2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 毀滅者靠呢招食飯啦
go

[分享] 毀滅者靠呢招食飯啦 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

所以我都唔明白...

點解d戰..牧..d男職次次都話平衡平衡..加強加強.

d箭..魔..d女職..次次都係話某技能太強...平衡平衡..弱化弱化-.-..

到低女職有咩咁強大- -"....
e家pvp唔再講...
基本上女職要打贏男職有一定難度....
唔好同我講技術...廢話中既廢話..
遊俠冇一招技打得入劍聖出任何技時既霸體-.-咁叫平衡~

講到打王...女職皮嫩血少-.-....又冇擋格技((得元素..仲要用超多sp點-.-

都唔明點解仲要成日強化男職弱化女職...真係咁值得弱化-囧-!?

((ps..琴日打pvp發生左件勁on9既事...小弟45魔導..打40祭...被電電電...最後...差少少打得贏1次...差2下...點知..冇mp-.-

有冇咁屈機-.-
回樓上
不能同意更多
上次我(48lv)同公會一個賢者(37lv)pvp
超難殺…
果場我係輸左- -
雖然話佢技術係唔錯
而且我都只係小輸
但我個人感覺就係…
人地40技都冇
而我就48…
種感覺真係…有點兒那個…
超級無言
連光時最強防禦技能
究極光束
賢者一下撞埋黎
都即斷
我真係打毛

原帖由 svmj2 於 11-7-5 10:46 PM 發表
所以我都唔明白...

d箭..魔..d女職..次次都係話某技能太強...平衡平衡..弱化弱化-.-..

e家pvp唔再講...
基本上女職要 ...

以家可能太弱既...但以前真係神...例如元
根本高攻元素就玩哂,一開波食粒火球3萬
燒多幾下,一係死,一係剩番幾百血

冰盾中左 火球秒

基本上除左打番同職外,其他都好有優勢

同埋你話打唔入,係捉路問題..雖然真係難打...
好似個個都話傭比遊恰....講真我除左撞到神手之外
根本好多時都係我WIN

太易捉,例如遊一跳起彈射,我就會飛炸彈,等佢連唔到技
有時會比佢射中,地下轉兩圈,同常會過黎踢暈我....個時會用飛行...

不過二轉招回比技就真係唔知啦....

講番先,隻GAME公平既,個個職輪流強大

原帖由 餅餅' 於 11-7-5 10:51 PM 發表
有冇咁屈機-.-
回樓上
不能同意更多
上次我(48lv)同公會一個賢者(37lv)pvp
超難殺…
果場我係輸左- -
雖然話佢技術係唔錯
而且我都只係小輸
但我個人感覺就係…
人地40技都冇
而我就48…
種感覺真係…有點 ...

以家MP係一個問題...
魔職應該高D....
戰士就唔得啦= =狂跑

女職好慘-,-"
男職重要改得咁勁....
強烈要求男職改弱,
又話咩平衡......
咁樣叫平衡!?

最好就神聖化身改到得番10秒xdd
颱風改到勁細範圍.....

ps 賢者化身,箭神有冇得閃-,-?
高爆&飛空,我都慢慢走,一黎到我就用e兩招,
但係佢地真係開好耐......

原帖由 zzxx6729 於 11-7-5 11:07 PM 發表
女職好慘-,-"
男職重要改得咁勁....
強烈要求男職改弱,
又話咩平衡......
咁樣叫平衡!?

最好就神聖化身改到得番10秒xdd
颱風改到勁細範圍.....

ps 賢者化身,箭神有冇得閃-,-?
高爆&飛空,我都慢慢走,一黎 ...

元素同魔我覺得唔駛(可能改小小硬值個類)
反而箭同遊就要改...因為真係幾低攻.....成就ROOM 無見過遊同箭WIN過-.-(個人戰)

同埋我諗緊...傭既一下龍捲再+埋呢招..女職會唔會一下3萬幾血無哂 ?

牧職1打1真係好好打,回好左金鎚sm既,
不過我覺得弓都唔弱,箭神打人都好痛,遊比佢連技爆擊好痛

招技咁屈o既 =,=

佢本來已經開左金鍾 咁都叫屈?  係陸服呢招大約打6000

講真,屈唔屈我就唔多知,但係公平d講句,斧傭就一向pvp勁,要連死一個人話咁易,但係鎚傭呢??
有幾多真係專修鎚技既鎚傭玩過pvp??唔要雙修埋斧技wo,你試下幾難打,招招平均都要回30秒上。
如果鎚傭係勁,以前就唔會斧多過鎚咁多,e家2轉左鎚傭先多返招似樣既技,?d人又話屈又話成。
有冇諗過鎚傭有幾多招技係pvp上真係屈得?
題外話,個人由出左2轉已經不太喜歡現在某些傭兵(雖然自己都係)
因為好多之前係斧傭既人,一見2轉鎚傭多左呢招吸吼就過曬檔做鎚傭,呢d人完全冇對自己所選既職業有熱誠...完全只係見勁就過檔果d人。
何解我唔中意呢d人- -"?因為我由1轉15lv已經渣鎚玩主吼技副鎚技玩到e家,開頭成日見到斧傭係度話鎚傭點點點...e家..??又過曬檔...?
(以上不喜可給意見...但不要太插)

