2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 成吉思汗2 Online **************************
go

[閒聊] ************************** [複製鏈接]

無好傻啦  一陣d人又話要番工 個個就你一個咩

你咁唔中意呢個出國時間咪轉天山囉 而家昆敦樓3個出國一樣時間

我地出國佢地都無守???點守呀 3個國同一時間出

你唸下我地國運時佢點呢 ?

原帖由 sam26872001 於 11-6-8 10:15 PM 發表
人地天山黎做出國,佢地天山轉過黎昆既就話去守邊,我就話唔好去守,人地都只係做出國,平時昆做出國時天山都唔守邊啦.

淚痕班人過黎是一心只係想打天山,做左國王之後改加經常改動出國,國運時間,無係國頻通知聲.

將 ...

咩叫口臭人地已經好有禮貌同你講唔該!叫你唔好亂講嘢姐!仲有出國唔系要就你一個!我地返工架呢個時間岩大部份人!小學生唔該讀好啲書!天山系好都唔會轉啦!你咁鐘意天山不如你過去啦!睇下天山點出國!天山唔守我地出國?唔知就唔好得把口講!人地做左幾多嘢你先可以咁自由出國呀?

我知你係乜水 但唔該你用下個腦諗野啦~你估出國時間淨係就哂你1個??你有幾何出黎打交呢我想問下!?叫我地唔好封天山出國 你有幾多時間係望住隻GAME???我地做左幾多野~你俾人禁言係你抵死 我地叫人守邊 你叫人唔好出去守邊 咁你打咩機 打機唔打交 你玩黎托丫??咁你不如番去玩單機啦 洗咩玩ONLINE GAME姐~讀多幾年書用下你個腦諗野~唔該你唔好咁白痴+低能~

嘈黎做咩
玩game ja
忍受唔到咪好似我咁剷game唔玩囉
但係你又做唔到

笑傲無雙

真心答你 ... 我地過黎的確係為左打天山 ~
因為打天山 ,, 的確用左唔少精神去帶大家點樣團結去打交 ~~
話唔定都影響左你 ~ 唔好意思@@

不過想話你知 . 打天山唔只係我地轉國過黎果班 ... 而係好多本身昆侖既玩家都比人欺壓太耐 , 想反抗 ~
我既說話並唔係代表全部人 ..
每個人玩game都有唔同玩法 , 佢地整裝唔係為左刷副本 同 吹水生存落去 ~ 而係為左打交 ~
我唔介意你冇裝 , 但好介意你係國頻影響到人 ~
並唔係想控制你想法 ~ 而係冇可能為左1個人改變10個人 ~@@
不過冇諗過你真係將呢d野都拎出黎講 0.0

天山冇守邊= =?我要笑?
只係講尋晚丫,遲少少d人都做唔到天山啦已經,人地守邊你唔知就唔好怪人,1020出國算得上d咩?之前敦係成11點幾出都係咁啦,咁勁你轉去天山lo,9點左右就出國lo~
用下腦先諗野,話人口臭前諗下講出黎既後果先啦.咁勁你咪拉馬去天山打返佢地lo,我相信淚會好歡迎

其實你地要明白,我既重點唔係出國時間-_-

係佢講既野....你地自己睇下,,無感受?

笑傲無雙

原帖由 sam26872001 於 11-6-10 12:21 PM 發表
其實你地要明白,我既重點唔係出國時間-_-

係佢講既野....你地自己睇下,,無感受?

如果你要覺得為左果幾句說話 , 就要post 埋你d對話出黎討論...
我覺得比人笑果個始終都係你...
唔好話係唔係我帶起昆侖  我唔敢認叻 , 但昆侖而家咁強 , 唔只有好同盟之外 ~ 仲有一班好幫手肯去打交 ,,
如果你投入隻game , 你自己係昆侖既人 ,, 你要去叫人地唔好去守邊...姐係叫人地未打先輸 叫人投降
你連裝都冇 . 唔怪你 , 但你連打交既勇氣都冇 , 你連1隻兵都不如  .. 玩game為左打寶洞  仲要調轉頭 怪番我帶人過黎令到你冇寶洞打 -.- ...
你d行為真係同1個賣國賊冇咩分別

笑傲無雙

嘩嘩 終於轉國啦戰俘=]~一早應該架啦.....打成點而家你地?我隻ac條友重有冇玩?:

笑傲無雙

原帖由 夜月;] 於 11-6-11 05:14 AM 發表
嘩嘩 終於轉國啦戰俘=]~一早應該架啦.....打成點而家你地?我隻ac條友重有冇玩?:

嫩月a_a ""
而家3國打天山1國 ...
基本上每日打交 封天山...牧虫係天山做左國王 ... 同御林拍住上 a_a ~
買你ac果條友 仲係76 lv @@

笑傲無雙

原帖由 kuRt` 於 11-6-11 10:36 PM 發表

嫩月a_a ""
而家3國打天山1國 ...
基本上每日打交 封天山...牧虫係天山做左國王 ... 同御林拍住上 a_a ~
買你ac果條友 仲係76 lv @@

你就嫩!~咪令人誤會我個英名~亂月...@@牧童做國王丫...咁邊個跟左你去昆??~嘩我賣左成2個月都黎佢重係冇升過-.-?~咁而家夠唔夠做天山0.0?

笑傲無雙

原帖由 夜月;] 於 11-6-11 10:45 PM 發表

你就嫩!~咪令人誤會我個英名~亂月...@@牧童做國王丫...咁邊個跟左你去昆??~嘩我賣左成2個月都黎佢重係冇升過-.-?~咁而家夠唔夠做天山0.0?

幫打幫就打得過...國打國就差咁D ~ @@
絕無止境有100人到跟我轉國囉A_A ... 唔錯架e_e"  日日開拖打交都好刺激 , 不過比人抽水 同口水戰就多左好多 -,-

亂月哥 :smilie_:)3: :smilie_:)3:

笑傲無雙

原帖由 kuRt` 於 11-6-12 05:23 AM 發表

幫打幫就打得過...國打國就差咁D ~ @@
絕無止境有100人到跟我轉國囉A_A ... 唔錯架e_e"  日日開拖打交都好刺激 , 不過比人抽水 同口水戰就多左好多 -,-

wow成百人跟住轉又唔錯wo!~成吉口水戰就緊架啦!玩咁耐有邊日冇交嘈-.-?

笑傲無雙

原帖由 Skz_Qssy 於 11-6-12 04:55 PM 發表
亂月哥 :smilie_:)3: :smilie_:)3:

點嘛=]你重有玩丫@@?

淚痕哥 我隻人幾LV啊

十週年勳章(賀詞)

又玩口水戰-.-

笑傲無雙

人班返工努力搵錢...養埋GM的一班人...就要為左一個唔會上班唔會做PART-TIME唔好好讀書...只掛住打機的高手轉出國時間?你能夠咁無良心講得出呢番話你都幾...對得住你老豆老母咁比心機搵錢返來養大你

笑傲無雙

同埋寶洞緊係小左人...以前昆小人...D人逼於無耐先組你呢D高手...而家多左人...人地就緊係選番D好選擇去組啦...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 07:16 AM , Processed in 0.034668 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存