2000FUN論壇

搜索
go

[分享] 笑料~ [複製鏈接]

原來d幫會王刻住人地個名
   某人放隻人係到,話我搶佢幫王喎:有圖比你睇,我係用小陰掛幫王,你就坐係到話人搶你幫王,笑左囉,我先至冇你咁_得閒搶幫王,你估我超人唔洗訓24小時都係到搶你咩,傻_^^

又要搶,搶唔到又係到話人廢,你唔好去死~

嘩,大新聞,原來你老公係藍孩子,唔怪得你搶唔到,仲可以屈番我搶你囉

應該去貼圖區

爆哥,算9數啦,果2公婆出晒名ON9嫁啦,全SER都知嫁啦,唔係洗乜壓80LV壓左成年恰低LV

Alta活動勳章 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

爆哥係唔係小妖哥=0=

爆哥哥..算啦..果陣叫唔好打爆幫會粒石你咪一樣成日偷打爆

係你應承左我唔轉Ser, 而相反唔守承諾既人係你, 既然你自己出爾反爾,我踢你就係應份...

原帖由 ^oo^! 於 11-6-27 02:13 AM 發表
係你應承左我唔轉Ser, 而相反唔守承諾既人係你, 既然你自己出爾反爾,我踢你就係應份...

我果日全日都係ser1打,請問我幾時轉過ser呢?

原帖由 hkcmkit 於 11-6-27 01:41 AM 發表
爆哥哥..算啦..果陣叫唔好打爆幫會粒石你咪一樣成日偷打爆

一哥哥...我好似打過1次咁大把...同埋我打果次係掉寶,又係唔係經驗加成...幫個d人個個都想要經驗...個掉寶得你地岩用...你地為左掛圖就打得?邊有人唔想升快d嫁...你地為左掛圖,打副本裝就可以打爆粒經驗加成石?,(有人親眼見住幫主打爆粒經驗加成石)而我為左大家升快d打爆就唔得?咁叫道理?一係你就寫明任何人都唔打得.

早?講嘛爆哥哥,那我們上次有人去幫會山寨時見到你設定離線打到幫會粒石得細半,跟住有人見到你後off埋,你早點說出來就可以讓我們知道你的用心良苦。。。。

原帖由 sam0911 於 11-6-27 08:42 AM 發表

我果日全日都係ser1打,請問我幾時轉過ser呢?

你話你個日全日無,係唔係代表你由應承我個晚開始無轉SER搶呢? 如果係, 換轉即係人地講大話.. 我可以同你道歉, 如果唔係, 即係你的確無守到承諾..

原帖由 sam0911 於 11-6-27 08:57 AM 發表

一哥哥...我好似打過1次咁大把...同埋我打果次係掉寶,又係唔係經驗加成...幫個d人個個都想要經驗...個掉寶得你地岩用...你地為左掛圖就打得?邊有人唔想升快d嫁...你地為左掛圖,打副本裝就可以打爆粒經驗加成石?, ...

係,我有為打副本裝而打爆粒石. 我承認, 而且, 我打爆粒石既時間到出返既時間, 係無乜人會去拎狀態先打.
另外, 你話邊有人唔想升快D, 咁我又想問.. 想升快D既, 唔會到今時今日..都仲係個個LV進度掛? 係為掛機個半個鐘拎一次50%經的話..
再者, 你想講你打爆粒石係要拎經驗, 你想要經驗加成升LV? 咁唔好同我講掛幫王去升LV呀...

我唔比人打, 主因都唔係粒石狀態加成D乜, 而係打爆粒石之後可以執到既野.. 我唔想某D人為左圖利, 係咁去打爆粒石.. 自己獨佔幫會所有人既利益. That's it.

原帖由 ^oo^! 於 11-6-27 06:01 PM 發表

你話你個日全日無,係唔係代表你由應承我個晚開始無轉SER搶呢? 如果係, 換轉即係人地講大話.. 我可以同你道歉, 如果唔係, 即係你的確無守到承諾..

我的確由應承你果晚開始沒有轉ser搶,比你踢果日係我係s1佢係s2轉過黎,跟住你就踢左我...

原帖由 ^oo^! 於 11-6-27 06:05 PM 發表

係,我有為打副本裝而打爆粒石. 我承認, 而且, 我打爆粒石既時間到出返既時間, 係無乜人會去拎狀態先打.
另外, 你話邊有人唔想升快D, 咁我又想問.. 想升快D既, 唔會到今時今日..都仲係個個LV進度掛? 係為掛機個半 ...

我無記錯既話我果次去打粒石係維護前果一個鍾,幫頻周不時都有人話粒經驗加成...成日比人打爆...我唔係唔想升快d,係冇咩時間玩,掛怪...我諗你有玩神武,應該知近攻掛怪...幾耐要用一個大師鎚..而且我自問又唔係打得快,裝又唔係勁...你話我成日去打爆....我好似打過1次同埋你講果次...跟住都冇啦...你地又何常唔係想獨佔幫會利益....日日搵d分身入黎完錢就走...幫會福利唔係應該人人有份既咩...你又話唔想某d人獨佔幫會利益,咁點解得你地可以咁做,其他人唔得呢?

