2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍心傳奇 有無人想同我去d物價底既ser打裝/強化石等! ...
go

[討論] 有無人想同我去d物價底既ser打裝/強化石等! [複製鏈接]

現招甘多位朋友 玩一個比效少人既ser

希望大家會玩得開心  我想知龍心傳奇d ser基本上係無少人- -.... 隻隻ser都係甘鬼多人嫁啦...

希望甘多位人兄 一齊升 打裝/強化石 等等啦=.= 唔好離開 呢個遊戲啦  

外掛問題 真係煩到不知所謂  睇佢幾時封曬佢 !!

有意加本人msn:hk358@hotmail.com
       加果時 唔該打(龍心傳奇玩家一齊升)

現時效少人的SER

闇黑魔瞳 no pvp 呢d ser可以開紅打人 但係個名會變左紅色 會比d士兵打番你
暴風神劍no pvp
琥珀龍晶 pvp

3個ser 其中一個  

現時12:45 今晚可以一齊升通頂....

原帖由 好鬼衰 於 11-6-25 12:38 AM 發表
有無人想同我去d物價底既ser打裝/強化石等!
現招甘多位朋友 玩一個比效少人既ser

希望大家會玩得開心  我想知龍心傳奇d ser基本上係無少人- -.... 隻隻ser都係甘鬼多人嫁啦...

希望甘多位人兄 一齊升 打裝/強化石 等等啦=.= 唔好離開 呢個遊戲啦  

外掛問題 真係煩到不知所謂  睇佢幾時封曬佢 !!

有意加本人msn:hk358@hotmail.com
       加果時 唔該打(龍心傳奇玩家一齊升)

現時效少人的SER

闇黑魔瞳 no pvp 呢d ser可以開紅打人 但係個名會變左紅色 會比d士兵打番你
暴風神劍no pvp
琥珀龍晶 pvp

3個ser 其中一個  

現時12:45 今晚可以一齊升通頂....

ARE U SURE

< 超級黑SHOP
只會把物價 提高
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 07:13 PM , Processed in 0.027028 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存