2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[美容-其他] 生果機@@ [複製鏈接]

岩岩火速搵左關於生果機既資料...
原來生果機係甘好架
但點解全香港得返一間有生果機既?(好奇@@")
係埋拿估拉呢間....
同埋依加做唔知幾錢呢...
小sion子知唔知呀><

我咪係果間join facial
我fd之前都係叫我試做生果機.
join果陣仲送多11樣野俾我haha
你要既我幫你問下我fd仲有冇試做

原帖由 洛。比 於 11-6-6 10:40 PM 發表
我咪係果間join facial
我fd之前都係叫我試做生果機.
join果陣仲送多11樣野俾我haha
你要既我幫你問下我fd仲有冇試做

好啊好啊…
個間野係邊到架?試做完再幫襯唔知要幾錢呢,,,

你PM我俾你電話我
我問完我FD我打俾你

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 俠三仙劍 於 11-6-6 08:04 PM 發表
原來生果機係甘好架
但點解全香港得返一間有生果機既?(好奇@@")
係埋拿估拉呢間....
同埋依加做唔知幾錢呢...
小sion子知唔知呀>

我好疑惑 <1> 你搵資料無可能搵唔到佢現時既試做價 <2> 你連全港得佢有生果機都搵到, 無理由睇唔到其他相關討論下嘛?
你既好奇你應該問返呢間美容公司

問我意見的話呢, 呢間野俾我blacklist左好耐
主觀死因好簡單, 一個字煩, 早年係所有美容forum都有賣廣告, 自己有眼睇佢係我地頭搗亂, 無咩好感
客觀死因都好簡單, 最早有生果機相關既討論已經係06-07年左右既事, 間野做咁多年都係sell做同一部機, 如果部機勁既亦好難只得佢一檔, 更何況美容儀器科技其實日新月異, 我對賣黎賣去死sell硬sell同一個technology幾年無進步過既品牌無咩好感
最後其實我相信新brand要係咁做廣告我理解, 但一個成立左一段時間既brand都仲要係咁賣廣告, 最大機會係佢d客流失率高, 要不斷吸引新客, 即係佢留唔住自己既客仔

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

原帖由 小sion子 於 11-6-10 02:12 AM 發表

我好疑惑  你搵資料無可能搵唔到佢現時既試做價  你連全港得佢有生果機都搵到, 無理由睇唔到其他相關討論下嘛?
你既好奇你應該問返呢間美容公司

問我意見的話呢, 呢間野俾我blacklist左好耐
主觀死因好簡單,  ...

嗯,同埋呢間野主力搵傳銷公司呃d客仔入去,,,係人都唔揀呢間冇良心既野啦--

俠三仙劍 發表於 11-6-6 08:04 PM
原來生果機係甘好架
但點解全香港得返一間有生果機既?(好 ...

你好哎~我有朋友比左幾張La Culla Beauty生果機試做價優惠卷比我~
我自己同左幾個朋友去試做過都真係幾正架~做完仲即時睇到有效果~
如果試岩想keep住做~我有朋友仲可以比到正價買十次仲加送多20次既優惠~
我而家仲有3張La Culla Beauty生果機試做價$138優惠卷~
你想試下既話~可以PM我留聯盟方法比我比優惠卷你^^
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-1 02:10 PM , Processed in 0.041219 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存