2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之飛飛 《夢之飛飛》換簽名檔 豪送豐富獎品
go

《夢之飛飛》換簽名檔 豪送豐富獎品 [複製鏈接]

活動介紹:
《夢之飛飛》即將在7 月7 日正式展開公測,為了讓玩家於公測可以有最充足的準備,特別為香港玩家舉辦「《夢之飛飛》換簽名檔 豪送豐富獎品」活動,大家只要換上《夢之飛飛》的簽名檔並留言不少於20字的遊戲建議,就有機會得到吸血鬼套裝(在活動帖內留言需要男套裝還是女套裝喔)豐富積分!快來用參加這個簡單到爆既活動,大家記得踴躍參加了~

活動時間:即日起至7月20日 (晚上12:00)

參加方法:
玩家需要到2000fun論壇中,更改自己的簽名檔為官方指定的一款,然後在此帖中留言不少於20字的遊戲建議,即有機會獲得「豐富獎品」。

派發方式:
由本版版主在活動結束後,抽出得獎者。
※活動完結後將於一星期內派發獎品,有關活動獎品將會以PM形式聯絡得獎者。

獎品:

‧限量虛寶吸血鬼(男)套裝(14天)或吸血鬼(女)套裝(14天) 總5名
(在活動帖內留言需要男套裝還是女套裝)
‧80積分(隨機20名)
隨機以上其中一種獎

簽名檔修改方法:
進入控制面板中->編輯個人資料的「個性化資料修改」,在個人簽名中加入下面提供的代碼:
(發帖時請確保已選擇「使用個人簽名」)

簽名檔圖片1:

簽名檔圖片1代碼:
  1. [url=http://www.2000fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=2626][img]http://file.2000fun.com/uchome/attachments/201107/6/1097269_130993935298nt.png[/img][/url]
複製代碼

簽名檔圖片2:

簽名檔圖片2代碼:
  1. [url=http://www.2000fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=2626][img]http://file.2000fun.com/uchome/attachments/201107/6/1097269_13099393558scg.png[/img][/url]
複製代碼

活動注意事項:
1.簽名檔圖片中不能作出修改。
2.官方/本論壇將保留變更獎項內容以及核准兌換與否之權利,一切異動以活動帖公告為準。
3.官方/本論壇保留變更或終止活動時間、內容之權利。
4.會員在發表及回覆留言前必須遵守2000fun論壇版規,一切爭議以2000fun論壇之解釋為準。
5.官方有權保留最終決議權。
6.請勿在本帖回覆屬聊天或無意義灌水性質的文章,在本帖違規之留言將會被刪除。
7.每位會員只限參加一次。size]

笑傲無雙

14日........-.-凸.....容許我個人甘直

笑傲無雙

我要女吸血鬼套裝
建議:希望gm多d搞親民活動,與玩家保持良好關係,抓外掛捉幣商呢d都要做到 仲有希望唔好出太多呃錢野@_@時裝最好有永久 差唔多啦,祝gc業務蒸蒸日上

十週年勳章(賀詞)

MY Suggest : More activities to keep maintain human traffic  , do the best to contend with

cheaters .I hope the server quality can keeping good.

The above-mentioned problem is the basic often seen in free online games.

Who's game did it better than other  , who 's  survival

That is all

------------------------------------------------------------------------------

I am the boy so if i win a lottery  i need a Boy's Vampire Set

已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
小良哥 + 80 活動參與
↑東仔↓ + 1 I am the boy笑 唔識英文就唔好扮野啦

總評分:  威望 + 80  Good + 1   查看全部評分

吸血鬼(女)套裝(14天)
建議:gm可以多舉辦活動,例如 雙經, 打怪換獎品, on夠一定時數有野拎
更可以舉辦一d gm同玩家一齊既活動

已有 1 人評分威望 收起 理由

總評分:  威望 + 80   查看全部評分

14日...本身想留...但見到14日已冇興趣

我想要男套裝~
Suggestion:本人認為這遊戲,官方建立多一些活動,令玩家和玩家之間的距離拉近,
此外,官方還可以推行一些反幣商計劃,打擊幣商,還可以出多些免費而又可以令玩家
得到利益的活動,超過特定上線時數可以獲得額外獎賞,在公測期間,玩家可以擁有雙
倍經驗值,出多一些打王活動,可以令玩家得到寶物,不要經常欺騙玩家的財產,盡力
打擊通帳,不要在玩家經常玩的時間維護,令遊戲可以一切如常。
These are my suggestion , thank you.

