2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九尾Online 戰場彈game問題
go

戰場彈game問題 [複製鏈接]

現在每日打戰場非常好玩,入去無論行路,打人時,有機率地發動彈game技能,試過霜靈一隊同時間彈左三個,彈左又出現逃亡者狀態,開場同完場會唔同哂?人,麻煩盡快搞搞佢。。

Alta活動勳章 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

打到好開心先彈GAME,彈了仲要比人入了連日任都做唔到

原帖由 a62233540 於 11-7-3 01:53 AM 發表
打到好開心先彈GAME,彈了仲要比人入了連日任都做唔到

你打得有幾開心先,入到戰場咪又係比戰場神撒狄秒

Alta活動勳章 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

個場無咩強人係有2個強人之MA

其實我地仲急丫....不過要了解左情況先
到底係玩家有系統撞左?
網絡/機房問題?
真係內容有事?定只係玩家缺左圖?
希望玩家比少少耐心~我地會盡快解決問題~

其實我地仲急丫....不過要了解左情況先   GM唔該自己 今晚12點前 自己親身體驗下
到底係玩家有系統撞左?      
網絡/機房問題?                                  問題一定係你地系統問題  無可能個個玩家都會彈
真係內容有事?定只係玩家缺左圖?         我覺得係新門派既技能有問題,
                                                    就連新門派既NPC人物圖都有格仔 唔夠細緻 ,

另外靈狐既技能咒技術 出技比以前慢左3拍  耐力扣快左仲接受到
打個幅本王/戰埸/ 打十幾招 隻狐先出到一招咒  以前第一招就中咒,
唔好講 隻狐依家可以有3招技 所以就慢左係正常,  就算唔用其他兩招法寶 紫介 都係慢左囉,
點解姐GM,打個幅本都慢左, 我地寧願唔要其他兩招 要快正常速度,打幅本 戰埸 都比你依家多左個2招好用囉,計返條數,一招勝你過你依家多左個兩招,搞甘多野,個戰埸又LAG 打幅本又慢, 更新呢D野個時 無留意下台版架咩? 台版都唔夠完美 ,就拎黎香港更新,
戰埸雙倍血 D人 10幾萬血  點打姐-.-   更新戰埸呢D野 又唔同玩家討論下,唔係你地官方
覺得甘樣既戰埸就係好玩,我地就會好玩, 以前個戰埸比依家好玩多多聲,一句講曬,
簡單就是好玩,明唔明姐 小狐姐姐
      有更新是好的,下次更新前有關於戰埸既野 可唔可以拎出黎討論下呢?

其實唔止戰場問題,幫戰又係咁彈,尋晚上古九點無故失蹤,領地戰完左又解唔到日任同唔會自動出去等問題,麻煩你們可以盡快把問題解決

原帖由 Gary1113 於 11-7-4 03:47 PM 發表
其實我地仲急丫....不過要了解左情況先   GM唔該自己 今晚12點前 自己親身體驗下
到底係玩家有系統撞左?      
網絡/機房問題?                                  問題一定係你地系統問題  無可能個個玩家都會彈
...

收到玩家意見
其實九尾改版,係跟隨必要既系統更新,當然遊戲系統無可以講完美...就算WINDOW都無完美係咪
其次係本POST講緊斷線彈GAME問題...呢個係我地需要即時解決既問題,現時搵緊原因,希望玩家比少少耐心.
狐吉技能機率方面,經原廠查證係唔會影響出技機率的,呢方面我地會再進行測試.

完整更新過後,大家仍然不斷在戰場,領地彈game 期望今日維護後重新完成

原帖由 hkcmkit 於 11-7-6 09:16 AM 發表
完整更新過後,大家仍然不斷在戰場,領地彈game 期望今日維護後重新完成

希望有彈game/戰場既玩家,將進入戰場既分流、所進入既戰場、電腦配備email比我地cs~
因為測試時無出現彈game,亦似乎無一個肯定方式重現問題.但官方絕對正視呢件事的,所以請有需要既玩家盡量提供資料幫幫手.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:32 PM , Processed in 0.026666 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存