2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 戎真係有罪!?
樓主: FNwing
go

[游俠] 戎真係有罪!? [複製鏈接]

玩過星曲WEB

見到d人依家好興滿血照介你 理得你係咩職
心諗依家呃傷唔洗咁落力下

笑傲無雙 玩過星曲WEB

你唔介人 人介你 你有煩 不如一齊介 組2個連介爽死

十週年勳章(截圖)

如果身邊有人,滿血緊係照介la,其他人集火佢唔死都係只可以退
就算係盾,1000hp同750hp,佢ge奮悍程度都會唔同
已有 1 人評分Good 收起 理由
櫻花幻影 + 1 今日補番比你a_a

總評分:  Good + 1   查看全部評分

我講既係大條道理

(前線要你個廢刀黎托)霸!氣到!所以我要坐水出召唔俾上前線

同埋果埸我都無諗住上前線!果埸我記得係攻守都係山上到之後中間一條好深既水道!
果個埸前線多數都係條好窄既水道到!唔好話戒!隱身行埋去到成問題!之後左邊好多時都會有人!所以果個埸唔係打上黎都唔會上前線!(前線要你個廢刀黎托)我都係覺得戒既話防唔係最重要!戒都會睇情況黎戒!唔會為左戒個人係走唔甩既情況下戒比如係敵方中心!同埋我係玩戒多唔係淨識!玩殘都要睇情況啦況且我防咁低受到限制就仲多!但唔代表無用!比如我方前線占優壓住去既話有d走得慢既咪殘!當然佢無乜血就戒!仲有就係好多時戒都係戒d無乜血既弓/法當然敵方都唔例外!所以好多時都穩唔少敵方既呢d隱遊!殘左佢之後通常都走唔甩!當然頂防果d刀遊就更可以係前線兩方彊持既時候殘!

仲有我果時仲係山頂果度睇下有無人係另一條路黎!前線仲離我起碼有地圖一個方格咁遠!之後就踢左
同埋味開埸果陣係你 無啦啦! 走埋黎企係我前面話:垃圾刀! 我都已經唔理你! 你仲要再行埋黎咩4x防既戒西唔好上前線
我就真係服左你!!!

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

單戒既罪大於連戒

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

戒西係高尚既流派。

要有極高EQ  & 極好既判斷力 & 耐性 & 技術

唔好以為戒西唔洗技術  要戒中一個人  唔簡單的

前提要行埋佢身邊 唔比佢掃到 總要捉佢技/小跳落戒 必中

戒西最有滿足感 係「秒」 法師  800 再加下破防 送佢番屋企 <(上A效果)

再高級D既戒西 係要 戒完汁左人頭 然後 全身而退。

膠戒流派係 戒龍 戒騎 / 死靈 / 盾戰  + VIP
鬼整你 + 2 都話游俠唔受人尊重,其他職果d先係技術,你果 ...

總評分:  Good + 2   查看全部評分

開始講已經好清楚.

你自己都話你淨係識戒,戒對戰線既幫助係極小,講真我覺得你34lv只得46防好離譜
然後!你話你玩戒原因係低防,我徹底地笑了.小隊裝中隊裝都仲高,何況你係有團.
你知道每場紫國召喚都係不足嗎?你既貢獻細少到不得了,若果你去幫手出召
對你既戰績又會大增,又可以增加贏面.

最後係我警告你依家唔聽上前線

下次見到你入場仲係咁樣打前  見到敵人當我輸

原帖由 FNwing 於 11-6-24 04:06 AM 發表
我玩刀遊既算新手啦!玩過一排咁!依加3xlv

我玩開介多!你地所講既介西!!!!!!!!

唔係唔想玩殘呀係玩唔起囉

玩刀遊打怪效率低!(可能我唔識玩)要打到裝好難!

咁正常我都係等國商出裝先買!但係 ...

買點裝有排你用`
D人係睇LV/星/裝/技術
呢D係基本野黎
慢慢學最重要係受教

原帖由 lemon987 於 11-6-25 12:41 PM 發表
見到d人依家好興滿血照介你 理得你係咩職
心諗依家呃傷唔洗咁落力下

屌你老母 滿血 唔撚介得 ? 滿血咁撚威咪開力場擋lo  
介扣既唔係血 ? 壓前線回血唔洗消?  
求多刀而不求人頭
磨得多法c d 血 自自然然 無消 無消就會打得淆d 咁對成條線都好有用  
介完加多招 破防 足以令對象退番後
好多時唔係因為傷而做既... 再加上傷唔代表d咩
要傷 不如出騎

笑傲無雙

原帖由 小量乂戰魂 於 11-6-25 09:57 PM 發表

屌你老母 滿血 唔撚介得 ? 滿血咁撚威咪開力場擋lo  
介扣既唔係血 ? 壓前線回血唔洗消?  
求多刀而不求人頭
磨得多法c d 血 自自然然 無消 無消就會打得淆d 咁對成條線都好有用  
介完加多招 破防 足以令對 ...

你都識講要傷不如出騎 你介人你走到咩?_?
為左整退人地一隻人 而搞到自己死 跟住扣國血
你巧威威

你自己都話你淨係識戒

徹底地笑了!?唔通唔係!?下下係正前線我真係玩唔起lo!當然係前線都有好多野可以做!(咪姐係戒)你一定係咁諗!哎!好多野我唔想講完又完!

