2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑傳說Online [學術研究]你知道你在跟一堆怎樣的人玩遊戲嗎? 內附影片 ...
go

[學術研究]你知道你在跟一堆怎樣的人玩遊戲嗎? 內附影片(外掛) [複製鏈接]

暗黑的外掛有很多種 今天在這教大家多認識一點 舉報也方便一點~

第1:秒怪
功能:秒殺遊戲內任何怪物 包括王級頭目

第2:連打
功能:無間隔使用同1技能,同時有加速器效果,1秒20招

第3:吸怪
功能:到處吸怪 人物停住 怪分散 人物移動 怪馬上出現

第4:無敵
功能:可見影片中人的CP(綠色) 一跌即滿。

第5:連擊
功能:加速器效果

仲有好多其他種類,瞬移 隱身  (指非特定職業技能)穿牆    遠程     等等等等

可能你會問點解要分享比大家知呢,因為呢種外掛對遊戲殺傷力太大,一定要令更多人知道
呢種外掛已經遠遠超越自動打怪個類外掛,睇完以上既影片,我諗你大約可以想像
到,呢個遊戲係並無職業強弱可言,並無狂戰PK強,法師輸出高,等等既結論。
我相信你全套+9裝 +9武器既時候,面對以上既外掛,玩1場PK,你既下場會係?
港戰 台戰 人民幣戰?   算什麼?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
事源我一直唔相信有咁誇張既外掛,但前日於55地圖遇到1位台灣玩家,比我發現佢係
55地圖秒大象,我以為佢好高級,傾左1陣 我終於入到佢組 一睇,等級63 騎士。(已經唔知講乜好)
係我不斷要求下,佢愈講愈多,最終我以比我見識下為理由,叫佢試下用(連打)攻擊我,
佢答應左。終於我無諗過既事發生係我眼前,我,狂戰士16000血.42000CP。1-2秒,死左。
我訓係地既時候,佢仲殘影係到出緊招。
我問:這是加速器?
佢答:連打。
我問:連打?
佢答:台版帶來的程式。(我心諗 外掛就外掛啦! 屌)
我問:在港版開的到嗎,不會被抓嗎?
佢答:一直都開得到,說開不到的是要騙誰?這樣你們才會安心玩,呵呵。(真係呵你老味)
我問:為什麼你會告訴我?
佢答:被抓就重練喔,反正用這程式幾小時就80。
我問:什麼程式能升這麼快?自動練工?
佢答:無敵吸怪秒刷。
我問:那還有其他種類外掛嗎?
佢答:你不要知道太多了,我還很愛這遊戲,我還想玩下去。(咁即係叫我比你玩下去?)
佢答:基本上玩過台版的都會有,但我們都會盡量用得低調,請放心。
佢答:狂戰還是最強的,你放心玩下去吧,我只用來殺大陸的。
連續3句後就消失了。

真係火都黎撚埋,明明63級就秒撚左我,仲同我講狂戰係最強呢D風涼話
我心諗 玩到咁根本職業無分強弱啦 你有外掛 50級巫師都秒鳩我啦。

點解我會搵咁多短片,因為我知好多人都仲以為外掛只係謠言,
我今日要比更多人知道呢個真相。
我前日遇到既佢63級,頭先再見番,佢已經係90副本門口同人PK,
入隊一看,107級。

封號名單,目前來說還沒看到牠。

有了這些,賺遊戲幣,沖等級,打綠裝 對於牠們 和 正常玩家 有可玩性嗎?
雲起,如果你是打算以人手方式1個1個抓的,這遊戲撐不到3個月的了。
你應該是從軟件方面入手,以GM封鎖方式去鎖是做給玩家看的而已。
外掛名單1天才抓幾個??用的何止一百個??
或者,你這次是 代理 找錯 遊戲 了。
我已經沒有升級,打綠裝的動力了。

最後附上1個對暗黑真正有心既玩家,對暗黑既心聲,懂普通話可以開大聲一點。(1分54秒 也是我的心聲)

笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實我睇完我都知咩事的~
之前新ser入面有個團叫春天大酒店
入面有幾個人沉晚個埸前哨
佢地有2團入左圍
我地已經打定輸數
最尾佢地做馬都算啦,
pvp時用連打....我真係冇野好講...
我地團 4個90狂戰全體, 1個騎(我), 2巫
佢地只係一個區+法
已經打死晒我地成堆...
之後佢地羸緊既,,就叫另一團(佢地自己公會) 殺佢地, 拎晒1,2名
我地連第2名都冇埋...呢埸之後我已經決定左放棄呢隻game,,,,,
我玩呢隻game由公測到呢家我放左成萬銀落黎...但係我決定放棄了
因為真係太狗.....我寧願代理封台灣唔封大陸
都好過隻game搞到咁...

你都升得好快wo 甘快80

原帖由 天椒龍 於 11-6-15 11:08 AM 發表

我???
我80左好耐...

唔係你囉

我前日遇到既佢63級,頭先再見番,佢已經係90副本門口同人PK,
入隊一看,107級。

原帖由 天椒龍 於 11-6-15 12:33 PM 發表
唔係你囉

入隊一看,107級。

點升得快都唔夠外掛快

好行唔送~

最重要既1個POINT係 擁有外掛既人並唔係幾個
係幾十至幾百個。
係分流1 已經有2個全盟都有外掛既外掛盟。

原帖由 天椒龍 於 11-6-15 11:08 AM 發表

首先,我當日去55地圖係解60A副本。
我由開服第2日開始玩,早就不止80級。
而我口中人是63 > 107 (2天)。

而且如果1個人於副本內自行使用外掛單刷。
誰又看得到,誰又會舉報?
嗯嗯

官方再唔理  隻game等玩完 0.0

原帖由 JC. 於 11-6-15 09:36 AM 發表
其實我睇完我都知咩事的~
之前新ser入面有個團叫春天大酒店
入面有幾個人沉晚個埸前哨
佢地有2團入左圍
我地已經打定輸數
最尾佢地做馬都算啦,
pvp時用連打....我真係冇野好講...
我地團 4個90狂戰全體, 1個騎 ...

佢地班仆街=.=
封王又曬時間

回復 10# 呆呆夢 的帖子

平時口講無敵就講得多!
估唔到1隻online game竟然真係會有無敵外掛!!

回復 10# 呆呆夢 的帖子

隻舊game比之前一手 吸水 吸干吸正,之後而一水嘅代理你詁佢重有冇得吸??

佢(代理)重會唔會投資落些game?大家心裡有數啦

隻game幾時會比外掛玩晒,我詁以現時的進度應該7.1前

用人手玩家嘅應該可以退場了

暗黑就咁完左 要我玩咩game....??????

多謝你地好用心講解叫我地盡早退出

自己唔玩唔好影響人啦...我玩到106見外掛都係見過一次...diu..雲起今次真係有做野..捉到好勁...你見到1-2個甘點姐..好能多咩..你想1個都無?甘你真係唔好玩啦

台版外掛係點..已經唔係新聞..無必要拎返出黎比人睇...人地開港服就一早預左呢個問題啦..我唔覺雲起佢地無做野囉....唔好拎返台版個d影片出黎嚇鬼啦._.過晒期架喇

http://dk.funmily.com/html/zh-tw ... 0110615233148.shtml

野就做足啦..甘你見到外掛..你又有無合作呀
拎上黎講做咩呢- -我地又唔係gm

華人玩家有幾咁高質 大家心知肚明

華人代理嘅online game 大家也心知肚明

"唔好拎返台版個d影片出黎嚇鬼啦._.過晒期架喇"

師兄HK服用這些外掛的人多的是 點會過期??

= =咪係囉睇左好多次
舊版就舊版,新就新唔好兩樣no埋一齊講
外掛我就唔係好見就算見到都殺
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:05 AM , Processed in 0.035782 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存