原帖由 呀雪s 於 11-7-6 04:54 AM 發表
講真,屈唔屈我就唔多知,但係公平d講句,斧傭就一向pvp勁,要連死一個人話咁易,但係鎚傭呢??
有幾多真係專修鎚技既鎚傭玩過pvp??唔要雙修埋斧技wo,你試下幾難打,招招平均都要回30秒上。
如果鎚傭係勁,以前就唔會斧多過 ...

我明- -
就好似t2咁…
果陣元素勁
就個個玩元素
到t3啦
魔導勁
又個個玩魔導
而家2轉啦
本身光時初初設定輸出好強
又個個玩光時
而家比人和諧哂
又轉返哂去玩暗時
真係吹漲- -

傭兵真係好有霸氣
我勁鐘意佢既吼叫聲0.0

玩過人地隻職先好評論人地
個個都想自己隻職最強
龍之谷可以汁笠

原帖由 呀雪s 於 11-7-6 04:54 AM 發表
如果鎚傭係勁,以前就唔會斧多過 ...

我唔想插你 不過敢問聲 你專修鎚技/主吼副鎚就代表你識玩傭@@?斧傭只代表主流傭既玩法

主吼副鎚 冇斧技 難成PVP既材料 除非佢逆向挑戰 PVP既高手會理性選擇佢要既技能上戰場

講到分家咁款 轉斧淨轉鎚 玩GAME唧 轉狂戰淨毀滅都係個人取向 鐘意邊面咪邊面 我一開波玩斧傭

直至鎚都玩埋 兩種武器都識用 我唔主吼既原因 係PVP既靈活性(我用吼都識連 不過我會選擇令自己爽D既方法)  亦都係因為50大吼而我轉毀滅 毀滅單P都可以渣斧渣鎚 冇得出40大咁解 而且得"一招"主動 可以同其餘幾個2轉職抗衡
(狂戰既踐踏EX 識打既就好易睇穿 飛行EX革新性亦唔大)

另外 見過黑暗女王招重力球EX SM戰系未?? 睇過 就知 魔導2轉後單P都唔弱

原帖由 svmj2 於 11-7-5 10:46 PM 發表
所以我都唔明白...

e家pvp唔再講...
基本上女職要 ...

ON9 劍聖未放日食 咩招都頂唔到
無招破到劍聖? 環形箭,鷹落,範圍射擊,螺旋風暴, 放左日食都頂唔到啦
戰士霸體係高D架啦大佬 又唔係高過傭 你想改到D弓手法師硬過劍傭??

呢排成日都有法職話 咩招咩招唔易打中架你咪試下囉 咁
自己打唔中都可以賴 我真係服9左果D人

係囉係囉
改到D女角一下可以殺得死D男職 咁就叫平衡
根本就係相生相"克"

首先化身基本上好多職都有呢個問題…

如果真係要改大技
咁唔該將魔導兩招大技都改細
順便將遊俠招刀刃範圍改細
再順便將箭神兩招技改到8M距離 魔箭招技只可以食單體
咁夠哂平衡啦

我記得呢招有好多用法...
連擊也好強

十週年勳章(賀詞)

我想問現在聖騎打月之領主應該點打好~
招水月太神~ 好難閃~ 雖然我知道走埋身係最好~但唔係行埋去就咩事都無- -

個個職都有優同弱點dga la反而e家覺得補血加回血裝e個問題大d
打到冇 MP都殺唔到 連到幾神都係甘幫條友回血
不過我此中覺得玩咩職 你玩到勁就自然勁 玩到廢就廢=+=
因為覺得pvp主要都係睇避人招同埋自己放招既時機同準確度
個個話邊招邊招屈 用迴避避到咪冇事 避唔到咪靠走位 走位都唔得咪靠技能 當然實有人否定 但我覺要變勁唔係等隻game改到隻職幾勁==係你本人既能去到咩程度 更新2轉係正在多d新技玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 08:31 PM , Processed in 0.037575 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存