2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 [WEB]熱血足球 官方處事手法令人失望
go

官方處事手法令人失望 [複製鏈接]

玩左4個幾月熱血足球,每次同官方上報任何問題,佢只會回覆你煩請待心等侯。
另外每逢月頭,官方都故意將強化合成率改低左,因為我試過強隻傳奇,+5升+6,用左1萬點都未成功過,離哂譜。
仲有既話,有d技能有bug,但官方從來都唔修正,好似貝利的詛咒咁,招技明明係寫住增加對手技能CD時間,但事實上 招技係封左對手經理技能同球員技,呢招技上半場發動,勁到連下半場都有影響,先說上半場球員不會發動技能,下半場橙卡也接近不會發動。但只有傳奇卡是例外,傳奇卡一到下半場就正常了,難道要逼大家都玩傳奇嗎?
更好笑,官方竟然就貝利的詛咒在fb進行投票,既然已經知道有BUG,竟然還要投票,哪有這樣的遊戲商,這個game 10個人有8個都轉玩貝利了,因為有這個無敵的BUG,那已經轉了防守的,哪會有人想花點數轉其他職業....官方這個投票顯然是不智及不公平的。
再說官方在FB的WALL,竟然 不斷地刪除玩家的留言,你叫他說明,他就偏不說,直接傷透玩家的心吧。
近期更有不少玩家 無辜被封號,聽說理由是 同一ip玩多過一個帳號,我聽完後,也笑了,官方也沒有公告,也沒有解釋 就隨便封號了。而且理由是我見過最搞笑的。
開post的原因是想其他玩家看到,或者有game書的編輯看到,給玩家們平反一下吧,向他們施點壓力吧。
這遊戲真的令玩家很失望。

我都 俾人封左..你講得好岩..

同呢d 仲要返學既 邊有咁多錢買點..
咁緊係 開多d分身玩嫁啦...
佢e+ 封埋我d大號同小號 - -

十週年勳章(賀詞)

樓主講得好岩   隻game有咩事都唔會公告 只會內部做野 冇啦啦封人ac又唔講原因 eamil求其應下你之後就唔撚回覆你        (我問過好多被封既人,大多數都係冇入錢玩+有玩分身=比人封,但係有入錢玩+玩多過50個ac以上既就冇事)   總括黎講呢個代理商好撚仆街  我決定以後唔玩呢個代理商既GAME
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 05:54 AM , Processed in 0.046090 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存