原帖由 sam0911 於 11-6-27 09:49 PM 發表

我無記錯既話我果次去打粒石係維護前果一個鍾,幫頻周不時都有人話粒經驗加成...成日比人打爆...我唔係唔想升快d,係冇咩時間玩,掛怪...我諗你有玩神武,應該知近攻掛怪...幾耐要用一個大師鎚..而且我自問又唔係打得 ...

日日搵分身入黎拎完錢就走係有人咁做, 我已經少玩. 我自己理唔到咁多事. 隻GAME並唔係我生活既所有, 你要諒解. 做幫主都唔係超人,有4隻手8隻眼去昅實別人一舉一動..
而且我, 的確有一段時間搵2個低LV分身入去拎錢,但已經好耐既事..
另外, 我本人真係從無話過唔比人去拎完錢就走, 只係懷疑會否因此有幫外人士混水摸魚先無係幫會聲明, 導致因此無人敢問
我一向係順人意既人,我個原意只係唔想個幫有人有多個ACC係到長出糧,而霸住哂D位,令到想玩既人無得入幫,出糧.
而並無覺得人地出糧多而唔得, 斷估你無5-6個60LV以上既ACC, 如果唔係都唔會多得過2個90LV每日出既糧, 所以, 我並唔會因為覺得你地多ACC入黎出糧而當係一個問題.

至於, 幫王既事, 我都可以同你講, Sorry.
但我只係想講..你地各有一個版本, 我亦唔可能靠你地一臉之詞就話信哂邊個.
幾張相亦唔代表什麼有力證據話你係無轉過SER, 都係鼻同口拗.
如果你覺得因一件未知結果既事而令你無得出糧, 你可以密個幫招到人既人士或者直接搵我.
你可以出完糧就走. 或繼續留係到. 我隨便你.

最後, 我並非有心要懷疑或對你有偏見. 你話你打幫會石, 唔係我自己見到一次就將佢擴大黎講.
而係有幫會會員亦見過你打, 我只信空穴來風,未必無因. 如果你真係無做過, 我唔知點解幫入面百幾人,幫員要指名話係你打得多..
另外, 你口口聲聲既想為幫會會員爭取利益, 點解我從來都未見過/聽過你向我/高層提及過/反映過/批評過?
更甚既係, 你係一個係幫會從未或者係極少出聲既人士, 你又叫人點了解你, 點知你為人? 點信任你?
你大可以火燒心到要CAP哂圖上2千FUN開POST話人既時間你付出到, 難到你就唔會係幫頻到打幾隻字「HI,各位」, 用幾分鐘同幫員吹下水?
咁自問, 你對本幫, 除左可以出糧, 你有歸屬感嗎? 你真係一個會比人覺得你係為幫付出既人嗎?你所作的,已反映出結果.
唔係我唔信你,而係你根本無野說服到我信你. 話到此.

唔係我唔想係幫頻講野...而係幫頻本來就少人講野...有d人講完野又冇人理...我是收ac的...我不清楚上一手同你地有咩因怨...我只是覺得你地對我...有少許偏見...所以我才不太想和你們接觸...

路過的  看見CAP晒圖 咁多字回應 我也黎趁下熱鬧
打爆粒石和這個標題無關  回應的唔好扯開話題
幫主係唔係要成日睇住個會頻 看住幫會山寨粒石呢
咁佢就唔係幫主 係食蕉啦
其實幫主作為領袖 就係要令會員更加團結  一個會既興衰唔係單靠一個人 公會其他骨幹成員才最重要 我地唔會知佢地既名
階級有別 高層和基層一定有些分別
你要問下自己點解 做唔到高層
這個小圈子 你覺得唔公平 你可以選擇面對 你也可以離開
令地金係咪可以吸人入會  對一小部分人會係
重要係冇人會為左一千幾百金 留係一個唔開心既地方 況且一日刷副本刷粉都會有金  掛機比打機好玩嗎
單憑幾幅圖真係唔知誰是誰非 值得留意係第三幅圖的密語
[ 廢人你慢慢打啦 你咪一樣比我老公踢出幫 ]
令我想起一則中國新聞 : 我爸是李剛
你知道自己衰咩啦  你唔清楚人地既背景地位就同人爭打幫王
你知道人地個老公是誰嗎 ..

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

玩過星曲WEB

算把啦 個兩公婆出晒名扮晒野 成個垃圾幫係度 恰新手

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

打王=打石 ?

打王=打石???
已有 1 人評分威望 收起 理由
迷失荒稜 -44 多次推舊post

總評分:  威望 -44   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:38 PM , Processed in 0.034660 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存