2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AKB48 專區 近日多野做少上 追唔到akb的進度 有事請問~ ...
go

[討論] 近日多野做少上 追唔到akb的進度 有事請問~ [複製鏈接]

近日真係好忙 個心好唔舒服 同埋好煩惱
可能因為akb d醜聞 例如有人對yuko不利 想用刀殺佢,各akb成員關係惡劣, 有人散ban,有d人唔鐘意akb 例如有網民話mayuyu 反對總選 要求佢退出,有成員緩交,飲酒食煙,有評論人話akb人氣最多保持一年 香港演藝界人士妒忌akb例如批評佢地意識不良 佢地既mv平凡等等好多好多 我真係好心痛~ 呢幾日真係好燥底 做事都好消極等等~
打d野好似簡單左 亂亂地 希望唔好見怪 唔好介意
以下幾條問題 想請問大家:
1.akb係咪10年之後解散(睇過有人post總選片 肥秋日本字10年後計劃)<-好唔捨得~>_<~
2.咩係morning娘?(我知道少少 不過我想詳細了解下_
3.akb在香港將會有握手會 演唱會嗎?(睇過有關資料話咩今個月24-26日)<真的嗎?
4.akb總選過左之後 (會有什麼活動打算)
5.akb是否有多幾個新組織例如->nmb48 hkt48 hkd48等等
6.akb是否有成員要退出?
7.小野惠令奈 中西里菜 大島麻衣會否有機會復回akb?
8.除左上述有成員已退出 還有沒有其他成員已退出?
9.西九龍中心在近排有什麼akb的活動?
10.少女時代與akb競爭人氣中?
11. 真假學園2 每星期出一新集 係咪佢地已經拍曬 只不過有關網站要向akb集團每星期規定拿只拿新一集?
12. 近來有這區funs網友 好傷心 話 咩唔想追akb了 發生咩事?(係咪心愛既成員拿唔到第一?)(定話咩大島傻子指唔到新劇主角 咩新劇?)
13.前田在總選拿第一感言話 討厭我的人 討厭我好了 不要討厭akb(係咪有d funs心愛既成員拿唔到第一 就唔鐘意akb 討厭akb?對akb失望?)

暫時唸到呢d問題 可能多得制 亂左d 錯左d 希望大家耐心解答 我實在好頭痛 好多唔好既野 係我頭海 唔該~

睇完你D問題我都好頭痛
1.10年後先算啦
3.我都想
4.未公佈
5.有nmb,招hkt中,hkd? 香港咩
6.唔退邊有人升
7.冇
8.大量.....最近係奥
9.之前寫真展,之後未公佈
10.冇特別事喎,jpop同kpop都唔同
11.上星期才拍完,加上剪接,差不多啦
12.覺yuko会卒業掛
13.人紅就有人鐘意有人憎,做得idol也不能介意

中西里菜你去D賣AV碟的地方就搵到啦

有網民話mayuyu 反對總選 要求佢退出 = = 咩消息= =

中西里菜拍緊AV wo  = =
HKD48 (Y)(Y)(Y)

1。不是解散,係有人提出10後,初伐成員在出來表現!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

1.akb係咪10年之後解散(睇過有人post總選片 肥秋日本字10年後計劃)<-好唔捨得~>_<~
無d咁既事.. btw 10年後應該唔係到架啦
2.咩係morning娘?(我知道少少 不過我想詳細了解下_
Hello! Project旗下既女組合 都屬於係AKB48對手.. 日本女子組合天團..
3.akb在香港將會有握手會 演唱會嗎?(睇過有關資料話咩今個月24-26日)<真的嗎?
未確實 等公佈
唔清楚.. 太多啦..有D就拍劇 有D就拍電影 btw 應該係日本開con
5.akb是否有多幾個新組織例如->nmb48 hkt48 hkd48等等
緊計48就 nmb48 ske48 sdn48  其他分組就走廊7 ,法吻,not yet之類
經常有人退出架喎...
小野惠令奈有可能 但機會唔大  中西里菜無可能返黎.. 大島麻衣過左avex架啦.. 唔會返黎架啦
多到數唔晒 上維基啦
早2日香港什麼總選  7月有才藝大賽

11. 真假學園2 每星期出一新集 係咪佢地已經拍曬 只不過有關網站要向akb集團每星期規定拿只拿新一集?
不嬲日劇係一星期出一集  應該係拍晒架啦
12. 近來有這區funs網友 好傷心 話 咩唔想追akb了 發生咩事?(係咪心愛既成員拿唔到第一?)(定話咩大島傻子指唔到新劇主角 咩新劇?)
唔知有呢類人存在.. 無需要理會
13.前田在總選拿第一感言話 討厭我的人 討厭我好了 不要討厭akb(係咪有d funs心愛既成員拿唔到第一 就唔鐘意akb 討厭akb?對akb失望?)
實有咁既人架喎  但唔代表人人都係

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

原帖由 NamKel 於 11-6-13 12:38 AM 發表
有網民話mayuyu 反對總選 要求佢退出 = = 咩消息= =

中西里菜拍緊AV wo  = =
HKD48 (Y)(Y)(Y)

拍完有冇機會返咁???

akb48已經6週年..距離10年仲有4年...
不過自從2008年營運大革命之後..應該已經無左...

akb的玩法係有條件可以退守..玩好耐的...
不過可能係回復到08年前o個幾年一樣..小本經營捱住捱住咁樣..
(當然應該不可能再次去到破產邊緣)

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

原帖由 genkigenie 於 11-6-13 01:04 AM 發表
akb48已經6週年..距離10年仲有4年...
不過自從2008年營運大革命之後..應該已經無左...

akb的玩法係有條件可以退守..玩好耐的...
不過可能係回復到08年前o個幾年一樣..小本經營捱住捱住咁樣..
(當然應該不可能再 ...

AKB曾經破產邊緣???
WHY???

少時雖然同akb晤可以比較

不過要比都唔係第一曰的事

17果一次總選已經有小部份人單單因為唔鐘意前田而投比優子

2morning娘姐系早安少女組

回復 10# super261166 的帖子

典型反叛心態~~
但會唔會係因為阿醬GE過分曝光引黎反感?
下下都係佢做CENTER,我之前都睇到有D厭~

理咁多做咩..反正真假冇人知...好定壞都係一個宣傳..冇視就可以!

未聽聞

偶像區幫到你

24-26是澳門

琴日台灣店開幕...今個月會去澳門

AKB48,SKE48,NMB48,SDN48,HKT48

每年都一定有..如不計研究生的話最近的是小奧

小野先不說,中西去拍A片已沒可能,麻衣個人發展更好

上WIKI吧,太多了

沒有

少女組合一直都是競爭狀態

上星期剛拍完,後面那句理解唔到...日劇一向一星期播一集

個人心態黎...總冇可能要每個人都喜歡

只可以說黑丫醬的人很多...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 07:03 AM , Processed in 0.032168 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存