你既貢獻細少到不得了 我直頭覺得你唔識玩

原帖由 無盡的雪 於 11-6-25 09:12 PM 發表
開始講已經好清楚.

你自己都話你淨係識戒,戒對戰線既幫助係極小,講真我覺得你34lv只得46防好離譜
然後!你話你玩戒原因係低防,我徹底地笑了.小隊裝中隊裝都仲高,何況你係有團.
你知道每場紫國召喚都係不足嗎?你既 ...

你係咪問佢裝備大丈夫? 佢係答你大丈夫、問題 呢

我e d樣賤成日比人介
不過好多時都係d唔頂攻唔頂防既人介我
((個下心諗:送人頭!?
雖然低Lv扣好少國血
而且介遊又唔係犯法
不過介之前要諗一諗
你係殺人定係想自殺
如果係自殺我覺得唔會有人吵(敵方
如果係殺人我覺得唔會有人吵(已方
如果你唔頂防唔頂攻走去殺人又殺唔到既話
我會第一個踢你走..因為你太過自信
技術已經唔好..重要冇裝
就好似一舊榴槤:個樣已經唔令重要好臭

介唔係有罪,只有淨係介完就走..到底有咩用呢!?冇人知
可以磨消!?冇人知...最重要都係你點解要介人
刀遊有九招..你招招唔用.淨係用介..到底咩意思!?

你話自己3xLv..咁應該見到最有貢獻既刀遊唔係死介人..而係狂殘人
殘人唔單只可以幫自己友....更可以嚇對面d人
如果你話冇攻冇防...你一下拆武..咩防都唔緊要..反正一血都唔會少
再黎個破防...就算你再低攻都會打出好成績

明明已經好勇敢唔頂攻唔頂防上前線
點解唔可以比多少少勇氣自己
沖上前殘人呢?

原帖由 shoyruho 於 11-6-26 01:35 AM 發表
我e d樣賤成日比人介
不過好多時都係d唔頂攻唔頂防既人介我
((個下心諗:送人頭!?
雖然低Lv扣好少國血
而且介遊又唔係犯法
不過介之前要諗一諗
你係殺人定係想自殺
如果係自殺我覺得唔會有人吵(敵方
如果係殺 ...

我諗你無玩過刀遊!你都唔明!
仲有!我唔知點解咁多人係覺得戒完人係一定會死!命換命咁!但我眼見好多都係汁得好多但係死真係得果2.3次!
介唔係有罪,只有淨係介完就走..到底有咩用呢!?戒得通常都會死!前線少一個果刻就係少一個!
我會第一個踢你走..因為你太過自信 技術已經唔好..重要冇裝!我覺得你重有自信咁快就認定一個人技術已經唔好!
咩太過自信!重要冇裝!呢d同埋下面果大堆!我諗你真係無玩過刀遊同埋你有無睇呢4頁既回覆!如果兩樣都有你都唔明/仲係咁堅持既ok!我徹底失敗了!

做戒西無難度真係...
所以真係會被人鄙視,接近外掛咁濟,幾秒間就無左一半血...
呵呵...有心機既搵分身打怪賺錢又好,坐水做幕後屈星戒都好....
買套國商裝或者收,點都對得住自己,又唔會被人串,RIGHT?!

井底之蛙你真係好萌塞...我唔識玩刀?我諗你ac都未開我已經40lc喇
你開post教我玩戒?多謝晒

在下係你所講既直頭唔識玩,想對閣下神刀黎個越級挑戰
同你玩場單挑,對於你所講唔難,我輸左隊長都俾埋你做

×╳Sky☆〞 + 1 LV 並非代表一切

十週年勳章(賀詞)

連戒先好玩

戒西何來技術?
改完技之後戒咩9都得
基本上除左神掃同係AT前面戒既ON9仔之外
根本就中梗
D戒西仲要戒完法C破防 隻法死左跟住UN佢兩野
我係到同你班戒西講
你戒法C戒得咁開心係因為原遊戲商竟然ON9到可以放全GAME最高即時人傷技能+ON撚99既遊俠打法C加成20%都仲叫自己做平衡性高既遊戲
仲要1招殘技加成>100既戰場傷害加成
你地玩晒啦
上海. + 1 人話

單挑我可能唔夠你打!你成個呂布咁!
我聽你咁講就知你係覺得衝上前線下下玩殘殘到上榜果d叫勁!
你咪成日咁玩玩到40lv有囉!識d乜!要睇情況玩嫁ma好打就得咩!
定係你玩小隊玩得多成十個圍人地2.3個咁!真係!我萌塞 你開竅味呀!隊長!

十週年勳章(截圖)

回復 79# FNwing 的帖子

仲唔心息呀? 玩咋,玩到咁把火為乜?
真心說話,唔好玩就轉game law,大把好game等緊你,
唔好係呢度屈住屈住la,係度咀炮,咪又係比人抽水,邊個會幫你?

入場打仗都冇咁嬲la......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-12 12:54 AM , Processed in 0.048608 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存