既裝-.-

順帶一提

佢約我去x箕灣地鐵站交易

岩晒啦,地點岩q晒啦,x箕灣地鐵站呀ma,你fd好彩囉,唔知佢咩事,e家起馬放左以我知有3個人既飛機啦,獅子昆到轉埋ser去雙子

要攪清楚波-_-!
我同佢收野又冇事波-_-!
唔係話幫佢-_-!
我賣過鼠$面交冇事波

真係要攪清楚-_-!
最大原因我都係住港島東-_-!

原帖由 wingb0131 於 11-5-25 07:09 AM 發表
真係要攪清楚-_-!
最大原因我都係住港島東-_-!

畏,大佬.我沒攪清楚???係你好彩渣,佢冇放你飛機,係佢咁岩個日唔玩野姐,條友咁中意玩野,唔得閒就約左人出黎就放飛機,你係唔係有心入黎玩野呀???你自己冇事就入黎煩.你冇事咪唔好出聲囉,又冇人迫你,你冇野呀?

原帖由 wingb0131 於 11-5-25 07:05 AM 發表
要攪清楚波-_-!
我同佢收野又冇事波-_-!
唔係話幫佢-_-!
我賣過鼠$面交冇事波

就算你好聲好氣我都要話你啦.我本身都冇開post話佢啦,係見到佢又玩野,又有人被佢放飛機先入黎,你又話要我攪清楚??第2個比佢放飛機既人都證明左啦,之後咁岩我去雙子睇都見到同一人,賣同一樣既野啦,佢2個2kf ac同一人黎,你冇事,唔=佢唔係同一人,加上會唔會咁岩有人都係住個頭,賣同一樣寵,同一樣收緊ac,同一樣係雙子ser呀??有冇咁多咁岩呀??我自己走過去雙子見佢掛機賣野證實嫁,x你.你要幫佢咪幫囉,你好彩渣,條友下次心情唔好,咪又係放你飛機,你冇諗到咁好啦....onx

原帖由 kkeeny2424 於 11-5-24 10:47 AM 發表
咁既,我係玩雙子既

相信大家生存得係魔力

緊會試過ac買賣

比錢既方式,好多時都係過數/面交

過數比人昆到喊咁口既就大有人在

而面交有冇比人打劫既就唔知咁多

是咁的

我今日黎 係講 面交放飛機既 ...

佢同最近昆好多game野條友一樣鐘意玩人格分裂- -"
初頭我比佢昆佢灣仔果陣,佢都會聽電話..
肯定你響灣仔後就唔再聽你電話..叫你等10分鐘................
果日我同班fd去約佢面交賣鼠幣,等左佢幾個鐘我有哂魔力佢既對話,sms同通話紀錄
佢事後名片仲講左句,你唔好講到我錯哂咁,果日係你自己都要咁岩去灣仔=.="(因為我果日咁岩灣仔做野..)
櫝之後佢成日扮返工好忙= ="但成日都好得閒,放完飛機之後我第2日若無其事問佢,你收左鼠幣啦?
佢話同我fd交易左死唔死=.="我仲叫佢online搵我拎鼠幣,佢真係約我去拎鼠幣-.-(無腦既..要拎面交都拎左啦)
昆狗黎架=.=信不信由你,你睇惡評2個人都冇標題同冇留任何言架 ..無啦啦屈佢托咩.
佢同賤種有咩分別?(冇),佢同狗有乜分別?(有,比狗更狗,名字更貼題.)
yps 我隻人冇人出7000囉-.-...所以等重玩吧=.="

原帖由 ☆睡藍〥 於 11-5-25 06:38 PM 發表

肯定你響灣仔後就唔再聽你電話..叫你等10分鐘................
果日我同班fd去約佢面交賣鼠幣,等左佢幾個鐘我有哂魔力 ...

歡迎重玩

原帖由 ☆睡藍〥 於 11-5-25 06:38 PM 發表

果日我同班fd去約佢面交賣鼠幣,等左佢幾個鐘我有哂魔力 ...

好貴既ac呀><重玩啦,條友真係人格分裂..佢d post唔認係同一人,但係明明-.-我入去雙子見到同一人賣同一樣既野,就係chaujaii,毒撚黎扮有野做><唉....

可能真係咁岩我冇事啦-_-!
不果我同佢交易傾過兩句計
份人冇咩野-_-!

原帖由 yps2006 於 11-5-25 03:07 PM 發表

畏,大佬.我沒攪清楚???係你好彩渣,佢冇放你飛機,係佢咁岩個日唔玩野姐,條友咁中意玩野,唔得閒就約左人出黎就放飛機,你係唔係有心入黎玩野呀???你自己冇事就入黎煩.你冇事咪唔好出聲囉,又冇人迫你,你冇野呀?

