2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 岩岩去左玩處女戰PVP(物箭神
go

[分享] 岩岩去左玩處女戰PVP(物箭神 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

玩團隊都幾爽 狂執雞 係咁偷射
但有時比人埋到身都幾難走...
------------------------------------------------
一玩個人/1p1,我完全想DEL角色
比d元素,戰士打到我完全冇得還擊,箭神d招一係大包圍射,一係儲力...
下下被破招,眼白白見住自己角色比人一套連技玩完,過程被連得十分流利,沒有間隔...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
如果出轉職卷我真係想轉遊俠,我諗起馬走位+連技都好過箭神
對箭神有d失望
------------------------------
箭神打pve就真係正啦,一堆堆咁秒
---------------------------------------------
以上個人感受
--------------
另外請教下各位物箭神大大,你地鐘意pve/pvp?
pvp有冇咩技術可以分享
--------------------------------------

箭神對我黎講..係最難搞既職
隻揪通常要少左幾千血先可以嘗試連下技..幾招制空技,又可以鎖人,雖然隻引導改左..
但箭神隻揪我覺得仲煩過魔導等

十週年勳章(賀詞)

原帖由 176466080 於 11-6-25 01:06 AM 發表
箭神對我黎講..係最難搞既職
隻揪通常要少左幾千血先可以嘗試連下技..幾招制空技,又可以鎖人,雖然隻引導改左..
但箭神隻揪我覺得仲煩過魔導等

我冇打算學魔招/______\
我淨玩物攻招
(學埋魔d招就真係好打d,但唔想晒點去學魔招,魔攻又低,對pve唔大益處)

我的個人感受是..D字一.辛苦左少少..

睇完你的內容, 開多個劍聖都不錯..
可遠可近可跑..

對箭神pvp真係易打到-_-

導引以前一下起碼1w up

而家5000-8000
硬食都無事

Alta活動勳章 笑傲無雙

宜家箭神嘅威脅因為導引箭變弱搞到沒嗮威脅

e家玩pvp比d戰士職玩.其他都系玩汁雞-_-

現在PVP傭兵很高攻,劍聖就整到低攻左/僵也低左T_T

十週年勳章(賀詞)

原帖由 souhinsan 於 11-6-25 09:55 AM 發表
e家玩pvp比d戰士職玩.其他都系玩汁雞-_-

d魔法師可以定人 仲要定好多秒  成班比佢一定 無得行 無得出招 ..出緊大招就黎出到個一刻.. 停左/成個人係空中吊住..(心諗:玩撚毛咩..)
跟住佢接手一招大技,成班一齊秒左(上左神聖天堂)
原帖由 忍忍~ 於 11-6-25 02:55 AM 發表
對箭神pvp真係易打到-_-

導引以前一下起碼1w up

而家5000-8000
硬食都無事

睇住人地d戰士,接技接到我...魔法師d魔招,萬幾萬幾咁黎,一係比人接到high high,一係定晒係度做紙版人
原帖由 帥得狠 於 11-6-25 01:37 AM 發表
我的個人感受是..D字一大一細.辛苦左少少..

睇完你的內容, 開多個劍聖都不錯..
可遠可近可跑..

對唔住,我好想比人睇我d感受,但冇諗過人地感受(睇得辛苦),下次唔會再錯
劍聖冇諗住玩  玩都可能玩傭兵
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 10:32 PM , Processed in 0.033464 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存