2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九尾Online gm唔睇就算我的超級意見
go

[分享] gm唔睇就算我的超級意見 [複製鏈接]

k裝效果 屈到太屈 未有隻遊戲可以耐到甘  你估整係鬥效果咩

普攻唔洗玩啦甘  唔該你改番佢呀 d秒數改番底d啦  5秒己經高出嫁啦

仲有你d連擊傷 唔該整效果整做 +50%傷/其他野! 等等!! 唔好在搞埋甘多野啦  武器己經可以裝傷石落去 仲要加埋2連傷 爆果時2連傷 你話條友唔死都重傷啦

(走人係你既事炸 搵食搵少陣會死嫁咩.. 大把機會啦 ..走曬d人你先無錢搵呀)

唔好在 搞連擊傷啦大佬   我地有心用錢整紫裝嫁 是但商店搵個花球 有2連傷 可以打得痛人 你同人搞笑咩 !!

甘我整把紫武出黎有咩用呀

我的超級意見

裝備問題:

副本裝備(當然啦 副本裝係要比起戰場裝廢d嫁啦)

(最高)閃避 唔該整番做7閃 每一件 唔好在整成 十幾閃  d敏改番做60敏為上限

敏=閃 7閃 仲有計埋石 修為 命中係比效難打仲嫁啦  (可以拉番平行命中裝)

命中裝:重甲果d.... 4命中岩嫁啦 計埋石 技能 修為  差唔多夠嫁啦 (敏唔計命中)
戰場裝方面:
--------------------------------------------------------------------------------------

由於係戰場裝方面(話明戰場裝緊係要高番小小啦 ...無理由副本裝可以秋贏戰場裝嫁)
輕甲 (輕甲當然要針對法師嫁啦)

閃避 ...術防

d閃基本上可以唔洗整......

術防要增加 多d  法師命中比己其他人物都容易打得仲人 所以閃己經對輕甲人基本上無作用

重甲方面:

基本上無乜野要修改     

法術甲:

出得超正常跟本唔洗修改  

d裝備唔該  -爆擊傷改番底d  每件改做5%夠嫁啦 全部洗曬 5件 都有-25%爆傷!

武器d石裝曬6粒 都係加48%爆擊傷嫁炸

介子: -爆擊傷每件改為 10%

武器:

掌: 由於己經有2連傷既關係 唔該 水月門 轉心門 d技能改番底攻傷d

槍: 出得超級正常  

刀: 有暈 攻速 快關係 出得都比效正常

雙兵: 都好正常

劍: 唔該唔好搞物攻武器效果可以回血!!!! 拿命嫁啦   只係回真氣甘就ok  

我意見係甘多 我好有心機計算嫁啦  唔該甘多位令仔令女 加下分好

寵物:

-成30%防 太高啦 d重甲/輕甲 會受唔住嫁 最高-20%己經好高嫁啦

命中寵  最高改為-25點命中

九尾online
己經走左唔少玩家 改番好曬 d野 在奇望下 玩家感覺如何 如何覺得好既相信好快好多玩家番黎

甘多位大佬 幫手加下分啦

所謂既連擊傷害 你知道係點計傷的麻?

整係爆打擊都有機會有2連傷

名將介改成10%  點擋爆擊呀..
爆傷: 基本50% 武+48% K武+30%  K裝+30% 星狐+50%
點頂=0=?

你90LV一個物攻 同90LV一個術攻..
同樣+15既紫裝..你去對比下...術攻法裝既物防可以去到幾多..物攻輕裝既術防又可以去到幾多..
你話命中同閃避方面, ..無錯, 本身敏捷有加閃, 但你自己睇下隻GAME SET左幾多加命既野先啦..
75修為..人人50命, 唔見佢開50閃? 戰場心法, 40命, 唔見佢開多本40閃?
而且, 300命打300閃既人..係勁難先中一下.. 起碼要高出100命先中得多D..根本係SETTING問題..而唔關閃躲事..
另外..最好笑係你講酒池再連埋閃命一齊討論...如果你有酒池..或者人地有酒池..如果中狀態..比你9千9閃咪一樣中...咁改唔改..有乜分別呀?
要改,都係改命中對閃躲擊中機率既問題,而唔係減閃加命囉....同樣條件下,有人可以選擇玩閃達300閃,有人可以選擇玩命達300命..咁如果300命打300閃係好易中..咁咪公平返囉..

爆傷同減爆方面..可能你唔清楚..你講到減爆同爆傷..差距好大... 要求將減爆傷降低..
但你知唔知..主因係攻擊同防禦既抵銷有問題囉...就算人地一件名將都冇呀..我80LV神武ACC,破10萬攻..打落1個3萬防既人到..你知唔知扣幾多? 係幾百咋..
我攻擊高防禦3倍數字..打既數字得幾百..又試問..爆傷點發動作用呀?? 只要你係高防..爆都唔會痛啦..根本唔洗理多唔多名將裝..
咁試問..我有齊穿逆玉+9X3 神兵穿4..紫裝..爆傷戒..咁又有乜用呀-.-..?
而且, 爆傷同減爆傷..個效能係差唔多嫁咋..你用1件以家30%爆傷既衫..打未著名將既人.同打著左1件名將既人..你自己留意返D傷害吧..差唔太遠的.
最重要係..攻擊同防禦既抵銷有問題

超出成100命..... 呢隻遊戲都幾-.-.....

gm應該見題名 就無睇

gm有鬼用咩-,-佢地都唔會理

玩過星曲WEB

走把啦 根本唔公平 亦都唔會改 睇佢心心幾個月都係咁就知啦
宜家暑假多番d人玩應該最後搵一次 9月一開學 合ser之後可以準備結束營運了

原帖由 aa15032261 於 11-6-27 09:49 AM 發表
走把啦 根本唔公平 亦都唔會改 睇佢心心幾個月都係咁就知啦
宜家暑假多番d人玩應該最後搵一次 9月一開學 合ser之後可以準備結束營運了

首先玩家可以放心,6月29日更新時,針對kuso暈效果會有調整設定
其次10月左右收到消息會再有改版,不過內容暫時未清楚唔公告得,
合ser暫時完全考無考慮過...
至於其他部份,由於太多意見了.而且關於攻防平衡真係並非一句要改就可以改,只有交俾原廠要分析左先可以作實.
多謝玩家既意見先.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:16 PM , Processed in 0.029473 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存