2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 我是聖職, 呻一呻
go

我是聖職, 呻一呻 [複製鏈接]

聖職係一個輔助既職, 有左佢基本上每個人升LV都會事半功倍仲要慳唔少錢
但請記住聖職係冇乜可能單升, 除非有靚裝, 如果唔係都慢到喊
點解D人, 單升咪單升囉, 要自閉升冇所謂, 想自私一個納晒所有經
但係又要聖職幫你回MP, 又要幫你+恢復+HIT, 無野麻??
係咁追住要, 好心你想有聖職幫你你就搵個聖職組隊
做人係咪咁自私呀??
我自己都有玩共他職, 我單升時見到聖職都唔會要人幫我加呢樣加果樣
我自己一定帶夠食物/水

想唔組聖職又要我幫你??除非你死左啦, 我一定救你一命
想我幫你免費單升??節省一點

PS:如果個個人都係咁我諗聖職唔洗升LV

笑傲無雙 玩過星曲WEB

睇黎你係升正常聖職ga 朋友
回點啦!_!
轉黎一齊做暴聖
自己一個升完全冇問題!!

笑傲無雙

每一個人觀點不同。
而我自己,喜歡幫助新手,也喜歡幫助一些沒聖組的人。
每次我經過新手/老手打怪的地方,見到別人沒血我也會幫助他們補血加技。
(以上的都是由以前的神領開始的,以前的神領聖職們都會幫沒組的玩家回血加技等等……)

我可能大膽d講
今時唔同往日
以前可以單升既場地唔多, 所以聖職好受歡迎
最好一團有多一兩個就仲好添.
而加? 心酸啦, 個個都可以單升, 個個都鍾意單升
因為單升夠快, 錢唔洗同人分, 寶唔會俾人吸
暴聖嗎? 前期仲可以既
後期打冰城d怪聖職一個跟本唔夠打, 結果都係要死死地氣搵人組
人呢?...
遲d如果衰d可能仲會變到一個地步...無渴紋既聖職唔組...到時前路將會更加堪虞

睇下對方態度啦
如果幾有禮貌既 +下都無所謂
但係有d真係好差
一黎就話+個狀態
心唸 咩事呀 我識你架
廢鬼事理佢

十週年勳章(賀詞)

我係盜賊 行過見到魔師我都會幫手加下魔回啦
大家升快D姐 冇咩所謂既 你幫人加下又唔洗死
你冇人組咪係城叫左人先 係妖獸地下叫又得
我真係唔信一個聖會冇人組 睇下你自己有冇出聲姐
有聖係到 怪打快左 SP唔洗曬 點會冇人要
係EXP少左D姐 但係少左等3P回 係咁搵怪 多怪有聖係到可以頂怪
之前上妖獸4F打木相都大把人組聖啦
你估個個人都可以有勁裝頂怪嫁咩?
你組到人 傾下計 加朋友 有咩事一定有人搵你打

我又唔係話單升唔好, 只係你想單升之餘又要有組人升好處
會唔會自私左D呢??
單升就咩都靠自己啦對嗎??
唔係話唔幫人, 只係D人好似老鳳咁要你幫佢
我可唔可以叫個打手幫我打淨一下之後走開畀我打最後一下??

我好肯定D人唔係組唔到聖職, 而係唔想組姐

一個勁既暴聖要花很多資源, 而我選擇唔做暴聖, 係因為我想留多D技點加落輔助技, 幫朋友升LV

回復 2# 情緣天空 的帖子

朋友~~你花左幾多錢落D裝??

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ζ阿傑ζ 於 11-6-17 02:26 PM 發表
我又唔係話單升唔好, 只係你想單升之餘又要有組人升好處
會唔會自私左D呢??
單升就咩都靠自己啦對嗎??
唔係話唔幫人, 只係D人好似老鳳咁要你幫佢
我可唔可以叫個打手幫我打淨一下之後走開畀我打最後一下??

我 ...

你可以睇佢態度而決定你幫唔幫
你幫左人 人地可能唔記得你 但都有可能變成朋友

你想有人組你去打象人啦 好多人組 乜職都得

原帖由 ζ阿傑ζ 於 11-6-17 02:26 PM 發表
朋友~~你花左幾多錢落D裝??

其實用最多錢都係升裝ja ma-_-...
前期...你可以用住解任拎到ga 裝先~~~

鍊...71lv 做任有4屬
頭...71lv 做任有
腰...70lv 有4屬
戒子...51lv 可以有4隻蛇戒
耳環...用21lv 果對魔法耳環...附魔加mp...
膝...61lv 物無護膝...
鞋...你做曬任務之書d 任有 +8 dex....
如果你想勁少少...就買+10dex 果對...都係100m 內
盾15lv 果個用一世-_-...10m 到
武器其實換3次...
第一次...8lv 希望木劍... 60m
第二次...81lv輕巧的xxx....120m 到
第三次...91lv輕巧的xxx.....依支唔知幾錢...
手套...買50lv 果對都係60m 一隻

其實要用ga 錢唔多...

