2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 不知所謂既任務mode
樓主:
go

[其他] 不知所謂既任務mode [複製鏈接]

原帖由 星空之豪 於 11-7-8 10:38 AM 發表
我都認同呢d point d任真係幾難 火箭ex唔卡支火箭俾人放血 刷桃子 部桃子快到捉佢都難 多數輸係唔夠時間
同埋要做任 一定要有 f.91 wing 重炮ew 阿布 重高 其中一部(我一部都冇合XD,租機打)
香港玩家 多數都係冇耐 ...

其實係D人鎖晒房先咁難搵姐
試過有晚入左個場打大師任(吾係好記得咩任,係00既任黎,一場都好耐)
我用C機都冇踢,玩左幾場又吾係真係好難打
其實係有D任比較仆街小小姐,吾係無解既
===============================================
我都好同意你既講法,最搞笑既用外掛都要你用S機,見你用A都踢
屌呀,你用外掛我吸經都有錯?你一個打晒咪得-.-

原帖由 w550i 於 11-7-8 12:00 PM 發表
試過有晚入左個場打大師任(吾係好記得咩任,係00既任黎,一場都好耐)
===============================================
我都好同意你既講法,最搞笑既用外掛都要你用S機,見你用A都踢
屌呀,你用外掛我吸經都有錯?你一個打晒咪得-.-

如果外掛一個打哂就一定唔理你啦,你要明白,今時今日外掛系有bug(清楚小小黎講其實系error)
宜家d免費版,一比c機打一打就lag哂機,要比怪打到倒地先再用得番
如果呢個時候你地d a機比人sm哂,邊個cover佢?
所以大部份外掛都希望吸經者用s機,廢事一開波你地就死哂
(以上來源系一堆用外掛o既朋友日日向我吐嘈得番黎o既結論

原帖由 hkkhhk 於 11-7-8 12:12 PM 發表

如果外掛一個打哂就一定唔理你啦,你要明白,今時今日外掛系有bug(清楚小小黎講其實系error)
宜家d免費版,一比c機打一打就lag哂機,要比怪打到倒地先再用得番
所以大 ...

咪傻
我完全吾覺得有外掛係手仲會驚死
諗下吾係用掛果D點樣打到幾下拎經仲好過啦
我地死晒又如何?
只要打左3下+外掛仲係到
一樣都係有經架wo
你入下呢D場打幾場就明
40秒一場係無呃你,怪都未埋身就死晒,有時快手過頭其他人連經都冇
我又吾明白點解D人會咁搞笑,用外掛都驚餐死
咁佢地無外掛咪連任都解吾到?

原帖由 w550i 於 11-7-8 12:34 PM 發表
咪傻
我完全吾覺得有外掛係手仲會驚死
諗下吾係用掛果D點樣打到幾下拎經仲好過啦
我地死晒又如何?
只要打左3下+外掛仲係到
一樣都係有經架wo
你入下呢D場打幾場就明
40秒一場係無呃你,怪都未埋身就死晒,有時快手過頭其他人連經都冇
我又吾明白點解D人會咁搞笑,用外掛都驚餐死
咁佢地無外掛咪連任都解吾到?

40秒一埸......一早玩過啦= =
你打下00高達個任最難,仲要得兩條友,一條掛一條正常
正常果個死左,外掛又卡住左,比人打到倒地你d血都冇咩<--------唔單止一部打你,用槍p既怪都有(呢個就系要隊友用s機的意義,你用部a機比人sm左之後邊個幫佢清怪??)
=============================
講真果句,宜家仲有邊個唔用外掛打高達大師?根本難度太高(高/老手之外)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 hkkhhk 於 11-7-8 12:12 PM 發表

所以大 ...

你唔知就唔知
外掛有bug?
你只外掛OR改機?
比c機打唔會卡
佢係卡武裝,

好心你自己用過先
改機有收費版?
你同我收費?

原帖由 hkkhhk 於 11-7-8 12:43 PM 發表

正常果個死左,外掛又卡住左,比人打到倒地你d血都冇咩

有幾難,都話大師任4條友正常打黎刷經
看看下面~~
秀吉一言令我醒起,外掛卡的是NPC的行動
你朋友卡的是武裝,那個是改機

原帖由 hkkhhk 於 11-7-8 12:43 PM 發表

正常果個死左,外掛又卡住左,比人打到倒地你d血都冇咩

乜你戈fd唔知用定身武器戈陣唔可以郁嫁咩?
乜你戈fd唔識自己走近D怪被佢地打到倒地嫁咩?
乜你戈fd唔識清怪,等到part 3先被人打5下嫁咩?
你戈fd連呢3樣野都唔撚識,學咩人開改機?
已有 3 人評分Good 收起 理由
woody033052 + 3 I love it!
w550i + 3 你迫我加你GD
XNateRiverX + 3 精品文章,佢FD可以收皮

總評分:  Good + 9   查看全部評分

原帖由 tim001 於 2011-7-8 18:30 發表

你戈fd連呢3樣野都唔撚識,學咩人開改機?:face_l ...

