2000FUN論壇

搜索
go

其實武當有無前途...

我玩左差唔多一個月
69lv上左小小3石有2m血多d但pk成日都輸
係古1成日都比人殺一比人打就差唔多係一定死走唔到
d逍遙無用就算但我幾lv都一樣殺得死我

武當內攻最高喎...
如果玩武當應該上藍寶加血精
唔駛上紅寶
因為武當有氣盾...
69LV至小上4粒3LV血精

我個武當全0氣
但我計過係上貓眼多攻d wo
同埋我問過d人都話魔盾廢d...
另外問埋打野外戰同打校場d技點連

武器上貓眼 防具上藍寶加血精
我唔熟武當既技but糸人都知武當除左內攻最勁 定身都好勁
氣盾唔糸廢 武當用左氣盾 就唔駛驚血就問題
but氣盾1般好快被人打到無
so最後無血先用 武當大把氣 1定夠做
校場武當會好d 因為野外打 無防避 明教天山果d幾下ko武當
but校場武當1定糸要定身定到人地技都出唔到
點連技我唔曉 因為我唔糸玩武當

你武當2m血已經高架啦
明教天山2m都過唔到...

氣盾唔糸廢 武當用左氣盾 就唔駛驚血就問題
but氣盾1般好快被人打到無
so最後無血先用 武當大把氣 1定夠做

但開氣盾要10秒果10s都比人打死啦-.-

but校場武當1定糸要定身定到人地技都出唔到
定技係玉女同天外?
我fd個天山67lv無上石都好似有2m5血wo

武當,絕對唔再建議一般玩家再去玩
理由:因為門派一再改弱,再改弱,好多時你同人打交個陣會出現呢種情況↓
你2輪技一完,人地未訓低,但人地仲有成3成血都夠炒你成條氣同血,
更有一位大陸玩家講過"即使佢自己玩到全6石,都分分鐘輸比差佢半級石頭ga玩家,雖然武當技能好似好勁,但係天生,命中低,會心低,血低,防低,ga情況下,仲要抗性一早比人減到近乎0的情況下,基本上已經無得玩,武當已經沒落了"(*前提係e位玩家都係一位資深ga老玩家,同區被公認最強ga1隻武當,不論技術同石頭)
試問有邊個武當可以4石/3石做到過萬4命中,就算過到,都唔代表你技能命中提高好多

咁如果新手玩既又唔係有錢玩既可以玩咩門派
我想玩個遠攻既因為近攻成人比人打死都味追到佢打

星宿,唔錯,點全體,普通套裝都可以4萬血

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

武當1 d都唔廢,,,,武當加身會好d

武當加身係要谷行個會心,因為武當係校場一定要2輪技秒人

加上武當攻擊力好強大,,,控技又多,,武當一定唔會廢

氣武當就唔建議玩,,因為氣武當上石條件令到攻擊力下降,,

如果打天龍的話一開始就比人減左一半氣,,

武當只要整好手工裝,,上好石,,係一個強力ge門派

武當可以秒到同級嗎!?你又有玩過咩....就算全5石,7星極品自制硬打番同石門派,2輪技最多輸出都係12萬~14萬血,但其他門派個個都16~18萬(5石),再+上武當命中特低,就算系統改左天外命中提高,但都一樣可以打唔中人,天生閃避,命中低ga野黎,最多只可以講一句,武當強制控技叫多,不過好多都一打就cut....人地明教15萬血(5石)打你武當(全5)你武當先手,2輪,是但1下唔中,比人反控,80技一樣要訓低....問題係5石都咁易就訓....玩黎做咩

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

流淚回憶 發表於 11-8-6 02:04 PM
武當可以秒到同級嗎!?你又有玩過咩....就算全5石,7星極品自制硬打番同石門派,2輪技最多輸出都係12萬~14萬血 ...

咁呢d咩黎http://v.game.sohu.com/v/1/10095/102/MTAyNDQ4NA==

http://v.game.sohu.com/v/1/10095/102/MTAyMzE5Ng==

無得講啦,睇到最後,人地全4,25萬血都唔知有無,手攻差距太遠,再者,隻慕容手法太垃圾,用攻式打武當跟本笑話,隻武當修練,同技能控制係勁,但問題依然係到,太林,你無見到最尾個5秒咩事咩,隻武當比人幾下打到得番丁丁咁少血,但佢一直做主動,佢連控失敗個下,隻慕容反應太慢,唔點穴又唔80技飛破天,咁係慕容垃圾手法,而唔係武當勁,明唔明

再唔係你自己上國服問下d勁人,你睇下佢點講先.....

反正你都唔認同我講法,所以你自己問左先再同我討論吧

我睇過條片,好明顯慕容廢啦
佢行過去打隻武當都用左幾十秒
but人地出哂技已經爆到隻武當無哂血...

武當認真難玩
內攻輸出雖然最高
but好貧血...武當呢次係win在駁到一隻唔識玩慕容既人技

我諗武當只適合高手+有錢人去玩(原因:石頭)
不過武當又唔係咁無價值既
起碼武當D技夠哂令
可能係點數問題
我諗遲D應該又會改下架啦

終於有人認同我講ga野=.=,感謝

現時武當(hk ser)雙屬(冰,玄)已經比系統改到得番1.1~1.15左右,對住同石同裝
其實已經未打先輸最少3成,再者,2輪技一過,人地唔訓低,仲要人地未比你打過
半血,輸左7成,比你拉嬴又點,都已經唔係技術了,只可以說你"有耐性"
武當似門派已經係真係沒落

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:03 AM , Processed in 0.032641 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存