2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩神伝 Soul Captor 狩神伝既感覺
go

[分享] 狩神伝既感覺 [複製鏈接]

唔好意思  對於大家都有熱誠既呢隻online
小弟玩左一陣已經放棄了
其實隻game驟眼睇係幾好  可惜一入game就真係..orz了

由於我玩左唔係好耐
不過一見到下面呢d既因素....只好放棄了:

1.強化成功機率過份低
又係一個同d武俠online一樣以+12為強化吸錢地獄既online
又係要用一堆強化商品同強化附助商品去推高自己角色能力既online
都係受到果d 咩咩群俠傳既影響  可能見人吸得錢多
gamania又想學下

2.畫面風質素較低
岩岩開始玩就已經有一大堆模組一樣既怪物 人物既模組都好唔掂
一個字"假"左d  人物同怪物都起晒角
更唔想講隻game既環境了...

其他商城既吸錢套裝同座騎都唔想多講
既然要吸錢但係都唔比少少誠意出黎
唉...

要讚既就要讚設計既職業同元神都幾唔錯
不過可惜又係gamania既又一吸錢新作罷了
大家玩時玩  希望大家都唔好過份投資落呢隻online度
隻game既前途真係有限..

最後祝大家遊戲愉快啦
一個少一個唔少既玩家上

已有 1 人評分Good 收起 理由
再造飛機欖 + 1 畫質.其實個人.同埋隻怪.大返少少應該會好D ...

總評分:  Good + 1   查看全部評分

嗯;都係戈句;
可能你要求過高;希望你搵到1隻岩心水既GAME;D

其實一開始入到隻game已經覺得畫質真係低左少少a_a
人物不再講. 唯獨覺得座騎吾使買已經好好-,-..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 09:47 PM , Processed in 0.033116 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存