2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國群英傳2 Online IC呢次厄唔小人 ~請大家睇清楚~
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] IC呢次厄唔小人 ~請大家睇清楚~ [複製鏈接]

今次活動 : 明厄人 請大家再有活動唔好投資落去了 隻GAME唔玩好過
IC回我既問題:遊戲機率~  屌7你地咩 咁你就唔好同人講活動 0血袋有朱血/高朱抽啦  你係唔係厄人先 姐係 我比10M點你地沖野1句回出黎就係機率問題 ?
我真係想知 我地3個人 1個人有 最小 13-5件+20  姐1個人有30次機會  可以全出朱血  呢D叫機率 ? 100次機會 100粒朱血冇高朱 呢D叫機率 ?
上龍馬包都比你地厄1鑊 我都算~應命~ 呢次仲大鑊 我地比錢係玩GAME 唔係比你地玩家WO 你而家係玩9我地 唔多似比我地玩你隻GAME 囉 呢次問題我1定幫你地 講出去你地IC 點玩活動
希望你地比1個合理既回覆我 ~~~~~~~~~~~~ 3M點數 沖武器 可以比個+17我  大家話呢D係唔係叫機率~ 我唔係眼紅人有+30我冇 我比錢出黎玩都係想開心下 沖野我比你地搞到灰9晒
活動又係咁   大家黎平下理~~~~~~~ 夠境 而家我個個月比2-3000HKD 出黎玩你隻GAME 係唔係=出糧比你公司  你地咁對我地 係唔係好有問題~  
~~~~~ 你地慢慢唸下 ~~~~~  三國群英傳2ONLINE~人物: 三姑媽    我比名你地GM慢CHECK 隻人  夠境有冇吹大 ~

ic 真係好仆街,
我開廿個袋都係 0 高朱....
入左24000點沖把武器都係得+26, 完全未上過26樓上, 呢d叫做機率? 定係屈機?

錢唔係咁呃既, 今次匯思狗你因少失大, 開心啦

隻GAME廢既...睇怕好快汁..只不過IC食水咁深..驚你地抽唔到身

俾了咁Q多錢去玩.......你未必甘心走人.......賣A/C啦.....早走早著遲走訓唔著....................................草泥馬的.....7千幾點都係沖到+21....F..U...C...K

其實匯思真係PK.死都5改下隻GAME既機率 .因為匯思呢間公司規模真係好細.所以形成佢代理既遊戲一定禁住我地黎搶.拖得我地幾耐就幾耐.呢D未叫做奸商囉 (支持回收剩餘既披風)

機率底都算 打王無寶出真係陰公
之前6hr都有2本書出下 而家...6hr毛都無條.....連賺下金既機會都無

其實呢d野係你情我願,佢自己個公告寫明係  有機會姐? 你又冇話實中 ,你話佢呃錢?佢冇強逼你入點玩?你覺得佢呃你錢既,建議你去消費者度告7佢都好  

回復 6# Zalmai 的帖子

說話唔係咁講 好問心 係商業國道入面黎睇佢係冇錯 呢樣野我明 冇錢搵既野你會去做 ?
