2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑傳說Online [學術研究]你知道你在跟一堆怎樣的人玩遊戲嗎? 內附影片 ...
樓主: 姬斯汀汀
go

[學術研究]你知道你在跟一堆怎樣的人玩遊戲嗎? 內附影片(外掛) [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

唔好嘈唔好嘈~_~
上去17P到睇下就知咩事

老實講
捉到幾多個?

捉左咪開個新acc囉..佢都講左好快又80

有d醒目既,開下停下先至難捉 =="

我覺得一味死捉難捉唔係辦法..
因為鎖左個acc, 佢又開多個新ac開外..
根本係沒完沒了

代理商可以考慮裝神盾,先有效擋外掛,不過買個神盾返黎要幾皮野,真係好睇重代理商對隻game幾肯拓本..

原帖由 koey1874 於 11-6-16 07:03 AM 發表
自己唔玩唔好影響人啦...我玩到106見外掛都係見過一次...diu..雲起今次真係有做野..捉到好勁...你見到1-2個甘點姐..好能多咩..你想1個都無?甘你真係唔好玩啦

首先,有10點。
第1
我就同雲起講左,而外掛名單就無佢出現。
如果下下要我拍片先捉外掛,咁我係未應該收人工去做呢件事?
GM有封鎖帳號 既權利,佢就有搵外掛黎捉 既義務。
我雖然無權利,但我亦有去實行對遊戲玩家黎講 只係次等既義務。

第2
我係只係"遊戲玩家,我係唔會隨時開定個拍片軟件去拍人。
PK時 到你比人用外掛秒左 再去開拍片 已經太遲。
你可以選擇比人秒或退出,你絕無還手之力,更不用說像其他遊戲殺外掛。
因這遊戲的外掛不是自己練工(當然也有),但連怪物頭目的幾千萬血量都能秒殺,玩家那幾萬血當然不在話下。

第3
我唔止見到1次,而且有2個台灣盟,係全盟外掛,其中1個係"聽X這X都X子" (X為隱藏字 想知全名可PM我)
而佢地亦唔會比你隨便入盟拎外掛,而係你有外掛佢地先會收你。
咁樣絕對算唔上係1 2個人有。

第4
我已經盡左玩家既"義務"去"舉報"。
但我得唔到我盡義務後應得既"權利",就係1個"公平既遊戲平台"
時間我比足,3日都未封條友ACC,佢依家已經111級。

第5
我真係唔會咁笨柒去玩1隻 要我成日拍片比GM先捉到外掛既 "線上遊戲"。
遊戲幣可以換港幣,用外掛去刷遊戲幣再以港幣賣比我地?
同搶錢有乜分別?    台服 $100 可換 1億遊戲幣,可以自行到YAHOO搜索。

第6
玩家有最終決定權去 玩 / 唔玩 呢隻遊戲。
我只係義務地比大眾知道佢地玩緊1隻點樣既遊戲。
而睇完大家既回覆,我亦感受到佢地知道呢件事後,同我反應一樣。
就係"好彩知得早"。 所以我覺得我無開錯post。

第7
我想同大家講,其實有好多外掛係惡魔前哨戰時,
很多玩家同時使用技能,畫面充滿各種技能難以發現,從而令外掛們得以混水摸魚,使用外掛"無敵"和"連打" 清怪。
這點你們可以多留意一下。
本人曾發現多位某盟的幾位狂戰士 於前哨戰中 無間隔不停使用91技能清怪。

第8
於遊戲後期各玩家都以pvp為樂時。對手不使用"連打"外掛,而選用"無敵"外掛。
你又能怎樣,你能察覺到嗎?   不能,因你只能懷疑為什麼他這麼多血,但絕對沒有蛛絲馬跡會給你抓到。
他肯用連打你倒是死得痛快,但如果他用無敵,你還以為他真的那麼強咧。

注:(連打外掛會有殘影,人死了還會在原地出招,所以人小時易被察覺 ,但無敵是完全發現不到的。)

第9
想我收口,得。
除非有證據顯示"除了我"而外,並無其他玩家再對這遊戲的誇張外掛有意見或關注的話。
本人將自行永久退出此討論版。 "而 遊戲方面 本人已沒在玩了。"

第10
我有某程度既疑惑,你是否外掛玩家。 "我只係疑惑,並非指證。"
我無意筆戰,如果你續而動口,我將以不回應作回應。

其實D用外掛既都幾無聊
升得鬼咁快鬼咁高
之後等俾人鎖
跟住又升過
無限LOOP...

回復 24# 姬斯汀汀 的帖子

外掛打手 佢地緊係想你收口

佢地(外掛打手)都唔知幾想HK代理做番上一手嘅爛代理咁

乜都唔管就係最好管理方法

原帖由 姬斯汀汀 於 11-6-16 06:24 PM 發表

首先,有10點。
第1
我就同雲起講左,而外掛名單就無佢出現。
如果下下要我拍片先捉外掛,咁我係未應該收人工去做呢件事?
GM有封鎖帳號 既權利,佢就有搵外掛黎捉 既義務。
我雖然無權利,但我亦有去 ...

希利安ser   聽說這團都是瘋子     原來佢地係外掛 公會
d人都好高lv  見過  又有翼  翼都要5000萬先解到呢個任

其實我覺得拍片好on...  我見到人用外掛 我要跟住果個人先可以拍
如果你係用外掛 你見有人跟你仲會唔會用呢?

原帖由 呆呆夢 於 11-6-17 07:25 AM 發表

希利安ser   聽說這團都是瘋子     原來佢地係外掛 公會
d人都好高lv  見過  又有翼  翼都要5000萬先解到呢個任

難怪我聽過佢地盟有個人話自己單刷風神說自己不會痛 當時我仲以為佢d裝升到好勁添

回復 29# hkabc1234 的帖子

呢個盟既 藍色大補帖 係08年 於台版複製道具 係台版眾所周知既白目。

今時今日仲夠膽以同名再戰港版~

而家d online 都有外掛....
早已冇玩

玩到連 複製道具 都有 咁仲點玩落去....

無得玩落去 走左都1個月了

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

岩岩仲諗住DL,,,,
睇完D片,,,都係算,,,,

係玩台版個陣   其實一早就知道d外掛如此地神
但重玩暗黑 都係想懷念一下昔日既暗黑同試下d新技
同搵日舊日既戰友..........
係家陣想玩一隻冇外掛又算公平既game 真係好難搵......
呢個都係我玩fez咁耐既原因 (拖走)
不單止唔洗用多錢  仲冇外掛 (外掛冇賺錢空間不能生存)
暗黑ps:想單挑公平 都係搵識既打  打之前同佢組隊

班比 仲有玩=0=??

原帖由 koey1874 於 11-6-16 07:05 AM 發表
台版外掛係點..已經唔係新聞..無必要拎返出黎比人睇...人地開港服就一早預左呢個問題啦..我唔覺雲起佢地無做野囉....唔好拎返台版個d影片出黎嚇鬼啦._.過晒期架喇

傳說中既打手
d掛甘勁 1lv 去秒高lv怪 甘仲人手黎做乜春?
你刷件靚裝刷到阿媽都5認得
人地1個鐘來回副本n次
這遊戲 仲玩?
佢地已經5係外掛 係gm先岩
我第1次見 online game甘牛 可以冇敵又秒殺

講真,,,D人重係重衰同一樣野,,,
明知台灣SER就係比外掛玩死,,開HK SER 又唔做好D防護
依家真係封都冇謂,,,封完又開新AC,,,
最後只會同 台SER一樣下場~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:32 AM , Processed in 0.033424 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存