2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 一齊分享下自己的初中吧,,,
go

[討論] 一齊分享下自己的初中吧,,, [複製鏈接]

小弟的悲哀初中完結了..只係差幾個TSA試對埋卷...3年就咁完結..唉..

諗番3年前..小學時開開心心,,日日同4個可愛得非常的女仔傾心事..入女廁..

好開心,,點解中學會咁..雖然你可能話我咁撚細個講乜溝野丫..

但係我覺得人生最重要就係中學..過左一半了..講出黎都好丫..
-----------------------------------------------------------------------------------
     其實我係2KF都講左好多次..我入既中學係男校(ST,JOE)

入呢間學校全因為一個小學老師..雖然佢好好人,,對我好好.但做乜升中先咁幫我一把

我之前比張選校既表佢睇..佢覺得我都OK..可以再簡D好D既學校..

我聽佢..比佢改..比我過一次目就算(只係叫佢話我知改咩..但係佢無同我講有男校係第3志願)

係派既個日..報紙上寫左話個年既中學第一志願有81%入到(好似係81%)

個日心諗得啦..第一志願又近我屋企..又係BAND1-2..又男女..

點撚知派左間STJOE比我..我一拎到張紙..我好似未聽過呢個名咁既..

我個時係到去問番老師先知係佢改左呢間野比我..個時都未知係男校..佢話呢間都OK.

咁我未係個日無去禁學校鐘仔..到左要註冊個時..望下望下

點解無女仔註冊既..都係問番爹娘先知係男校

開校了..作為一個半毒撚..緊係唔識搵朋友..好彩有個同小學同學一班..

咁就由佢識朋友再叫佢同D新朋友同我一齊玩(高招)...就咁識朋友都識左成個上學期..

真係無咩好講..講中一既上學期最難忘都係聖誕個個party..我屋企就有聖誕樹..

咁中一雞成日都搵D小學無做過既黎搞..就叫我拎棵野番去放幾個鐘..

我就一個中一威拎住大盒野搭地鐵上學去..一番到學校就即刻仆上去裝好棵樹

唔知係咪我同幾個FD暴力得濟...整斷左隻棵膠樹底其中一隻腳..但無理由唔裝埋佢..

未就咁搵D野"I"隻就算..係個幾個鐘又無野啵...大家食完野就要落去有個天才表演既野.

咁個中一個班主任同我收拾殘局個陣佢就話佢個女都想要棵樹..咁我個陣唔記得左斷左隻腳..

我就好大方咁送左比佢...過左星期6,日..唔知點解唔見左個班主任..之後經D刷鞋仔打聽番黎..

係因為班主任係屋企裝棵聖誕樹時..因為聖誕樹有隻腳斷左..扑到佢個頭..要佢休養幾日

個時心都離一離 算啦..唔好講D咁既野..個老師我想扑鳩佢好耐..

係中一..仲有樣野係好興..就係玩嬲計骰同magic(魔板)嬲計骰係個時雖然好少人識玩(我係其中一個識玩的)

但一拎出黎..D ON9仔就係到幫你計字..我個時仲好廢..最高紀錄得43秒..

魔板我都算係成級第一個買黎玩..魔板一開始大家都只係圍住我黎睇..玩基解得5秒到..

之後開始有多2-3個又買黎玩..經我地一大番既鑽研玩速解..我最高紀錄係0.98秒

呢個紀錄到中二都未有人破到..真係到時可以同D子孫晒下命..但好不幸..到下學期因為個老師對我塊野有興趣

佢話我上堂掛住玩塊野唔聽書..收左塊板..但係我係佢堂次次都訓教/同人傾計..算啦..70$送比你

下學期了..識左個朋友叫A..佢好有錢..我地個個星期6都一齊去睇戲..

我記得有次係我請A同A個朋友一齊去睇戲..諗番都覺得自己個陣時好威,,

中一都係只係比你識下朋友..為中二,三有幾個兄弟同你出生入死架姐..朋友我都因為骰同板識左唔小戰友..直入中二屠老師
----------------------------------------------------------------------------------
中二..我仲係中文班..A就入左英文班..同埋我地可以出去食飯..

不過F.2個班主任對我地中文班好差..但佢同A好熟..我人生第一次同屋企人外興祝生日就係同佢

講下個次興生日啦..我地幾個人夾錢買個蛋糕..同埋買左幾支係吹唔熄既蠟燭..

之後我地就去左pizza hut食lunch...我記得個次係個班主任比左錢先..我地一人比50$佢.

我個次就係搵晒成身得46.5$..其他FD個個都拎100$,,3張60$比佢..我就即刻問A拎左3蚊..

我就比49.5$佢..諗番起我都覺得自己好柒..點解唔帶多D錢..唉..

咁我地比晒錢就叫pizza hut拎個蛋糕出黎..個時開始點蠟燭啦..

咁佢見我地拎私家蠟燭都覺得有D唔妥..但係支本身吹唔熄既蠟燭比佢一野吹熄左..

