2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦技術問題交流 我部機成日自動熄機
返回列表 發新帖 回覆
go

我部機成日自動熄機 [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我部機成日間中開game就卡左係到 如果有開歌 就會滋滋滋咁既聲 玩左半年到 我換左ram又係玩左陣冇事 之後過左排 又出番黎 風扇又轉左個勁既 平時冇開game 都係30-40幾度 一開game先會46度左右 cpu 顯卡都係咁既度數  會唔會我火牛唔夠力
我係amd955 4核心 gts450顯卡 火牛唔記得. 我想問下 有冇軟件可以比我知 我既火牛係咩 如果有高手有既話 請加我msn:aycfann_2007@hotmail.com  最好順便幫我計下我個火牛夠唔夠力 知左之後  
補充:DDR3 1600 2G RAM 1條

軟件係check唔到火牛

你部機好似我哥部, 顯卡一樣, CPU 係965, 4G DDR3, 我隻牛係450W, 開GAME熱的時候個火牛風扇會狂轉好煩~~
你隻牛拆開機箱睇LA, 有寫咩版子和幾W~~

可能過熱...拆粒u睇下
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:04 AM , Processed in 0.030584 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存