2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) 近排諗番起呢隻game....
返回列表 發新帖 回覆
go

近排諗番起呢隻game.... [複製鏈接]

近排玩d咩game真係唔似樣 食錢既又冇質素 就算唔食錢既 都係一樣冇質素   
打左都好幾年機  令過我瘋狂既真係得81keys同AIKA 2隻game  
今日真係悶到冇人有 就禁下呢個區出黎 睇一睇估唔到11年仲有人係度玩緊 真係估佢唔到
不過始終都係人數既問題 人數過少既game真係好難吸引玩家番番黎玩 除非個代理再次重點推出
係幾年前既game相比依家既game  晝質唔會差得去邊 係實於上等既晝面  內容仲一定比依家唔少game充實好多
其實都好有衝動想玩番 1年前左右都試過有沖動 但人數令我卻步
加上ac 唔記得幾時放左   可惜就可惜在 隻game係遊戲世代入面
最多game推出既時期推出 太令人容易貪新忘舊  如果係11年先推出既話 我諗隻game除左七龍珠都冇咩game可以打底81keys

唔知仲會唔會有人係呢個板度睇人鳩up

gc正個pvp
姐係要我地打仗

個陣人多佢改版改得慢 人開始少佢先開始改版

如果佢唔系只得pvp
我認為會有更多人玩
d人有d系比pk手殺到唔想玩
所以先咁少人玩
e+hk81都冇乜點更新~
好多人都轉玩神鑰王/tw81
個人認為神鑰王改到hk81d技膠哂-v-

原帖由 紫漓 於 11-6-16 10:43 AM 發表
如果佢唔系只得pvp
我認為會有更多人玩
d人有d系比pk手殺到唔想玩
所以先咁少人玩
e+hk81都冇乜點更新~
好多人都轉玩神鑰王/tw81
個人認為神鑰王改到hk81d技膠哂-v-

神鑰王咩黎

pvp唔係太關事, 大部份game都係pvp, gc條仆佳到中期預左大搵一筆錢走頭架, 野又貴, d活動都要錢既, 到後期先嚴重, 無比新手生存 , 咩能野草泥馬大賽, 又話要用攻元石, 防元石換d 經keys, 再換加速器, 吊咁味迫人買點玩你活動, 樣樣都計錢都痴能線, d on 9寶石王活動就唔洗錢, 不過出d咩出泥, 得果幾千-幾m game錢,留返比你老母塊野聯針啦~

原帖由 醒未呀柒頭 於 11-6-20 07:44 AM 發表
pvp唔係太關事, 大部份game都係pvp, gc條仆佳到中期預左大搵一筆錢走頭架, 野又貴, d活動都要錢既, 到後期先嚴重, 無比新手生存 , 咩能野草泥馬大賽, 又話要用攻元石, 防元石換d 經keys, 再換加速器, 吊咁味迫人買點 ...

講得好..!!

原帖由 醒未呀柒頭 於 11-6-20 07:44 AM 發表
pvp唔係太關事, 大部份game都係pvp, gc條仆佳到中期預左大搵一筆錢走頭架, 野又貴, d活動都要錢既, 到後期先嚴重, 無比新手生存 , 咩能野草泥馬大賽, 又話要用攻元石, 防元石換d 經keys, 再換加速器, 吊咁味迫人買點 ...

可能我冇玩到咁後期 我玩到開二轉冇耐  65lv補 (個陣仲未有人封頂 好似70?) 就冇玩 個陣真係太悶

65lv ec 呀麻, 我知邊個, 真係早走好過, 呢個豬西代理, 代理一個合約就頂唔順下去

原帖由 醒未呀柒頭 於 11-6-23 07:22 AM 發表
65lv ec 呀麻, 我知邊個, 真係早走好過, 呢個豬西代理, 代理一個合約就頂唔順下去

你又知 ?

原帖由 紅茶o賢∮ 於 11-6-23 10:19 PM 發表

你又知 ?

冰紅茶  和平的 我以前airclan的

原來係咁

姐係而家係米玩唔到呢隻GAME?

?????????????

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回復 14# jimmyy147 的帖子

隻game都汁啦= =

各位親愛的玩家:

從2009年開服至今,《命運之鑰》承蒙玩家厚愛,在不知不覺間,已經渡過了快將二年的愉快時光;
在過去兩年中,各位玩家的支持和愛戴,一直是我們的源動力。

然而,天下無不散之宴席,我們在此宣告:

由於授權合約期屆滿,《命運之鑰》將於 2011-07-12 12:00 正式結束營運。

感謝玩家們過去的默默支持,離別必然是傷感的,但絕非永遠。
我們相信在不久的將來,必定會在不同的世界中與大家重逢的。

結束營運時程表:
日期         項目
2011-06-17         停止帳號開通服務
2011-06-24         關閉轉點服務
2011-07-12         遊戲伺服器及客服功能停止
2011-07-29         遊戲官網關閉

最後,《命運之鑰》營運團隊僅代表GameCyber,再次感謝所有玩家長期的支持與鼓勵,
於營運期間多有不盡完善之處,也仰賴各位玩家海量包涵了。
我們衷心期盼在不久的將來,在更多不同的遊戲中與你再次相會,謝謝!

《命運之鑰》營運團隊多謝各位玩家的支持!
鎖匙?點止開門咁簡單!

o左. 頂佢個x  , 我玩左好耐.....................................   而加先咁.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:57 PM , Processed in 0.038256 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存