2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL Malzahar馬爾札哈小小心得分享(文章可能過長...紅字=裝. ...
go

Malzahar馬爾札哈小小心得分享(文章可能過長...紅字=裝..藍字=技) [複製鏈接]

玩左馬爾札哈兩晚...場場都用佢...
對小小出技同出裝次序有小小心得
--------裝備-------
一開頭建議出/+2枝紅水...(因為佢消魔消得比較快)
更住出...(原因佢特效 每出一次技...會+最大法值4點....升級會回300點血同250魔)
更住就系出法鞋加20法術串透...(因為你呢個時候都開始可以單殺英)
呢個事候就要搵件+血裝...比較建議時光杖+450血 525魔 60法攻...
最後當然系盡快刷錢合死帽
-------技能------
一開頭點Q技...
更住3LV QWE都1LV...
就建議主升E技先...有E技升E技...有R就點R技...
因為E技系比較好既汁兵技...刷錢一流...
但當然...一開頭放建議放落無乜血既兵仔到...
因為佢轉移落身新目標到...個時間會重頭倒數
最後就殺英次序...
小弟多數都系W>Q>R>E....W等佢踩一下扣佢小小...再用Q技禁言...之後R技主打...如果唔死都打一下殺...唔死就補到下E技
就多數可以同對面英講88

我差唔多全部法c  都識玩
3技每傳一次回魔  食兵唔會用到無
我建設介出門  E>W>Q>E 主E副W  最後Q 有大點大
順風 殺人書 法穿鞋 紅帽 法穿杖  之後冰杖  最後介換金身
(易)風 我唔識打=P   介出門  法穿鞋  直接紅帽 法穿杖  之後冰杖  最後介換金身
抽水用E  放人地英雄   
連技W>E>R 點燃  企係個陣食大技 唔死都番屋企  推塔=P
連技前草虫 等佢中左大技條虫不停打佢
only 心得 =P
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:52 AM , Processed in 0.029477 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存