可能你d時間寶貴d   咁佢都係放飛機姐,又唔係昆左你個ac去
現實生活上有d人買幾千萬既樓都會放飛機la
係你未"豆"實個客係咪買野姐小朋友

原帖由 ~傻輝~ 於 11-5-26 09:34 PM 發表

可能你d時間寶貴d   咁佢都係放飛機姐,又唔係昆左你個ac去

我屌你老母西啦,你放撚大你隻眼睇野啦大朋友,我鬼唔撚知大把人會放9飛機咩,屌佢老母我本身都冇撚出到聲啦,係見愈黎愈多人比佢放飛機先出聲姐.先出黎講2句渣,你嘈咩撚野姐,你冇眼睇嫁??你個名都出賣左你啦,叫傻西,一堆人係咁嫁啦,以為自己講野好有道,你咪其中一個囉,我唔洗你出黎教我做人,屌你老母,.((((((我本身都冇開post話佢啦,係見到佢又玩野,又有人被佢放飛機先入黎,)))))上面我d留言黎,你放撚大你隻屎眼先好出黎教我做人啦,唔該你呀大朋友。我都唔知你想點.....又唔睇晒先講野,你比人昆左打劫雞姦都會報警啦,唔撚通日日咁撚多單昆人打劫雞姦事發生,你就唔撚去報警,怪自己唔小心/識錯人呀???你用你個死人腦諗野啦,係到教人做人。e家開post條友原理咪一樣囉,比人昆左出去咪上黎叫人小心姐,你沒病呀????咁一定有人放飛機嫁啦,叫人小心d姐,又係到話我"豆"實個客???屌,我係冇呀,咁我咪黎e到推一推post叫人小心姐,咁都要比你話??我d時間唔係好寶貴渣,我點知下一條中招既人時間係唔係寶貴呢???我真係屌你老母................咩叫我d時間可能寶貴d??每撚個人時間一日都係24粒鐘啦,你冇野呀???人人都一撚樣嫁啦.你拎黎串咩呢??你係唔撚係睇完自己沒事既心態,就梗係覺得自己好醒,點會好似我咁比人放飛機個d心態啦,我知你最醒啦,多謝你教我要睇清楚d人先去面交啦,我真係多撚謝你呀

已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
~Sam -20 內容觸犯版規
☆睡藍〥 + 3 粗口文章~ 破膽創新 ..值得加許! 你令我 ...

總評分:  威望 -20  Good + 3   查看全部評分

原帖由 ~傻輝~ 於 11-5-26 09:34 PM 發表

我唔係有心話你,但係你一入黎就咁串我,我只係想講,我自己知大把放飛機既人既事,我諗我本身係第一個比佢昆出去面交既人,但係我都冇開post上黎插佢啦,係咪先???我係見咁多人都比佢放飛機先入黎講2句,叫人小心姐,但係點解都要比你串我小朋友??又串我話我d時間寶貴d呢???哦,唔通我唔係李家誠d時間就可以比人晒??比人放飛機都唔可以有半句怨言??係唔係咁講先???我覺得你一係就唔好出聲,你出聲都唔好串受害人呀,我又冇得罪你,除非你係佢d fd姐,係唔係咁講先??姐係你個心態根本係覺得自己好醒,唔會比人放飛機咁,睇人睇得好清楚既心態入黎,咁你睇完自己知算啦,冇人想知道你係大朋友,冇人想知你係好醒既賣家,冇人想知道你d時間係唔係寶貴嫁,同埋e個post係講緊放飛機條友,唔係講緊(被)放飛機條友,你不如自己開個post,教 人被放機應該點做,或者教人預防被人放飛機啦,好唔好,唔好入黎串人,叫人小朋友啦,睇到都火啦,(如果)下次你比人昆錢又開左post,唔同我入去話你(((((可能你d錢寶貴d   咁佢都係昆你錢姐 又唔係殺左你
現實生活上有好多人昆錢都
係你未"豆"實個賣家係唔係昆人姐小朋友)))))你睇到都火啦,唉,真唔係明你心態,你冇事就心涼,見到人仆街就開心??係唔係

已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
lingtk -5 內容觸犯版規
☆睡藍〥 + 2 超強的密麻麻論文= =&quot; 有創意 ..我鐘意,大 ...

總評分:  威望 -5  Good + 2   查看全部評分

你講野,過份左

佢都答實買買買,到頭要出黎面交先知係咪買架嘛?
佢唔出黎點證實?你個草生草?on99!
扣分咪扣分 ..我大把分比版主扣.
最憎d人知d唔知d,扮聰明扮大袋,冇料扮大袋
最後其實係牙簽仔
時間唔寶貴?唔似你,覺得時間就好似你咁=垃圾
唔似你做S階,唔係見習,S階電車宅男.
打咩機姐你,打飛機啦你去^0^"
原帖由 yps2006 於 11-5-26 11:26 PM 發表

我屌你老母西啦,你放撚大你隻眼睇野啦大朋友,我鬼唔撚知大把人會放9飛機咩,屌佢老母我本身都冇撚出到聲啦,係見愈黎愈多人比佢放飛機先出聲姐.先出黎講2句渣,你嘈咩撚野姐,你冇眼睇嫁??你個名都出賣左你啦,叫傻西,一 ...

你唔驚比版主扣分-.-?
我又學你先o_o"
人生第1次論壇爆粗-v-"
原帖由 ╭傲氣☆駿╯ 於 11-5-25 07:39 PM 發表

歡迎重玩

我仲未重玩喔 ..
--------------------------------
唔好意思- -"各位 ..失言了>"<
真係好想知點分佢有冇心買?.?
佢會唔會放飛機都估到?.?
人地雪中送炭,佢就落井下石-.-"

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:13 PM , Processed in 0.032377 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存