你自己計下...你唔洗用水錢....
已經用少人地一筆錢.....

暴聖搵到ga 錢....
只需要花曬係裝備到-_-.....

你問我洗左幾多錢係裝到...
我可以答你...
過千萬有多...
因為我要附魔附得靚先用-_-....

物理暴聖
其實上到80就係天堂...
物無護膝...22AAR
80lv 全體護盾...25AAR
手套...附魔2隻加埋有13AAR...
總數有60AAR
打差唔多lv 怪
加埋持續回復...
可以頂到好多怪...

我依家81...上妖9打...
引5隻怪打都冇問題-_-...!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 情緣天空 於 11-6-17 04:01 PM 發表
物理暴聖
其實上到80就係天堂...
物無護膝...22AAR
80lv 全體護盾...25AAR
手套...附魔2隻加埋有13AAR...
總數有60AAR
打差唔多lv 怪
加埋持續回復...
可以頂到好多怪...

我依家81...上妖9打...
引5隻怪 ...

賊仔都唔夠你高aar

原帖由 Suede 於 11-6-17 04:33 PM 發表

賊仔都唔夠你高aar

因為...你冇我果招技=]

回復 10# 情緣天空 的帖子

請問師兄用過千萬後家陣用技打正面唔爆擊一下幾多??

PS:81LV仲係打緊妖窟9F唔會升得太慢咩??我70LV已經同一個差唔多LV打手上妖15F

原帖由 ζ阿傑ζ 於 11-6-18 01:01 AM 發表
請問師兄用過千萬後家陣用技打正面唔爆擊一下幾多??

PS:81LV仲係打緊妖窟9F唔會升得太慢咩??我70LV已經同一個差唔多LV打手上妖15F

唔爆5XX 爆左千幾...
爆擊高!!!

我啱啱升81姐...
因為80 時候未轉武器...
會慢少少...
所以唔上15住~~~~

如果多d人玩暴聖...
可以遲d 組暴聖團去升lv...
等d 打手冇人幫佢地回血A_A

原帖由 情緣天空 於 11-6-18 01:56 AM 發表

唔爆5XX 爆左千幾...
爆擊高!!!

我啱啱升81姐...
因為80 時候未轉武器...
會慢少少...
所以唔上15住~~~~

睇黎要玩暴聖要等GC改下先得....千幾萬既裝都只係打咁少....
邊有咁多錢黎...我家陣打到7X LV都未打到一千萬= =
更何況附魔唔成功的話又晒左件裝....

其實打依卡魯斯同妖獸窟,都好多人叫我隻聖組架喎~
不過我多數只組1-2個打手或自己D friend就夠,
唔再組人咪答一個"不了~已經夠人,謝謝^^",然後俾下輔助技想組你果個人
之後就算自己跟緊果個打手要下線,都可以試下揾番之前想組你果個人,多數會組你的

叫加輔助技既人,大家都係玩game啫,我多數都會幚佢加~
但有時果D一行到黎就狂叫++,之後又無D禮貌既人,我多數唔理佢
有時仲遇到d小學雞心理的人.....真係火都黎
唔加佢輔助技就好似佢殺父仇人咁既.....
如果D人再串D,我就打手俾個冥想佢,魔B俾個神手佢,跟住行人
再跟住黎咪答佢"咪++左俾你LO....."<-----不過我真係覺得佢好無禮貌既,先會咁對佢,我平時好和藹可親架
其實都係果句"你對人好,多數人都會對返你好;你對人唔好,人地就冇必要對你好"

原帖由 ζ阿傑ζ 於 11-6-18 11:35 AM 發表

睇黎要玩暴聖要等GC改下先得....千幾萬既裝都只係打咁少....
邊有咁多錢黎...我家陣打到7X LV都未打到一千萬= =
更何況附魔唔成功的話又晒左件裝....

如果你有2個ac 要搵 一千萬唔難....

原帖由 Oo~天界~oO 於 11-6-18 01:54 PM 發表
其實打依卡魯斯同妖獸窟,都好多人叫我隻聖組架喎~
不過我多數只組1-2個打手或自己D friend就夠,
唔再組人咪答一個"不了~已經夠人,謝謝^^",然後俾下輔助技想組你果個人
之後就算自己跟緊果個打手要下線,都可以試下 ...

叫++ 果d 我一定唔會幫佢加-_-........
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 06:11 PM , Processed in 0.045603 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存