你刷邊個任要part3:em012: ?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 tim001 於 11-7-8 06:30 PM 發表

你戈fd連呢3樣野都唔撚識,學咩人開改機?:face_l ...

你估打5下真係咁易?

原帖由 brian9213 於 11-7-8 07:26 PM 發表

你估打5下真係咁易?

有個明白咩事o既人都好
家陣我話打高達大師,唔系easy
比怪打5下,一部b機可以爆,a機冇左一大,s機都叫好小小
但系佢身邊其他怪呢??你諗為佢地唔會射(!?)野咩?
(下有隱字)
如果系我搞到大家嘴炮就我講句sorry,但系唔該諗清楚同做埋先同我嘈

十週年勳章(賀詞)

原帖由 hkkhhk 於 11-7-8 07:59 PM 發表

有個明白咩事o既人都好
(下有隱字)
如果系我搞到大家嘴炮就我講句sorry,但 ...

我同你講緊ga野 完全唔係同一樣野wow....

p.s. 如果係改機  除左一d 比較特別ga map之外  好難死wow....

原帖由 於 11-7-2 10:27 AM 發表
講起任務就嬲
一入任務mode   間間都lock晒  間間都係外掛
呢d就係呢個online既任務mode.....外掛mode
d任務好似都係開發黎比外掛玩既咁
皇牌機師你冇外掛根本就冇人打
npc兩3下就搞掂你   npc既血就多到唔想爆 ...

要刷圖既任務堅難打。(仲要限難度先有)
入到任仲要有特定機體先比你打(某S機,無既踢)
或者叫人 卡/掛 無既唔理你,你自己等點飽佢
點解d任會難到咁架
----------------------------------------------
樓主講出我心聲

而家仲外掛 ?

1個改+1個唔改搞掂全部任啦

原帖由 hkkhhk 於 11-7-8 07:59 PM 發表

有個明白咩事o既人都好
(下有隱字)
如果系我搞到大家嘴炮就我講句sorry,但 ...

佢講既打5下
係冇掛既打吾到5下陰公炸
不如講下咩任會咁易俾npc打爆先啦
有圖刷既任既其實吾係一D都吾難架wo(同你講月下果D先叫做難打丫)
你有冇試過真係打D大師任架

原帖由 w550i 於 11-7-8 12:00 PM 發表

========================= ...

我試過撞過幾次pw入到去俾人踢出黎
其實唔好話要我用s機打丫 我連郁都難 咁鬼lag 佢地改機果d有地圖秒怪ge 佢地lag連帶我都會lag
大師任 我未解香港 解過火箭 噩夢xxx 頭頂上的惡魔 唔知邊個最難

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 11-7-2 10:27 AM 發表
講起任務就嬲
一入任務mode   間間都lock晒  間間都係外掛
呢d就係呢個online既任務mode.....外掛mode
d任務好似都係開發黎比外掛玩既咁
皇牌機師你冇外掛根本就冇人打
npc兩3下就搞掂你   npc既血就多到唔想爆 ...

其實...
用外掛先係真正既高達!
D外掛狗真係好似D劇咁一個打哂, 仲勁過打無雙!
已有 1 人評分Good 收起 理由
brian9213 + 1 ~

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 woody033052 於 11-7-9 12:41 AM 發表

其實...
用外掛先係真正既高達!

佢地先係純種變革者 trans-am

原帖由 woody033052 於 11-7-9 12:41 AM 發表

其實...
用外掛先係真正既高達!

有時真他媽的不得不認同你

冇掛真打似玩MH空裝打雷狼龍
不是打不到,宜是很易死

十週年勳章(賀詞)

原帖由 w550i 於 11-7-8 08:28 PM 發表

佢講既打5下
係冇掛既打吾到5下陰公炸
不如講下咩任會咁易俾npc打爆先啦
有圖刷既任既其實吾係一D都吾難架wo(同你講月下果D先叫做難打丫)
你有冇試過真係打D大師任架

個個咩咩後篇 .....d 炮痛到pk...

原帖由 w550i 於 11-7-9 11:04 AM 發表

有時真他媽的不得不認同你

冇掛真打似玩MH空裝打雷狼龍
不是打不到,宜是很易死

雷狼龍d 招...好易避
把武ok 就ko 到

反而叫我空裝打銀火就怕...

原帖由 brian9213 於 11-7-9 11:29 AM 發表

個個咩咩後篇 .....d 炮痛到pk...

雷狼龍d 招...好易避
把武ok 就ko 到

反而叫我空裝打銀火就怕...

mhp3空裝打雷裝好易,係你中招之後麻煩姐
銀火.....他媽的還我無硬直火車腦殘銀火來!

媽的一直飛一直飛
個頭又硬撚過龜頭
隻翼又高
條尾又硬,仲要原地自轉X N次
正仆街
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 09:30 PM , Processed in 0.043895 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存