2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 棟篤笑 [複製鏈接]

棟篤笑:
轉隻職都要靠關係搵人帶都唔芳唔係笑料
唔知家姐定狗婆咩關係都好又係靠咁樣黎轉職真係一擔擔
想當年我都係靠自己轉,藉口就自己比既,弱者所為
仲有未轉有符有章有千八攻好似當自己好神咁
唔係剩係得你一丁友有架傻佬,果然係隻井底之蛙
串戰士點廢法師點抽得最樣衰係串人唔串自己,你都係戰士者
今日仲見佢串到話自己賣晒所有裝可以金排第一WOW
不過D傻仔係ON ON地唔好怪佢
講野成個細路咁真係唔挑佢都唔得
真係有時睇下你都同黃_華都有得揮...不過係On d咁解者
好心你啦20幾歲人咁seven
潛左就唔好死返上黎仲好啦!

十週年勳章(賀詞)

我都好耐都冇係度講過野,依家都del左隻game,但係家下都想有少少野想發表....

其實呢隻game係依家黎講係絕對唔值花咁多HKD去玩
少人,冇錢玩ge又玩得辛苦,屈商城,玩得好無謂,滿足感唔會長久,只有虛榮感
不過呢隻都仲可以有作為聊天平台的功用

其他game唔洗點錢都可以玩得好開心,何必要將自己現實中的金錢放係呢度呢?用金錢換開心,值得?
講好玩又5洗好多錢都大把啦
e.g pc game(有連機功能,仲要好玩好多),手提遊戲(psp,nds.......下載game)

只係1個過來人講的野,5同意/5滿意ge隨便你,我只係覺得屈1隻已經冇哂人氣的game實在太作賤自己

真的很好笑呀
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:23 AM , Processed in 0.028115 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存