Alta活動勳章

建議:
希望GC可以搞搞外掛;
活動方面希望唔好成日都係儲值送野既活動;
仲有,
開機當日甚至以後既維修都請準時開機=]

我要男套裝;D
希望gc搞好隻game...不要有外掛!
多搞有趣活動..少d昆我地錢
只要你有心搞好隻game..你怕會冇人買點咩..
希望你吾系好似代理希望online咁...搞到我希望愈大..但最後失望愈大!!
最後祝飛飛公測人氣爆升冇跌!

我要男套裝;D
建議GM可以多舉辦活動;) 例如: 雙經; 打夠足夠數量既怪就可以換獎品; 0n夠一定時數有獎品拎:D

我要女吸血鬼套裝  
建議:希望呢個game可以加強捉外掛 因為5想又玩玩下又要放棄啦!!
另外隻game可以有d5洗用$$既平等既狀 5好令到因為無$$就令到角色既能力不平等!

吸血鬼(女)套裝

不經不覺飛飛又來了 希望OB唔好好似CB咁咁難跌野 (個掉寶百分比真係令人汗顏...)
希望飛飛唔好好似其他ONLINE GAME咁 咩都係商城商城
要玩商城點解我要玩飛飛先
以前的飛飛感覺上好易被人遺忘
希望今次可以有美好回憶在其中

十週年勳章(賀詞)

吸血鬼(男)套裝
我建議設立D系統等公會同公會之間有聯繫,例如聯盟之類......

我係是新手
希望飛飛玩家長玩長有
GC搞好隻GAME

吸血鬼(男)套裝
建議: 出雙經活動啦~ , 打寶易D , 最好一開波開個滑板黎玩陣-0- GM親民D多D上線又同我地玩A_A
咁就VERY GOOD啦~搞多D活動仲好, 唔理咩活動總之係有野拎我地就會支持架啦

我想要男套裝
Suggestion: GM會搞好多活動...例如雙經個D...  
                    同埋既就係掉寶率....講起真係一額汗...希望到公測可以改善下...
                    希望有番以前挽既feel啦^^

GC代理 ... 一定死硬
D B _UG勁多-.-好多點品都B_UG出黎-.-

玩過星曲WEB

玩過咁多次game
2kf到抽呢d活動都冇咩點中過
今次會唔會中呢
不過有活動是個好開始

吸血鬼(女)套裝14天

(在活動帖內需要的是女套裝)

我想要:吸血鬼(男)套裝
我的遊戲建議:希望舉辦多D不同類型既活動~以建立玩家的友好關係~
不論是遊戲中既活動還是論壇中的活動都要搞到好好睇睇!!!
加入公會戰~等唔同既公會可以有競爭...
定期檢查外掛~如有發現立即凍結AC~以保持遊戲的公平性!
希望每晚都有個打BOSS任務~要組隊才能玩~
而且組隊會有多D  EXP,錢,掉寶率~咁樣可以令玩家之間建立密切的關係..
可在遊戲中結識自己的好朋友/同伴,這才是玩遊戲的目的!!!
GM可以多D ONLINE~與不同玩家玩..以及可以解答玩家的問題!!
定期更新/維修GAME...以令玩家玩得快樂/安心~但要注意時間日期!!!
而且都想有多D可以用遊戲幣買到既永久裝備同武器等等既物品!!!

最後都祝夢之飛飛可以愈做愈多人玩...愈受歡迎~成為玩家心目中GOOD GAME!!!!

女套裝

建議: 出多啲活動啦,例如:雙經活動。另外要打擊外掛,否則玩家只會一直流失。

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:29 PM , Processed in 0.043747 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存