2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 希望天空/御伽銀行 聲明
返回列表 發新帖 回覆
go

[組織] 希望天空/御伽銀行 聲明 [複製鏈接]

致各女神online玩家
近日我地團經常比小學雞攻城
而當中的原因大概就係班小學雞似住自己城多就係度搞事
打完人城又話人唔幫團員守城,又係跨頻度嘈生哂,叫人唔好入我地團等等
不過,我地團員上下一心,唔會理班小學雞講的咩野好,我地都唔會比班小學雞影響到
至於攻城,我已經正式放棄玩城(多城就好似黑社會大佬咁,唔講道理同無理取鬧,好無謂,更加唔想聽班小學雞係度辯駁!!)
而我 陳小敏,由呢刻開始,唔會同夢想夏鄉團的所有人同埋同呢班小學雞的人等有友好關係的人做生意
無論你地班小學雞唱我的咩野,我唔會理,因為城我地就沒哂架啦
我唔會鐘意同的撩事鬥非的人打交道的
而我地的團員都唔會為左一座城去浪費真金白銀加同埋呢班小學雞有任何交流
至於我所指的小學雞,女神玩家們都心照,在此不作指名導性
在此發出聲明
祝各位玩家玩得開心
希望天空團長 御伽銀行副團長
陳小敏 謹啟

攻人城先既係你地 比人攻返就出聲明 就算比人話我係惡霸都講唔過
我同你同年 如果我係小學雞咁我諗你讀中7都可以叫做小學雞
醫神仲要大你幾年
你係咪比人網絡恰到無地方宣洩要係到出POST自我安慰
女神無咩人玩無人會理你講咩 你唔出聲我無所謂
我享受洗你頻偷你P既樂趣 成個夢想夏鄉無人買過你既裝
你做唔做生意無人理
爆你D城我一蚊都無花過 你玩唔玩城我都唔想知
你論點我全部博哂 想筆戰得閒搵我
記得開正身 最憎D垃圾用分身筆戰/嘈交(例如藍精靈) 好鬼鼠
我都想人同我筆戰 上次同墮龍玩完無人同我玩 快D叫哂你成團人上黎嘈
你同墮龍2隻玩具都好好玩 多幾樣玩具我都開心D
總結下:女神好小人玩 果小小人無人理你呢D小人物講咩 唔洗出個新POST講

我係小學雞~o~

陳小敏
你真係唔係有病@@?
同lam一樣咁白痴嗎?點解要係到開新post黎講
好好玩?
係你地同盟霧男攻先 小星同醫神先之係反擊?
小星同醫神有錯嗎?
我就唔覺
你大可以話我係幫佢地
係呀我係幫佢地
旦係霧男都係我fd黎 點解我又唔幫呀?
因為佢做錯左先囉
小星同醫神不嬲反擊係
同盟一齊拆
有問題?
你係咪冇實力呀?
答下 thx

你地團真係勁(真心既)
伊頭聲明
個頭就放隻狗出黎叫
真係勁上下一心

我想睇埋d對話記錄出黎lol
旦係唔識 有冇人教@@?

呀 重有呀陳小敏
你講到好似你最大咁@_@
係咪真家~?

致各女神online玩家(-3-好正式BO)
近日我地團經常比小學雞攻城(你有份攻人啦)
而當中的原因大概就係班小學雞似住自己城多就係度搞事(你地吾係?)
打完人城又話人唔幫團員守城,又係跨頻度嘈生哂,叫人唔好入我地團等等(咁係你自己嘈人地話爆哂人地城先加嘛)
不過,我地團員上下一心,唔會理班小學雞講的咩野好,我地都唔會比班小學雞影響到(成日話人小學雞,出現左4次喇= =你悶吾悶?)
至於攻城,我已經正式放棄玩城(多城就好似黑社會大佬咁,唔講道理同無理取鬧,好無謂,更加(貌似是你在無理取鬧?)
唔想聽班小學雞係度辯駁!!(講自己咩8D)
而我 陳小敏,由呢刻開始,唔會同夢想夏鄉團的所有人同埋同呢班小學雞的人等有友好關係的人做生意(吾好講到自己係獨家一檔做生意OK?)
無論你地班小學雞唱我的咩野,我唔會理,因為城我地就沒哂架啦(無人唱你囉.....)
我唔會鐘意同的撩事鬥非的人打交道的(....賊喊捉賊?)
而我地的團員都唔會為左一座城去浪費真金白銀加同埋呢班小學雞有任何交流(一座咁少?)
至於我所指的小學雞,女神玩家們都心照,在此不作指名導性(我知........陳小敏同佢地個團D人嘛)
在此發出聲明 (懶正式咁-.-)
祝各位玩家玩得開心(有你仲會開心咩)
希望天空團長 御伽銀行副團長
陳小敏 謹啟(你個聲明好INFORMAL 吾配用個謹字 吾好污染OR抵毀中華文化PLZ)

一句講哂-3-你個聲名係搞事既
1D真心都無 扔個朵出黎嚇我地既
人地宜家好驚!

原帖由 炎千雪 於 11-6-20 04:05 PM 發表
致各女神online玩家(-3-好正式BO)
近日我地團經常比小學雞攻城(你有份攻人啦)
而當中的原因大概就係班小學雞似住自己城多就係度搞事(你地吾係?)
打完人城又話人唔幫團員守城,又係跨頻度嘈生哂,叫人唔好入我地團等 ...

頂 我好似唱過佢wo 係跨到 xD

好衰LO傻軒-3-
不過對佢呱D人吾衰佢會西痕-3-
GD!

唔只西痕
佢周身痕~~

你2個真係衰甘講人都有
不過佢真係唔_唔得
_:粗口成分唔好意思打出黎

十週年勳章(賀詞)

呵呵~~~~~~節哀順變,始終唔玩城才是王道~~~~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:37 PM , Processed in 0.032781 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存