2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 其實而家係咪興面壁思過打法= =?
go

[疑難] 其實而家係咪興面壁思過打法= =? [複製鏈接]

我好久好久沒玩,昨天突然想上去玩玩
打頭頂上惡魔關卡,一開波其中一人一直向牆壁揮劍,另一人也跟住他一起面壁揮家
揮揮下他們揮咗入牆入面,我都完全唔知咩事
見到咁既情況,馬上想起魔物獵人online那群不卡牆不會不打怪的人,我真係O哂咀
我繼續打我的,之後有人退出,我不知是我這白目的關係還是面壁思過個2個人既關係
房間名沒說要正常打還是卡住來打,進房後也沒人說過話
其實而家係咪已經有公識所有人打那關都是靠面壁思過
係咁既話我可以把時代托付給年青一代的小伙子,自己退休去了
如果只係一小部份人係咁,或者我仲可以繼續落去既

十週年勳章(賀詞)

戈招BUG- - 講真如果係你EX我吾怪你.. 普通都要咁- -我冇野好講=.=

原帖由 聖庭 於 11-6-7 11:27 AM 發表
戈招BUG- - 講真如果係你EX我吾怪你.. 普通都要咁- -我冇野好講=.=

當時打戰鬥專家無勁機都係靠果招渣-.-

原帖由 霖@o@ 於 11-6-7 05:35 PM 發表

當時打戰鬥專家無勁機都係靠果招渣-.-

當時有勁機都打唔贏啦
一係入牆BUG,一係屈企位令隻阿布射你唔到
唔係想拎隻GP02A都幾乎冇可能
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 10:18 AM , Processed in 0.025009 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存