2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍心傳奇 超級救命= =''..卡等卡到咁真係無奈......
go

[閒聊] 超級救命= =''..卡等卡到咁真係無奈...... [複製鏈接]

玩過星曲WEB 忍影世界

我所有任務都解哂...戰埸每次都去玩(贏左係好...但輸左得個萬幾經- -''..劍靈打戰埸好難打)
結果到左32升33完哂任..仲差好多經..我唸唔算多就死下死下去刷副本
好啦....33LV啦..解哂任結果他媽的仲差80萬經..(2百80萬經- -)
去刷副本30LV任..一埸3萬2千經...早早地15分鐘組完人+完埸..都要大約打7個小時= =仲要連續打唔可以停而且要係15分鐘完一埸既情況下= =''

打怪我試過一次過走去打37LV怪(狐狸騎兵)..一隻5百幾經..要打幾多隻先有80萬經- -???
80萬除返500=1600隻= ='''''''狐狸大屠殺???..我計過..如果話打一隻要15秒..始終都係要打差唔多7個小時
龍心大佬呀....你要我唔停手咁打足7個小時想點先??
副本又7小時..打怪又7小時仲要打最高LV小怪....

32升33仲味絕望...刷副本過左...33升34絕望啦...
但要係35LV副本重複任務出現之前都係卡等...即係話真正卡等既係34升35呢段時間
不過35副本應該係要打寺院.....但係寺院怪狂MISS哂時間= =''30分鐘完一埸都偷笑...劍靈4000血比BOSS秒殺- -
就算一埸5萬經(味打過35LV重複任唔知..5萬經比多佢?)...1個小時都係10萬經...同刷蜘蛛差唔多....即係話又卡等?????????
大佬....33-40LV都卡等算點先??????最重要目前寺院好少人打...打怪??.....你要我打怪一隻500經完任卡等升35-40LV?????????
33-34都絕望...35-40仲駛玩??????????

再加上外掛又多..外掛係打錢掛...攪到物價高到87....再過幾個月40LV藍武會唔會爆升到2千幾G架??????????????
點玩落去...又卡等又高物價....戰埸吸引到人可能會玩落去...但正如巴哈有人講....戰埸???亂打架...
因為所有野都係隨機既關係..戰術呢樣野根本無....打保護石殺人就係咁多...強大的貓女.....真係死左都唔知咩事!!!!!!!!!!!

戰埸無聊卡等無聊多外掛物價高....點玩???

龍心唯一好既就係故事....其實我決心升32-33都係想睇故事發展
不過升33-34就絕望= =''...正如以上所講.....其實真正卡等既係33-40LV...
再綜合龍心既好同壞......仲會唔會令人有心機玩落去始終都係一個疑問..................最重要係自己有無面對卡等既決心- -(我的卡等經驗兩個字 : 無奈 )

好彩仲未卡等@@
仲有任務做..@@
32LV中..HEHE

35仲未卡等中 91% 中

笑傲無雙 玩過星曲WEB

40lv係頂級呢@.@

慢慢升吧
放鬆玩

蝦音 用左幾多錢去玩 見你成日衝裝 買石 真有錢

十週年勳章(賀詞)

點解唔打日任

仲差半日就可以 40
佢快d開服比我升埋佢啦

笑傲無雙 玩過星曲WEB

慢慢升吧啦~~我到34lv都未卡過等 有戰場玩戰場 做完日任off就 等到差唔多戰場就on 有時間咪慢慢打返d任務  打下副本 @_@

打4王捱到35咪算咯,1日90萬經

刷4王又點止90m經一日甘少!!!

一場有32400exp!!!!
你刷一個鐘都幾十萬啦!!!幾分鐘就一場啦!!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:29 PM , Processed in 0.037885 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存