2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇英雄傳 《洛奇英雄傳》初體驗 (附24圖)
樓主: ericho731
go

《洛奇英雄傳》初體驗 (附24圖) [複製鏈接]

笑傲無雙

原帖由 八重 於 11-7-15 12:02 AM 發表

係,打法同人物造型我覺得真的一流

但 村->副本->村->副本->村->副本-> , 真的覺得有點...寂寞

懷念以前瑪奇一堆人 , 由提村跑去杜8 , 每次打副本一定人人有計傾

我都喜歡自由自在跑地圖,隨意探索,或者同人搶下怪咁。

副本game就係無左依種感覺。可惜﹗

不過好彩原來村入面都有其他玩家既。得1條友真係好單機feel~

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

我用左最新版黎更新  山埋防火  仲係error...

有得設定唔lock怪打囉
分流多人到爆 入到就見到人架啦
未玩都知係副本模式 如果可以咁流暢又可以破壞
而又唔係副本模式 一堆人破壞野仲唔down server@@
裝備後期好靚 期待佢既中國風裝備

笑傲無雙

原帖由 希迪路 於 11-7-15 09:38 AM 發表
有得設定唔lock怪打囉
分流多人到爆 入到就見到人架啦
未玩都知係副本模式 如果可以咁流暢又可以破壞
而又唔係副本模式 一堆人破壞野仲唔down server@@
裝備後期好靚 期待佢既中國風裝備  

可以地圖沒得破壞(或很少),副本就俾你亂破壞。都唔係好難做到。

不過可能有人喜歡副本game既。用mission來賺經......

設定果度有兩版暗左開唔到。我再睇睇...... THX.

係唔係advanced settings(國服唔知係咩)要係標題畫面度set﹖

因為入game後設定最尾果兩頁暗左入唔到...... (修機要等到12點).......

笑傲無雙

原帖由 lwwere123 於 11-7-15 09:32 AM 發表
我用左最新版黎更新  山埋防火  仲係error...

reinstall, 找優化軟件搞搞......

可唔可以轉去xp mode度開game﹖

原帖由 八重 於 11-7-15 12:02 AM 發表

係,打法同人物造型我覺得真的一流

但 村->副本->村->副本->村->副本-> , 真的覺得有點...寂寞

懷念以前瑪奇一堆人 , 由提村跑去杜8 , 每次打副本一定人人有計傾

那去等瑪奇2吧,瑪奇英雄傳不是瑪奇的繼作,是外傳而已,故事背景相同

村子是有其他玩家的,只不過頻道爆滿,給你在村裡單機
魔法師eve是跟盾娘雙劍同村的,現在還未開放
這是副本開房間的線上遊戲,並非MMORPG
人物是挺生動,不過都是泡菜整型臉

笑傲無雙

原帖由 99金 於 11-7-15 11:35 AM 發表

那去等瑪奇2吧,瑪奇英雄傳不是瑪奇的繼作,是外傳而已,故事背景相同

hU2zS6bvCYo&feature=player_embedded
D9K4RfFnOVQ&feature=player_embedded

村子是有其他玩家的,只不過頻道爆滿,給你在村裡單機
...

瑪奇2, 重點是乳搖~

魔c是同村,可惜,以為有新故仔睇添﹗

咁副本game有無一個特別既term﹖ @@

& 我喜歡韓妹多過大6妹囉﹗

原帖由 ericho731 於 11-7-15 11:59 AM 發表

瑪奇2, 重點是乳搖~

魔c是同村,可惜,以為有新故仔睇添﹗

咁副本game有無一個特別既term﹖ @@

& 我喜歡韓妹多過大6妹囉﹗

=.=咁我喜歡日本妹同外國妹個d點算?

可惜係副本game 唔係都可以頂一頂下 tera 同 Guild Wars 2

不過瑪奇2應該都可以期待

只不過要等幾耐先會出呢個又係一個問題

(例: d大作出2 個時都會耐d
遠既唔講  就講ro2 同Guild Wars 2)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:38 PM , Processed in 0.033080 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存