我地本身想繼續插..但時間唔夠..只好放學再食蛋糕..到左放學了..

我地再插蠟燭..咁叫佢開始吹..由4點吹到4點半都未吹熄..佢次次吹我地都係到取笑佢..非常過癮

唔好只係講玩啦..中二我都開始讀書..雖然只係溫IS..但係就因為我有溫書..IS既滿分100分..我拎左87分..算全級頭幾個人

係個次開始IS老師雖然出名鐘意鬧人..但係佢對我好左..平時D人無帶書記名3次要抄書..

但係如果我都無帶書..佢就會唔記..非常好人..我之前唔見左本野..

我同佢講我係屋企搵左成個鐘都無..佢都信(我好似搵5分鐘都無)係中二開始..IS科就成為我最鐘意既一科

係中二又係無咩野講又無特別事..日日一樣..就咁捱過左..直入中三!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------
中三係最近..我都記得最多野..中三個陣..A做左prefect.咁我個時話左唔想做

咁我為左陪A..我就扮prefect同A一齊去當值..同埋借D倚去鬧中一..很好玩...我知我好衰..算啦..初中係咁..

係中二我見到A有個咁熟既老師..我都覺得識岩傾既老師好重要..

咁我次次都好主動問問題..同埋同D老師講笑..我就同個英文miss同埋教第班英文既呀sir同2個代課既呀SIR都幾熟..

個英文miss得20幾歲,,身材又好..著衫又令..真係J死人..同佢熟真係好簡單..

上堂扮正義撚..問多D問題..落堂佢就會同你傾計..咩都會教你..有次落堂..

我要鎖門...呢個miss又汁野汁得耐..等佢好耐..咁佢汁完就走啦..佢一走個時摸左佢個屎忽一次..

真係好彈手..又夠大..真係扯到行晒..佢又無鬧我..只係令轉頭對住我笑一笑就走左  

另外我間學校就由觀塘道搬左去新清水灣道...就個刻開始...我就要日日行上學校..

DIU...係google睇地圖..好短姐..但自己行都要行成10分鐘..真係仆街了..次次都行到身水身汗

不過中三既學習生涯真係好開心..因為我中三做左班長..教我F.2 IS個個老師做左我班主任..

所以我個班D人都唔會搞我..好彩無搞我..我望住比人搞個D真係為佢RIP..倒水落個袋到..(話說旅行社D袋真係唔透水..倒落去唔會漏)

收埋人地個geogory袋..乜都有..真係好好笑..係我個班就只係玩下呢D整人既野

但係係英文班..個個都唔玩你既物品..玩既係關係...因為我同A都幾熟..而A係成級都好多FD..

所以連第班既關係都會拉埋落我到...雖然好多野要諗..但係都好開心..
------------------------------------------------------------------------
由岩岩開始諗番之前D野真係好開心..只係寫左D開心野..唔開心個D都廢事寫..
你地可以唔睇..但記住分享!!!!

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

初中第一日
比個妹妹捉左我入殘廁
.......................

原帖由 乂操你媽個B乂 於 11-6-21 03:13 AM 發表
初中第一日
比個妹妹捉左我入殘廁
.......................

捉你入去操你媽個B?

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 ×葉仔× 於 11-6-21 03:19 AM 發表

捉你入去操你媽個B?

咁你就錯啦
我入左去操佢妹妹個B

十週年勳章(賀詞)

我既初中就係留堂留堂再留堂

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

我的初中

我殺了1999個人

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB 笑傲無雙 忍影世界

全文重點:
小學時開開心心,,日日同4個可愛得非常的女仔傾心事..入女廁

個英文miss得20幾歲,,身材又好..著衫又令..真係J死人..同佢熟真係好簡單..
呢個miss又汁野汁得耐..等佢好耐..咁佢汁完就走啦..佢一走個時摸左佢個屎忽一次..
真係好彈手..又夠大..真係扯到行晒..佢又無鬧我..只係令轉頭對住我笑一笑就走左

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

中2 中4 衣2年過得最開心

沒有那年的經歷

如何成如今的我

自從讀左高中之後,就好後悔初中個陣無認真享受過

原帖由 ☆紫骨Fαι 於 11-6-21 09:09 AM 發表
中2 中4 衣2年過得最開心

屌你個日常簽名

好搞笑

原帖由 hkmson1993 於 11-6-21 08:48 AM 發表
全文重點:
小學時開開心心,,日日同4個可愛得非常的女仔傾心事..入女廁

呢個miss又汁野汁得耐..等佢好耐..咁佢汁完就走啦..佢一走個時摸 ...

超級淫蟲的人材

我中一第一日冇返

中1第1日坐錯位

中一同FD上堂串77+有時第一堂訓到放學+有時上中文堂WATCH電影/玩PSP/NDS
中二一落堂就打交...溝女...有時串主任
以上2年的美好回憶
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 06:27 PM , Processed in 0.033100 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存