但係好問心..幾多人沖野 得既係咩 ? 1袋1朱血?  有d野明買明賣 你估我地小人 比呢次錢 佢呢次係捉虫 而家佢既做法就係企硬囉~死都唔應有問題
6合彩都有人唔中啦 我地都冇話馬會厄人錢 學你話冇人強迫我地家wo ~ 我地都唔會強迫 佢1定要比番d野我地
問題係 1個人打抽30個袋冇 5個人抽點都有1個有啦(5個都冇) 我琴晚冇野做既時間入面我好自然就問其他人~你有冇中呀~(只要有1個人同我講有中我就當自己西黑) 我應衰仔嫁wo  但係個答案入面 係冇人中~之後今日打上去客戶服務想了解件事~點知留言~ic呢招高~扮冇人~
想問下大家 ~6合彩 1期冇人中 下期都會有人中啦 ~起馬人地都識厄我地錢(呢d叫保自己平安ma) ic 呢次冇 回覆人都係 1句(機率問題) 而家你地d機率係點計
而家呢個活動入面 100%計係冇0.01% 呢d叫機率? 你地有玩呢次活動既人平下理 係唔係我引到你地唸ic有問題 ~   希望大家出黎講下野 ~

好問心 ~  呢次活動 真係有人中既 我係到同大家同ic say sorry ~
呢隻game 係而家ic最搵錢既1隻game ~ 唔計其他人(用錢既我個個都識~)
我廢極個個月都最小2000  hkd~  多起上黎 ~連幫我地頂點既game shop 都話係唔係有點過份~(你地今過月頂左成10點~我刷卡刷到手軟~唔好吹我而家比點你地要比小小時間我黎e-mail我地)
得黎既野就係火都黎 ~ 果10m點對而家唔係番工既人黎講真係可以係成年既錢 ~ 大啦啦 囉幾皮野出黎玩(1個月)d人1定覺得你白痴~比起我唔玩好過,買架廢廢地既車都得啦
而家比過萬 呢次活動既人:三姑媽.神原xx.凱x.(武靈同龍皇太子.2670)我就冇問 .....(唔好意思囉晒你地d名出黎比ic睇)   
你話我地呢渣人有冇比錢你地ic搵先 你見我地呢d人所有人都係用錢換番黎先有咁既裝~ 我地個個都好想可以好似唔用錢既人咁tim 有運就有+30 ?  唔用錢既人就有 ? 係咁比錢你地搵既人就冇?
ic你地而家係唔係睇住我地呢班人黎食先~你估下我地咁多個人 個個月 唔買你地d點~你地會唔見幾多~ ic你地今次 冇1個合理既答覆出黎 好難會令我地呢d人 ~(平息)~ 落黎囉  
台板而家係咁吸入新血玩~  你地就係咁 要人走 ~ 係唔係人地台板知你地搵得多 係合約到要加你地錢呀~  

被錢燒撚壞左個腦,輸打贏要。$$$$$$$,$$$$$$$$$$$$,
$$$$$$$$$$$$$;$$$$$$$$$$$$$,$$$$$$$$$$$$$。

原帖由 吉野流隆 於 11-6-30 11:14 PM 發表
被錢燒撚壞左個腦,輸打贏要。$$$$$$$,$$$$$$$$$$$$,
$$$$$$$$$$$$$;$$$$$$$$$$$$$,$$$$$$$$$$$$$。

你係度講乜燃?

其實我都覺呢排衝裝難左好多= =
以前衝+20-25 10下內都OK
而家30下都未必上到+20
開高朱機率應該係1:100
100袋先有1袋高朱了吧

原帖由 Strike_leung 於 11-7-1 12:57 PM 發表
其實我都覺呢排衝裝難左好多= =
以前衝+20-25 10下內都OK
而家30下都未必上到+20
開高朱機率應該係1:100
100袋先有1袋高朱了吧

你中佐高朱嗎?

原帖由 革命-百戰 於 11-6-30 06:52 PM 發表
好問心 ~  呢次活動 真係有人中既 我係到同大家同ic say sorry ~
呢隻game 係而家ic最搵錢既1隻game ~ 唔計其他人(用錢既我個個都識~)
我廢極個個月都最小2000  hkd~  多起上黎 ~連幫我地頂點既game shop 都話係唔 ...

其實有人講有人中佐^^

無耐.我地只可以係度大聲講一句

匯思 你去食屎啦

中佐喇   

好睇運架姐=,=
我朋友2個袋中高朱啦=,=
自己搏唔過咪沖到+25囉=,=嘈咩呀

明顯係呃錢ga 喇 只會越呃越勁, 有過一殺那歡樂便算了
一早賣了acc 算數 哈哈

去tw玩算喇= =

原帖由 tomy1111 於 11-7-19 08:18 PM 發表
去tw玩算喇= =

tomy1111 發表於 11-7-19 08:18 PM
去tw玩算喇= =

支持支持
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 10:39 PM , Processed in 0.099442 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存