2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九尾Online 100個7彩變做1個勁過魔法擂台
go

[討論] 100個7彩變做1個勁過魔法擂台 [複製鏈接]

如題
我2個星期的依一日buy左100個7彩 但係唔小心del左 我就打比alta la 佢地話send e-mail比佢地等左好耐我再打比佢地,佢地話你再等多一陣la, 好我就等,佢地都係冇回e-mail比我,我再打比佢地一時就話D工作人員唔係到一時就叫我等多陣, 好la 比我等到la 佢就話"我地D資料話,你只係del左一個加姐唔係100個" 我就話"冇可能我明明用都冇用過就唔小心del 左邊有可能得一個" 佢地話"我真係唔知資料話你係del 左一個姐你要唔要" 我就一定話係要加la 我本來以為係比一個有100個7彩果d 比我的 點知佢真係比一個7彩比我姐 你話打比佢地有d咩用 佢地果個tel 有咩用
你地有一日唔小心del左隻木甲 佢地可能比隻40% 比你就算加la

扮好人 其實5好人

唔係系統問題而係自己本身唔小心del左野可以怨人地?

我冇怨人地我係覺得佢地講的資料係d咩資料黎加姐

sup#3
自己del左本來就冇得賠番ga啦..
肯賠番比你算係汁到...''
平時放落大地都會問你係咪真係掉...
已經係雙重保險,,佢地盡晒能力...
你都仲要掉..咁冇計啦..理應責任全部都係自己負番
e家人地肯賠番1粒禁好..算唔錯啦
如果你話人地資料廢...可能人地直情係冇呢個資料SAVE都唔出奇
我覺得佢地唔想你煩住曬又打電話又x先求其作你掉左一粒
再賠番呢一粒比你..等你咪再煩..實質可能係連呢一粒都唔應該賠

btw..關魔法擂台咩事-,-''

其實你自己唔小心del左..係無得怪人的
我之前ac被凍都有打過去cs 果d人好興講d野拋下你

回復 5# p18zy0 的帖子

作個比喻姐

你真係覺得有人好on9 到 玩100 7彩 咩( 我唔係on9果個~.~)

回復 6# 舞” 的帖子

我知7係冇得怪人
我係想講佢地唔想培可以唔培唔洗話咩我自己係del 左一個唔係100個依d 野

原帖由 o0小飛貓0o 於 9-7-2011 10:42 AM 發表
如題
我2個星期的依一日buy左100個7彩 但係唔小心del左 我就打比alta la 佢地話send e-mail比佢地等左好耐我再打比佢地,佢地話你再等多一陣la, 好我就等,佢地都係冇回e-mail比我,我再打比佢地一時就話D工作人員唔係 ...

1.你話打比佢地有d咩用 佢地果個tel 有咩用
        呢句埋怨如果有投訴~唔投訴好詔投訴
2.你地有一日唔小心del左隻木甲 佢地可能比隻40% 比你就算加la
        呢句埋怨怇地系統有問題令你拎唔返其餘果99個

就我所睇就分析到以上結果.....
人人都會試過錯手既時候...唔小心del左野基本上都係會算數了事

人地賠返1個比你【可能】係體諒你唔小心del晒而去作出既行為!
(此事為個別個案....即不是係咪del左野都有得賠)

原帖由 迷失荒稜 於 11-7-9 03:50 PM 發表

1.你話打比佢地有d咩用 佢地果個tel 有咩用
        呢句埋怨如果有投訴~唔投訴好詔投訴
2.你地有一日唔小心del左隻木甲 佢地可能比隻40% 比你就算加la
        呢句埋怨怇地系統有問題令你拎唔返其餘果9 ...

好有道理 support你

十週年勳章(賀詞)

佢比返一個咪算好囉
你跌左100萬,唔通要政府賠返哂比你?
依架仲要係你自己丟左

算啦,天意呀

原帖由 o0小飛貓0o 於 11-7-9 10:42 AM 發表
如題
我2個星期的依一日buy左100個7彩 但係唔小心del左 我就打比alta la 佢地話send e-mail比佢地等左好耐我再打比佢地,佢地話你再等多一陣la, 好我就等,佢地都係冇回e-mail比我,我再打比佢地一時就話D工作人員唔係 ...

其實收到你來電,遊戲對於玩家掉物品會有資料留低做紀錄
所見係玩家開左100個塵出黎,亦都真係有掉,但就只係掉左1個....
作為gm我地必須要依照證據去回應....所以真係sorry呀
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-9-21 08:57 AM , Processed in 0.677289 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:工作間 , 網頁寄存